Svet rezervoarjev: bonusna koda in kje dobiti uradnika?

World of Tanks je spletna igra za več igralcev, izdana 12. aprila 2010. Po žanru je igra akcijski element strategije in strelec. Igranje igre je v tanknih bitkah, ekip iz najetih priložnostnih igralcev, ki se borijo proti zadnjemu tanku ali zajemajo bazo sovražnika. V igri je veliko različnih vrst rezervoarjev in držav, ki vključujejo te rezervoarje. Vsa bojna vozila so izdelana iz koncepta resnično obstoječih rezervoarjev, vsak model je izdelan z veliko podrobnostjo vsakega strojnega elementa. Igra je eden najboljših sistemov resnične škode na opremi.


Igralni model

Igra od samega začetka poteka po modelu proste igre. To je popolnoma brezplačno za prenos in uporabo, vendar vsebuje elemente donata. Leta 2013 so razvijalci iger popolnoma odpravili prednost igralcev, ki plačujejo. V igri lahko kupite igralno zlato, kredite, cisterne ali premijski račun za donate. Igralcem ni treba dati denarja, da bi dobili donat, igralec pa lahko preprosto najde in aktivira svojo kodo. Začetni igralci ne vedo vedno, kaj je bonusna koda World of tanks in kje jo lahko dobite. Razvijalci iger so se prepričali, da bonusna koda ni presenetljiva in je na voljo vsakemu igralcu.

Kaj je bonusna koda v svetu cistern in kje jo lahko dobite?

Bonusna koda je niz znakov, črk ali posebne besede, ki jo mora igralec vnesti v svoj osebni račun, da jo aktivira. Po vnosu kode za preverjanje boste takoj prejeli sredstva, ki izdajo to kodo.Vsaka koda ima omejeno število uporab, lahko jo uporabite več kot enkrat. Prav tako lahko koda da igralcu samo tiste stvari, za katere se izračuna. Na primer, je bila koda WGGEAR, in iz nje je bilo mogoče dobiti rezervoar z zlatim nivojem 2 in 1000, bolj ali manj ne dobiš te kode.


Kje dobiti bonus kodo v World of Tanks?

Podjetje razvijalec pogosto ima različne dogodke in dogodke, na katerih lahko igralec dobi svojo kodo. Prav tako, razvijalci skrbijo za svoje igralce in podrobno na njihovi uradni spletni strani World of cisterne, kje dobiti bonus kodo in kaj storiti. Da bi dobili kodo, lahko kupite tudi spominkov iz igre, v kateri bo z oznako označen lep dodatek, pogosto se bonusne kode igrajo ob različnih praznikih, lahko jih dobite v igri ali na uradni strani. Izkušeni igralci že dolgo vedo, kako brez napora pridobiti bonus kodo v svetu tankov. Pogosto je več informacij o kodah mogoče najti na forumih, namenjenih igri, kjer izkušeni igralci delijo svoje izkušnje pri pridobivanju bonus kod.

Prodajalci bonusnih kod

Pogosto novi igralci začnejo prekinjati internet pri iskanju, da bi ugotovili, kje lahko dobijo bonusno kodo World of tanks in naletijo na goljufiva mesta, ki prodajajo kode. Običajno so takšne strani specializirane za prodajo bonus kod. Ciljna spletna mesta so za začetnike, ki ne razumejo povsem, kje uradno dobijo bonus kodo v svetovih rezervoarjev. Ne pozabite! Kode iger niso za prodajo in jih ni mogoče kupiti, če ne najdete spletnega mesta, ki se prodajabonus kode, to je 100-odstotna verjetnost goljufije. Po nakupu takega nakupa vam bomo zaračunali denar in imeli boste občutek, da ste prevarani. Iskanje storitev za prodajo poceni bonus kode sploh nima smisla začeti, bo še vedno storitev goljufi.

Prav tako ne morete vnesti podatkov o vašem računu na spletnih mestih, ki zahtevajo odobritev vašega računa, da bi prejeli bonus. V tem primeru se ne bo prikazal v vašem računu, vendar bo račun ukradel. In če so prevaranti dovolj usposobljeni, ne boste mogli niti povrniti svojega računa, saj boste izgubili vse svoje težko zaslužene rezervoarje in uvrstitve. Zato priporočamo, da uporabljate samo uradne vire bonus kod, ki so na voljo na uradni spletni strani razvijalcev.

Sorodne publikacije