Kako uporabljati Tim Spick 3? Priporočila

Kako uporabljati Tim Spik 3? Katere funkcije ima? Kdaj bo ta vloga potrebna? Za ta in druga zanimiva vprašanja boste našli odgovore v našem članku. Aplikacija Tim Spik 3 omogoča ljudem, da komunicirajo z velikimi podjetji. Načelo dela je enako kot na radiu. Ljudje v istem valu, v tem primeru na istem strežniku, lahko komunicirajo med seboj brez hrupa ali motenj. Skype ima tudi to vrsto funkcije, ko lahko v pogovoru preko selnika komunicirajo več kot dve osebi. Vendar pa je "Skype" večpredstavnostni glasnik, zato, če imate občinstvo (več kot 2 osebi), lahko pride do tujih zvokov. Tim Spik 3 je posebej zasnovan za večkanalno komunikacijo. Široko uporabljajo igralci računalniških iger.

Uporaba

Kako uporabljati Tim Spik 3? Da bi začeli delati v programu, morate najprej prenesti namestitveni program iz uradne strani in narediti namestitev nespremenjeno, na vsakem koraku kliknite "Naprej" in na koncu "Končaj". Po končanem postopku znova zaženite računalnik in zaženite Tim Spik 3. Zdaj lahko uporabite program. Kako uporabljati Tim Spik 3 v ruščini? Takoj, ko vstopite v ta program, morate ustvariti strežnik, ki bo imel prijatelje, s katerimi nameravate komunicirati prek spleta s tem programom, ali dodati na že obstoječi strežnik.


Zdaj lahko uporabite Tim Spik 3 zaimenovanje

Oznaka

Za to je dovolj, da poznamo nekaj preprostih zapisov. Vsako ime stika članov strežnika ima lahko več ikon. Prvi je krog modre barve. Pomeni, da je član strežnika na zvezi in je aktiven. Druga ikona je temno modra krog. To pomeni, da ta član trenutno ni na strežniku. Tudi v "Tim Spik 3" lahko nastavite status. Na primer, "brez slušalk", "brez mikrofona", "je za kratek čas odšel" itd.

Kako uporabljati Tim Spik 3 za WOT?

Trenutno veliko število ljudi igra WOT (World Of Tanks). Ta spletna igra je ekipa. To pomeni, da se delite na prvotne tanke in se borite z drugimi ekipami.

Ker je Tim Spik 3 hkrati ustvarjen za občinstvo, se pogosto uporablja med igralci različnih spletnih ekipnih iger, tudi za boj v WOT. Za WOT "Tim Spick 3" se uporablja na naslednji način:
 • Zberite ukaz za predvajanje WOT.
 • Zaženi Tim Spick 3.
 • Ustvarite strežnik za svojo ekipo.
 • Povabite ali sprejmite zahteve članov vaše ekipe za ustvarjeni strežnik.
 • Preverite razmerje med člani skupine.
 • Če povezava deluje pravilno, lahko igro WOT zaženete brez zapiranja "Tim Spik 3".
 • Zdaj lahko predvajate WOT s tem programom. Poleg World of Tanks, lahko "Tim Spik 3" uporabite tudi v drugih spletnih igrah ali spletnih igrah na podoben način.

  Značilnosti uporabe

  Kako uporabljati Tim Spik 3? Kaj je tam?funkcije? Za uporabo programa morate imeti internetno povezavo in zid z mikrofonom. Zaželeno je, da je v času povezave v mirni sobi, tako da nič ne preprečuje poslušanja in komuniciranja s prijatelji.

  Zaključek

  Zdaj veste, kako je Tim Spick, kako ga pravilno uporabljati. Ta glasnik je bil posebej ustvarjen za igralce. Poleg tega to aplikacijo najpogosteje uporabljajo programerji, ki se nahajajo v različnih delih države in delajo na enem skupnem projektu.

  Sorodne publikacije