Baterije ag13: opis in značilnosti

Sodobnega sveta si ni mogoče predstavljati brez elektronike, različnih pripomočkov in pripomočkov. Za napajanje se uporabljajo posebne baterije ali baterije, ki jih je treba zamenjati, če ne uspejo. Pri nakupu baterij se pojavljajo vprašanja glede označevanja in možnosti uporabe analogov. Še posebej zapleteno je iskanje akumulatorja v obliki tablet, kot npr. Baterija ag13. Vredno je razmisliti o svojih baterijah.

Baterije ag13

Ta baterija ima sploščen videz, ki spominja na tablico. Spodnji del se odlikuje po nekoliko manjšem premeru. Ta stran je negativni pol. Zgornji del, ki ima nekoliko večji premer, je pozitiven pol. Označena na njem, na kateri je treba pri namestitvi baterije voditi, da ne bi zamenjali polov.


Specifikacije

Baterija ag13 ima naslednje značilnosti:
 • Majhnost te baterije omogoča, da se vgradi v različne miniaturne pripomočke in pripomočke. Višina je 5 mm, premer pa 116 mm.
 • Električna energija, ki daje elementu proizvedene energije iz alkalne reakcije. Iz tega sledi, da so podatki o bateriji alkalni.
 • Pri nakupu akumulatorja se je treba zavedati, da je napetostna napaka tu 005 Art. To absolutno ne bo vplivalo na sposobnost dela. Prav tako je ni mogoče imenovati zakonske zveze. Vrednost nazivne napetosti baterije je 15 Art.
 • Baterije zaradi svoje majhnosti nisoimajo veliko moč, hkrati pa imajo jakost toka 022 mA.
 • Električna zmogljivost je 110 mAh. To je treba upoštevati pri namestitvi v različne naprave. Zmogljivi pripomočki bodo imeli nizko porabo energije.
 • Teža baterije je 3 g.
 • Uporaba

  Pogosto proizvajalci različnih naprav, kjer je potrebno uporabljati akumulatorje ag13, to navedejo v navodilih za uporabo. Število baterij se od ene do petih razlikuje glede na moč električnega pripomočka ali naprave.


  Baterije Ag13 se uporabljajo za napajanje različnih otroških igrač, kjer je njihova miniaturna zmogljivost primerna. Prav tako jih namestite v namizne ure, stenske ure in ure. Uporabljajo se pri laserskih kazalcih, kot tudi svetilkah in kalkulatorjih. Baterija ag13 se uporablja za napajanje nekaterih daljinskih upravljalcev z majhno močjo in elektronskih termometrov. Prav tako so nameščeni v drsnike in druge podobne pripomočke.

  Značilnosti delovanja

  Pri uporabi baterije ag13 se pojavijo nekatera vprašanja: ali je mogoče polniti baterijo. Toda proizvajalci to strogo prepovedujejo. Na internetu obstaja veliko različnih načinov za povečanje življenjske dobe baterije, vendar ne slepo verjamete. Konec koncev, ko se segreje, predpostavimo, da lahko eksplodira, saj je v travniku do vrenja. Tudi polnjenje (s pomočjo polnilcev, ki jih izdelujete sami) ni možno na noben način. Ko uporabljate baterijo, je vredno ag13Ne pozabite, da se škodljive snovi uporabljajo za proizvodnjo električne energije, kot tudi različne težke kovine, ki lahko povzročijo hude opekline na koži. V smeti za smeti ni priporočljivo odlagati predmetov, za odstranjevanje so na voljo posebni eko sprejemniki. Strokovnjaki upoštevajo nekatera pomembna pravila za uporabo baterij ag13:
 • Prepovedano je ogrevati elemente in jih hraniti na soncu;
 • pri nakupu bodite pozorni na datum izteka roka uporabnosti: bolj kot je baterija sveža, dlje bo trajala;
 • preprečevanje otrok in živali;
 • Ne razstavljajte ali deformirajte stavbe;
 • je strogo prepovedano polnjenje teh baterij.
 • Sorodne publikacije