Video rekorderji Mio MiVue 518: Lastnik pregledi, pregled

Blagovna znamka "Mio" je postala ena izmed prvih, ki je uspešno nastopila na domačem trgu avtomobilskih rekorderjev z monoblok obliko. Strokovnjaki s tega področja menijo, da so izdelki podjetja dvoumni: na eni strani kopirajo nekatere podrobnosti svojih pripomočkov konkurenčnih in častnejših proizvajalcev, na drugi strani pa so posamezni modeli "Mio" sami namen plagiranja, in zaradi uspeha slednjega so dvojni dizajn in funkcija nastavljena. popolnoma "mojstri" iz nebesnega cesarstva.


Že dolgo je mogoče kriviti družbo, da je brezobzirno kopirala nekatere elemente uspešnih naprav premium segmenta, vendar je njegova zasluga za ruskega potrošnika nedvoumna in izjemno pomembna - cena. Najbolj zahtevan od tega proizvajalca je bila peta vodilna serija. Modeli 568 in 588 so na seznamu vodij prodaje po vsej Rusiji. Razmislili bomo o cenovno ugodnejši napravi pod številko 518 z najbolj demokratično ceno za svoj segment. Torej, junak današnjega pregleda - video snemalnik Mio MiVue 518. Recenzira uporabnike, značilnosti pripomočka, kot tudi njegove prednosti, skupaj s slabostmi bodo obravnavane še naprej.

Dopolnitev

Pripomoček gre v privlačno in blagovno znamko z oranžno barvo. Sprednji del prikazuje registrarja in njegovo ime. Na hrbtni strani lahko vidite kratko specifikacijo, ki navaja najbolj "okusne" pripomočke, kot tudi ikone nagrad, ki so jih prejeli na nekaterih razstavah. Stranske površine so zasedenečrtne kode, nalepke, nalepke in drugo prodajno okolje, značilno za blago v trgovini na polici. Proizvajalec ne shrani na embalaži, se zdi, da je škatla narejena iz gostega kartona in vesti.


Vsebina paketa:
 • Mio MiVue 518;
 • lastniške izjave, različni "opomniki" in drugo oglaševanje na paketu knjižic;
 • klasičen nosilec sesalnega pokrova;
 • Adapter za avtomobilski vžigalnik;
 • disk s programsko opremo in gonilniki za osebni računalnik;
 • navodila za uporabo;
 • garancijske obveznosti.
 • Paket dostave se lahko imenuje asketski, vendar blagovna znamka "Mio" nikoli v tem pogledu ni bila drugačna od velikodušnosti. Edino, kar resnično manjka, in to je razvidno iz številnih mnenj o Mio MiVue 518, zato je to kabel za sinhronizacijo z računalnikom. Skoraj vsak, celo "vem", registrar iz proračuna segment je nujno opremljen s to zanko (če je povezava z računalnikom, ki načeloma), vendar "Mio" iz neznanega razloga, trmasto ignorira želje uporabnikov, kot tudi zdrave pameti, in ne želi, da dopolni \ t s svojimi pripomočki.

  Videz in montaža

  Model modela lahko imenujemo uspešen: srčkana in majhna poenostavljena "kocka" povzroči le prijetna čustva lastnikov, oranžni vložki pa dodajo napravo slog in izvirnosti.
  Kar zadeva kakovost zbiranja in uporabljenih materialov, je vse dobro opravljeno. Proizvajalec v celotni peti seriji uporablja enake kvalitativne komponente. Sodeč po komentarjih, video snemalnik Mio MiVue 518 uporabniki neOpazili ste kakšno ohlapnost, škripanje, vrzeli ali sranje, to je vse, kar ima bogati proračunski segment.

  Pritrdilni elementi

  Proizvajalec pritrdilnih sistemov se ni ničesar spremenil in zapustil iste vodilne modele, kar pomeni, da tukaj že imamo znane prednosti in slabosti. Nosilec drži napravo na T-oblikovani sponki na tečajih z vpenjalno matico. Samo po sebi je zasnova pritrditve dovolj kompaktna, da jo je mogoče skriti nekje za vzvratnim ogledalom.
  Prav tako je treba omeniti, da nosilec omogoča vrtenje naprave vzdolž celotne osi za 360 stopinj, kar pomeni, da lahko, če želite, fotografirate na stranskih frontah in v kabini, kar je zelo priročno pri sestanku z osebjem DIBB. Kot smo že omenili, so slabosti premaknjene tudi od starejših modelov, lastniki pa so v svojih pregledih avtomobilskih DVR Mio MiVue 518 pritožili nad ohlapnostjo zapaha. Če želite napravo odstraniti iz nosilca, morate vložiti nekaj napora na mesto, sicer lahko poškodujete nosilec. In tako "gotovost" je zelo živčen uporabnike, še posebej tiste, ki so navajeni, da se registrar vsakič, zapušča avto.

  Job

  Z registratorjem je zelo enostaven in enostaven za delo: velike kontrole so jasno vidne in popolnoma kažejo na dotik. Vse vrste pozivov na zaslonu vam pomagajo hitro krmariti in prezreti nianse menija. Na splošno so vse veje nastavitev kompetentno razširjene, proces upravljanja pa je intuitiven in preprost. Z upravljanjem pripomočka lahko ročaj tudi šolaručenci, da ne omenjam trmastih voznikov. V svojih pregledih DVR Mio MiVue 518 uporabniki opazijo tudi enostavnost upravljanja naprave, dobra polovica lastnikov pa sploh ni potrebovala priročnika.

  Video

  Eden glavnih parametrov za to vrsto tehnologije je bil praktično enak zmožnostim vodilnih modelov te serije. Mnenja o Mio MiVue 518 so v zvezi s tem povsem pozitivna: ostrina je popolnoma usklajena, slika na izhodu je jasna in jasna (Full HD), video pa je prikrajšan za "sneg" in druge artefakte.
  Edina stvar, z veliko razliko v hitrosti, je dinamična zamegljenost, tako da se število prihajajočih vozil na progi zelo razlikuje ali pa sploh ni fiksno. Ni nobenih težav z državnim znakom, ki je pred avtomobili: na razdalji do 10 metrov je vse vidno z najmanjšimi podrobnostmi. Kar se tiče nočnega fotografiranja, potem pregledi o Mio MiVue 518 niso tako tolažilni. Model je v tem pogledu precej slabši od vodilnega: obstajajo zvoki in številne "luči" iz žarometov nasprotnih avtomobilov. Kljub temu podrobnost in ostrina slike ostajata na povsem sprejemljivi ravni, zato je kakovost nočnega snemanja ne moremo dobro imenovati po cestah, ki jih ne natovorijo avtomobili.

  Če povzamemo

  Kljub nizkim stroškom, ki je pet in pol tisoč rubljev, je model videti precej privlačen. Seveda je slabša od vodilne naprave, vendar vse pomanjkljivosti pripomočka nadomeščajo več kot cenovno prijazno demokracijo za svoj segment. Poleg tega, hvalaVeliko pozitivnih mnenj, Mio MiVue 518 je zaslužil ugled neke vrste visokokakovostnega srednjega kmečkega prebivalstva, ki lahko in si da avto. Torej, če ne potrebujete dodatnih "vrtinčkov", ampak potrebujete le pameten pripomoček, ki je zmožen normalnega fotografiranja, si lahko ogledate mlajši model "Mio" iz pete serije.

  Sorodne publikacije