Kako odpreti datoteko ISO na Windows 7: seznam programov

Kako pogosto ste naleteli na programski prenos iz interneta in potem se je izkazalo, da je bil naložen v .iso podaljšku in se ni odprl s standardnimi pripomočki? Novinci v svetu računalniške tehnologije ne bodo vedno mogli sami najti rešitve za ta problem. V tem članku bomo podrobno razpravljali o tem, kako odpreti datoteko ISO v operacijskem sistemu Windows 7, in tudi deliti, kako enostavno je program namestiti brez odpiranja te datoteke z orodji tretjih oseb. Pravzaprav ni tako težko narediti.

Kako odpreti datoteko ISO na Windows 7 brez programov?

Vse je precej preprosto, potrebujete samo arhivar, ki je priložen operacijskemu sistemu. Če želite odpreti sliko, pokličemo kontekstni meni z desnim klikom na datoteko. Po tem, gremo na "Odpri s pomočjo", nato izberite Zip7. In če nimate takega arhivarja na vašem računalniku, priporočamo, da prenesete WinRar z uradne strani.


Program WinRar ne zahteva aktivacije in ga lahko uporabite kadarkoli želite. Po odpiranju slike v izbranem arhivu bomo našli veliko datotek in map. V našem primeru potrebujemo eno - najpogosteje se imenuje Setup in se nahaja v glavni namestitveni mapi programa. Dvakrat pritisnemo, počakamo na odprtje čarovnika za namestitev programske opreme in sledimo preprostim navodilom. Če imate piratsko različico, potem bo najverjetneje skupaj z namestitveno mapo obstajala ti Keygen ali mapa, imenovana Crack. V prvem primeruodpremo Keygen in kopiramo ključ, nato pa ga prilepimo v okno za aktiviranje programa. Če ima slika mapo Crack, jo samo odprite in kopirajte vse datoteke v korenini potrebnega programa ali nadomestne igre.


Vendar je treba omeniti, da je v drugem primeru nemogoče izvesti pripomoček, sicer ne bo aktiviran.

Programi za odpiranje ISO datotek na Windows 7

Obstaja veliko podobnih pripomočkov, zato preprosto ni mogoče govoriti o vsem. Poglejmo najbolj priljubljene in uporabne v njihovem poslovanju. Takšni izdelki so dovolj, in vam ni treba iskati za dolgo časa.

UltraISO

Verjetno najbolj priljubljen program za odpiranje takšnih vrst datotek, vendar se njegove zmogljivosti ne končajo. S tem pripomočkom lahko ustvarite datoteko ISO v sistemu Windows 7 in ne samo, da jo odprete. In tudi napišite to sliko na disk ali bliskovni pogon, ki bo pomagal narediti zagonsko disketo za namestitev, na primer operacijski sistem. Če želite odpreti datoteko s to programsko opremo, morate v zgornjem meniju izbrati možnost »Datoteka«, pritisniti »Odpri« in izbrati želeno datoteko. Če želite shraniti sliko na disku, vam priporočamo, da to storite z najnižjo možno hitrostjo. Če naredite nasprotno, potem obstaja velika verjetnost, da boste dobili obfuscirano sliko, ki jo boste morali zamenjati na izhodu. Slaba stran tega programa je, da je plačana. Seveda je poskusno obdobje, vendar ni vedno dovolj. Zaradi tega morajo ljudje z nizkimi dohodki dolgo časa zbiratizateči k piratstvu

Alkohol 52%

In v zameno imamo prost program, ki je vredna alternativa prejšnjemu. Z njim lahko naredite skoraj isto stvar. To bo zlahka odpre datoteko ISO na Windows 7 in snemanje svoje slike. Zaradi teh lastnosti je ta pripomoček dober in kar je najpomembnejše - brezplačen analog UltraISO.

Daemon Tools

Resnično edinstven in zelo uporaben program, ki je odlična zamenjava za UltraISO, vendar opravlja nekoliko drugačne funkcije. Ta pripomoček bo zlahka odprl katero koli ISO sliko in tudi ISO datoteko na Windows 7. S prenosom tega programa boste odkrili resnično velike priložnosti in prostor za vašo domišljijo. Manj, kot pri UltraISO, je, da je plačan. Cena je približno 70 $ (približno 4700 rubljev). Lahko pa brezplačno prenesete omejeno različico na uradni strani.

Alkohol 120%

Od plačanih pripomočkov, preidimo na shareware. Članek predstavlja program, ki je dober analog UltraISO in lahko pomaga pri snemanju slik, kadar je to potrebno. Obstaja tudi brezplačna različica tega pripomočka, ki se imenuje Alcohol 120%: Free Edition. Vendar so njegove zmožnosti omejene, zato ne smete biti v skušnjavi.

Kako biti z virusi?

Vsi uporabniki vedo, da se morajo bati prenosov z neuradnih strani. Program ne smete prenašati iz vira, ki ga sploh ne poznate. Na primer, ko prenesete piratsko programsko opremo, tvegate, da boste prenesli virus in virus hkrati. Takoj po začetku namestitve pripomočkaAktivirana je tudi zlonamerna aplikacija. To bo vodilo računalnik v stanje, ko pomaga le znova namestiti operacijski sistem. Bodite previdni, da ne delate napak na milijone ljudi.

Zaključek

Na koncu tega članka bomo povzeli informacije. Obstaja kar nekaj načinov za odpiranje datoteke ISO v operacijskem sistemu Windows 7, vključno s programi. Pregledali smo več možnosti za to in ugotovili nianse uporabe arhivskega gradiva. Z najnovejšim pripomočkom lahko preprosto odstranite vse potrebne datoteke s slike, ne da bi morali prenesti programsko opremo drugih proizvajalcev. Danes smo posvečali pozornost emulatorju programa Daemon Tools CD /DVD, ki vam bo pomagal namestiti igro ali program, naložen v sliko diska, in zagnati ISO datoteko na Windows 7. Prav tako je govoril o pomembnem varnostnem trenutku. Ugotovili so, da ga ne smemo zanemariti, sicer lahko uporabnik poškoduje računalnik. Če želite preprečiti, da bi se to zgodilo, prenesite programsko opremo iz uradnih spletnih mest ali preverite, ali so virusi odprti. Naučili ste se odpreti sliko s pripono .iso in delati s potrebnimi datotekami v njej.

Sorodne publikacije