Značilnosti LG P705 Optimus L7

Značilnosti pametnega telefona LG P705, ki jih bomo obravnavali v članku, ki se je pojavil pred petimi leti (2012). Takrat je lahko drzno trdil, da ima naziv vodilni. Razvijalci podjetja so se zelo potrudili, da bi izdali edinstven pripomoček, ki naj bi postal najboljši prodajalec na trgu mobilnih naprav. In res, na začetku prodaje je prišlo do razcveta. Samo v prvem tednu je bilo prodanih okoli 5 tisoč vozil. Ta model zanima tiste kupce, ki bi radi kupili kakovosten in funkcionalen pametni telefon po dostopni ceni.
Nekaj ​​besed o oblikovanju

Preden pogledamo značilnosti LG P705 Optimus, morate na kratko poudariti značilnosti zunanjega oblikovanja. Najprej so uporabniki opozorili na velikost. Če dolžina in širina (1255 x 67 mm) telesa nimata lastnosti, potem je debelina naprave povzročila veliko ovacij. Leta 2012 so se tanki pripomočki srečali zelo redko. LG je kupcu predstavil pametni telefon z debelino 88 mm. Treba je omeniti, da telefon izgleda elegantno navzven. Sama lupina je izdelana iz plastike. Zadnji pokrov ima mat površino, ki znatno zmanjša raven označevanja. Zahvaljujoč posebni reliefni risbi, plošča praktično ni opraskana, sam pripomoček pa ne zdrsne v roko. Kot bočnico je proizvajalec uporabil plastično oblogo. Glavna kamera poškoduje kovinsko ploščo. V barvni shemi ni velike raznovrstnosti. Kupec predstavlja samo klasične možnosti - belo inčrna

Telefon LG P705: specifikacije zaslona in fotoaparata

Seveda je glavna značilnost tega modela 43-palčni zaslon. Zahvaljujoč spodobni ločljivosti (800 x 480 px) in visokokakovostni matrici IPS, je LG Optimus L7 postal priljubljen. Razvijalci so omogočili prilagoditve barv. Uporabnik lahko izbere naravno, mirno ali bogato paleto. Ta telefon podpira do sedem dotikov, ki jih naredite hkrati. Senzor je precej občutljiv. Razpon svetlosti je dovolj za udobno delo na ulici ob vsakem vremenu. Kljub temu se vidni koti težko imenujejo široki, saj nagib bistveno zmanjša kontrast.


LG P705 je prav tako zadel glavno kamero s strankami. Senzor s 5 milijoni slikovnih pik omogoča snemanje visokokakovostnih fotografij. Samodejno ostrenje deluje pri visoki hitrosti. Dodane funkcije in bliskavica. Raven podrobnosti je precej dobra, tako da tudi premikajoči se predmeti na fotografiji ostanejo jasni. Razvijalci pod pogojem, vse standardne možnosti. Toda na sprednji strani sprednje strani fotoaparata ni bilo zvoka veliko glasov. Temelji na 13-megapikselni matrici, ki je primerna samo za video komunikacijo.

LG P705: kazalnik uspešnosti

Kaj, če ne strojna oprema, "napolni", najbolje opisuje pripomoček? Glede na to, da je bil model izdan pred petimi leti, je bila njegova oprema precej impresivna. Razvijalci so namestili procesor Snapdragon, MSM7227A, da bi zagotovili delovanje telefona. Temelji na enotnem računalniškem modulu, ki lahko proizvaja moč pri 1000 MHz. Par z glavnimNameščena je grafična kartica Adreno 200.
Ti parametri dopolnjujejo tudi 512 MB RAM-a. Ta "polnilo" vam omogoča hitro delovanje pametnega telefona LG P705. Funkcije telefona vključujejo tudi velikost vgrajenega pomnilnika. V tem okolju ni nič impresivnega. Uporabnik ima štiri gigabajte prostora za shranjevanje, ki jih je mogoče nadgraditi na 32 GB z namestitvijo zunanje naprave za shranjevanje. Korejska naprava z operacijskim sistemom Android 4 (ICS). Na platformi platforme je bil uporabljen vmesnik za firmware Optimus 3.0. Njena nedvomna prednost je, da uporabnik izbere, katere aplikacije bo namestil. Prav tako so razvijalci zagotovili vse potrebne komunikacije. Naprava je opremljena z: navigacijskim modulom, Bluetooth, USB, Wi-Fi.

Avtonomija

Nesporna prednost LG P705 je karakteristika baterije. Naprava ima baterijo 1700 miliamperov na uro. Meni ima posebno možnost, ki vam omogoča učinkovito porabo energije baterije. Da bi obnovili življenjsko dobo baterije, potrebujete približno 25 ur za uporabo polnilnika. Pogoji trajanja baterije:
  • pri gledanju videa - približno 4 ure;
  • v avdio predvajalniku - do 27 ur;
  • delo na internetu - 7-10 ur
  • Zaključek

    Če povzamem, želim omeniti, da pametni telefon ima optimalno ravnovesje med ceno in kakovostjo. Elegantna oblika in cenovno dostopna vrednost (na začetku prodaje okoli 14 tisoč rubljev.) Ta model je eden izmed najbolj priljubljenih. Njegove glavne prednosti so kakovosten zaslon, avtonomija, ozko telo. KritičnoV telefonu ni pomanjkljivosti. Edina stvar, ki jo je mogoče pripisati slabostim, je majhnost vgrajenega pomnilnika in video snemanje nizke ločljivosti.

    Sorodne publikacije