Razred v WOW monah - vodnik "Ples z vetrom"

V WOW je menih bojni vagon, še posebej, če ima "ples z vetrom". Ko se bojuje, uporablja ne samo energijo, ampak tudi energijo Qi. Nekateri parametri so bili obnovljeni in spremenjeni. Na primer, menih je imel talent. Osupljiv udarec, je bil kip Črne Bull. Povečani parametri nekaterih sposobnosti. Ko je govoril o WOW 7.3 patchu, je menih dobil veliko plusov.

Talenti

Da bi igrali dobro za meniha, je priporočljivo izbrati podatke o talentih.
Torej, ko dosežete raven 15, dobite Tiger Eye. Sovražnik dobi 8 sekundno škodo v višini 172% moči vašega napada. Za isto količino menih dobi obnovitev svojega zdravja. Na tridesetem nivoju bo dosežena Tigrova vnema, ki lahko vpliva samo na našega zaveznika. Poveča hitrost za 6 sekund. Če ima vaš zaveznik kakršne koli učinke, ki povzročijo ali upočasnijo, se odstranijo.


Na štiridesetem nivoju boste okrepljeni z udarci. Tigrova tačka enkrat v 15 sekundah lahko dodatno ustvari enoto Qi. Pri 60 si dobiš krožni udarec. Vsi nasprotniki, ki so v polmeru 5 m od meniha, ležijo na nogah, nato pa jih omamljanje pet sekund. 75 - na voljo zdravilni eliksir, ima dva naboja, lahko menihu povrne 15% njegovega maksimalnega zdravja. Če je manj kot 35%, bo eliksir samodejno dodal 15%. Na ravni 90 Long serije. Ko menih napade, se nekateri napadi uporabijo zaporedoma. Vsak tak napad bo povzročilniz udarcev in škode. Na jutri Udarite strmega zmaja. Naredite zavoj. Istočasno se nasprotnikom, ki so okoli vas, povzroči določena izguba. Ta znesek je enak 506 3% vaše moči napada, pomnožen z 3.


Sekundarne značilnosti

Priporočljivo je, da menih izbere točno tak seznam in vrstni red sekundarnih značilnosti.
Prva je spretnost. Vendar, ne pozabite, da če so cilji več, potem je hitrost veliko boljša. To povečuje izgubo, ki izhaja iz nekaterih sposobnosti, vendar sposobnost, da se uporablja več kot dvakrat zapored, ne more biti. Drugi je kritičen udarec. Višja kot je, večja je možnost udarca. Tretja točka je univerzalnost, ne poveča le škode, ki jo je menih povzročil, ampak tudi zdravljenje, in zmanjša izgubo prejetega. 4 - hitrost se poveča - več energije se napolni, hitrost napada in zmanjša ohladitev.

Rotacija

Veliko je odvisno od tega, koliko ciljev: ena ali več. Predpostavimo, da je cilj en, nato pa najprej uporabite Rising Sun. Nato uporabite nepokrčene pesti in pihajte škofa vetrov. Potem sovražnik dobi precej hudo škodo, hitrost za nekaj sekund se zmanjša za polovico. Če je veliko ciljev, najprej uporabite Storm, Earth in Fire.
V WOW je menih razdeljen na 3 močne duhove, ki napadajo vaše nasprotnike. Potrebuješ Jade Wind, da plava znak za žerjav, lahko krožiš in povzroči hude poškodbe.

Ohladitev

Če je vaš menihuporablja specializacijo "Kaj pleše z vetrom", potem pa ima Storm, Earth in Fire, vendar je bolje, da jo združimo z drugimi učinki. Najboljši je Deadly touch. V tem primeru sovražnik dobi škodo, ki je odvisna od tega, koliko imate zdravje. Svetujemo, da ga uporabite čim pogosteje.
Pomembno je vedeti, da se bo energija dopolnjevala sama z največjo energijo 100 enot. Če se menih ne bo boril z nikomer, potem ima veliko energije. V energiji Qi je največ 5 enot. Smrtonosno hladno hlajenje - 2 sek. Sovražnik dobi negativen učinek 8 minut. Škoda, ki jo prejme nasprotnik, je odvisna od tega, kakšno je zdravje meniha. V Buriju 2 napolni z restavracijo v 15 min. Prevzame nadzor nad enim duhom, drugi preprosto kopirajo gibe. Škoda za njih - 45% običajnega.

Talenti

Če je lik nekje na počitnicah, ne udari z nikomer, potem spremeni svoje talente.
Ko prejme raven 15, ima Eye of the Tiger, Tiger Lap, kot tudi Qi Wakid in Qi Wave. Če sovražnik 1 potem priporoča uporabo slednjega. Tako lahko udariš, pokličeš ohladitev. Spell zdravi več ciljev in boli. Skupno število golov je lahko 7 in polmer 25 metrov. Izberete lahko nasprotnika, lahko izberete zaveznika. Če se usmerite k zavezniku, potem je ozdravljen, sovražnik bo poškodovan. Val sam lahko izbere cilje, ki imajo najhujšo škodo. Na trinajsti ravni, v WOW-u, menih namesto Perechida prejme Polet. Na ta način se lahko hitreje premikate. Perekid in Tigrljajša revnost nemedsebojno povezani. Če morate pospešiti hitro in hitro, potem uporabite mobilnost. Če za dolgo časa, vzemite let.
Na stopnji 60 lahko uporabite klic kipa, tako da bodo sovražniki, ki so blizu kipa, videli grožnjo. Izziva jih. Če želite zaščititi pomemben predmet, je najbolje, da uporabite krog sveta, da lahko ustvari prstan za 8 sekund, ki bo odvračal sovražnike, ki so mu prišli. Na ravni 90 je priporočljivo, da serijo Long uporabljate privzeto. Če so nasprotniki 5 ali več, uporabite Wonder of Jade Wind. Če je cilj precej močan in je zaželeno, da ga hitreje odstranimo, vam priporočamo, da pokličete belega tigra. Zanimivo je razumeti, da če bi legija WOW uporabljala meniha Zavesti, ne bi več mogla uporabljati Oluja, Zemlja in Ogenj. Na isti ravni so se vsi igralci strinjali, da je najboljša brezskrbna.
Lahko vas reši v vsaki situaciji. Če je bitka zelo dolga ali velika, bo pomagalo Strike Dragon. Včasih je težko določiti značilnosti razredov. Na primer, v WOW, menih, vodnik za njega je mogoče videti spodaj.

Legendarni predmeti

Če nekje najdete kakšno tako čudovito stvar, jo takoj položite na sebe, tudi če imate na razpolago nekaj opreme. Zadeva vam bo dala zelo velik bonus na račun vaše ravni. Privzeto lahko nosite 1 in drugo + 2. Vsi elementi imajo nekatere funkcije, zato skrbno izberite. Pokrijte s sirene. Mogočev kateri koli situaciji. Imperial Capacitor - uporablja se za boj za en namen. Navijanje vetra Za boj z enim ciljem. Sinodarija Če je cilj več kot 90% zdravje, bo to povečalo napad Če je na začetku bitke potrebno storiti veliko škode, je zelo dobro uporabiti. Eclipse Katsuo vam bo škodil. Lahko se uporablja v vseh situacijah. Prepovedani dotik velja, če obstaja več ciljev. Potrebuješ Deadly touch. Lepljiva želja vam bo povzročila škodo za en namen, morda je primerna za več. Duša velikega mojstra - priporočljivo je, da jo uporabite v boju z več sovražniki. Pohod legije. Z njim lahko tečete zelo hitro, če morate iti iz nevarnega območja, vam bo pomagal. Podaza - bo pomagala ostati živa z močnimi napadi. Če obstajajo kakšne misije in mesta za preživetje, jih uporabite.

Sorodne publikacije