Avto DVR Mio MiVue 688: pregledi, specifikacije, parametrični

Avto DVR je zasnovan tako, da popravi situacijo med premikanjem ali parkiranjem vozila znotraj kabine in na strani ulice. Naprava se uporablja za dokaze v primeru polemike v prometnih nesrečah. Prav za takšne naprave je Mio MiVue 688 naprava, ki ocenjuje kakovostno fotografiranje podnevi in ​​ponoči.

Specifikacije

DVR Mio MiVue 688 (nekateri pravijo, da se počasne hitrosti prenašajo prek Wi-Fi, z njihovimi besedami, ta video je izklopljen veliko hitreje) je bil proizveden na Kitajskem. Proizvajalčeva garancija za napravo je izdana za eno leto. Zasnova naprave je opremljena s kamero in zaslonom na dotik. Naprava omogoča fotografiranje in fotografiranje.


Največja ločljivost pri fotografiranju je 2688 x 1520 slikovnih pik. Snemanje v nočnem načinu. Vidni kot na diagonali je 150 °. Tip matrice kamere je CMOS, njegova ločljivost pa je 4 milijone slikovnih pik. Video snemanje ima štiri načine, vključno s Super HD z ločljivostjo 2304 x 1296 slikovnih pik. Največja frekvenca je 30 sličic na sekundo. Prav tako ima GPS modul Mio MiVue 688 in Glonass. Možno je izvajati koordinatno snemanje in beleženje hitrosti gibanja. Podpira prenos podatkov prek Wi-Fi v pametni telefon. Uporabite lahko pomnilniško kartico:
 • microSD;
 • microSDHC;
 • microSDXC.
 • Največja zmogljivost pomnilnika je 128 GB. Zaslon na dotik indiagonala je 6,8 cm, ločljivost je 320x240 slikovnih pik. Naprava zagotavlja informacije o radarju in nadzorni kameri. Na voljo so parkirni in zasilni načini. Avto DVR Mio MiVue 688 zapisov v intervalih 1 3 ali 5 minut. Razpoložljivo - ciklično snemanje in možnost neprekinjenega snemanja videa. Obstaja senzor gibanja in pospešek, G-senzor, mikrofon. Naprava se samodejno aktivira, ko je napajanje vključeno in je na enak način izklopljeno.


  Napajanje in polnjenje iz vžigalnika. Naprava ima vgrajeno baterijo tipa Li-Ion. DVR lahko prenese podatke v računalnik prek kabla USB 2.0. Naprava deluje približno 20 minut. Barva naprave - črna, parametri (višina /širina /globina) - 91 x 49 x 33 mm, njena teža - 120 g.

  Predstavitev naprave

  Naprava Mio MiVue 688 (pregledi upoštevajo, da ima naprava zmogljiv procesor, preprosto navigacijo in vam omogoča, da med snemanjem videoposnetkov odvzamejo veliko potrebnih trenutkov) je opremljena z gumbom za vstavljanje in vklop /izklop. Skupaj z zaslonom na dotik se prikaže indikator, ki pri snemanju začne utripati. Desno od zaslona je gumb, po katerem se posneti dogodek lahko pošlje prek interneta. Druga armaturna plošča vsebuje mikrofon, objektiv, zvočnike, indikator načina parkiranja in tudi režo za pomnilniško kartico. Za DVR je polnilec za avto. Če želite omogočiti ali onemogočiti napravo, morate pritisniti gumb za napajanje in jo zadržati približno dve sekundi.Če je naprava sploh izklopljena, pritisnite gumb LCD. Za začetek neprekinjenega načina snemanja dogodkov, morate klikniti na gumb na desni strani LCD zaslona. Model Mio MiVue 688 (navodilo podrobneje opisuje celoten proces naprave) omogoča shranjevanje in po potrebi prenos vseh posnetih datotek na povezani pametni telefon.
  Če sistemska lučka sveti zeleno, se strojna oprema polni in kombinacija zelene in rumene barve označuje začetek snemanja. Indikator parkiranja v načinu snemanja sveti v utripajoči rdeči barvi.

  Komplet instrumentov

  Model 688, kot tudi Mio MiVue 358 DVR in številne druge podobne naprave podjetja, pakirane v majhni škatli, je sijajne. Njena zasnova je izdelana v barvah podjetja - črni in oranžni. Na strani škatle je slika DVR-ja, ime modela, kot tudi prednosti, ki čakajo na uporabnika pri nakupu te naprave. Na hrbtni strani so podrobno opisane tehnične značilnosti naprave. Vse informacije so na voljo v ruskem jeziku, lahko najdete telefon, ki ga lahko uporabljajo vsi kupci podjetja. Komplet zabojev je naslednji:
 • avtomobilski DVR;
 • napajalnik za napravo za vžigalnik cigaret;
 • pritrditev na vetrobransko steklo;
 • mini CD, kjer se nahaja programska oprema;
 • navodila za uporabo,kupčeva beležka in garancijska kartica.
 • V kompletu je vse, kar potrebujete za zagon naprave, vendar ni pomnilniške kartice in USB kabla, ki napravo povezuje z računalnikom. Te predmete je treba kupiti posebej.

  Delovanje naprave v stroju

  DVR za avto (model 688) je pritrjen s sesalnim pokrovom na vetrobransko steklo, tako kot Mio MiVue 358, ki ima podobno pritrditev. Priključek ima fleksibilen material, ki spominja na gumo in omogoča enostavno pritrditev naprave. Pritrdilni element je precej zanesljiv in drži napravo trdno med vožnjo, ne da bi mu omogočil vibriranje, rock in odbijanje stekla. Velikost priloge je dvakratna velikost naprave.
  Za nastavitev DVR-ja morate avto parkirati na enaki cesti. Nato je treba prisesek tesno pritisniti na vetrobransko steklo v območju vzvratnega ogledala. Nato ostane le nastavitev želene lokacije stroja. Polnilnik je priključen na vžigalnik, kabel mora biti nameščen na stropu in sprednji strani avtomobila, tako da ne moti avtomobila med vožnjo in ne preprečuje odpiranja zračnih blazin in delovanja drugih elementov vozila. Po namestitvi naprave se prepričajte, da je vzporedno s cesto. V tem primeru mora biti razmerje med zemljo in nebom 6: 4. Naprava med vožnjo ne sme ovirati voznika. Treba je upoštevati, da toniranje avtomobila zmanjšuje kakovost posnetka. Pritrditev naprave omogoča, da se izvedevrtenje 360 ​​° v vodoravni ravnini. Podobne manipulacije so možne zaradi prisotnosti posebnega krogelnega zgloba, ki se nahaja znotraj nosilca. Ta funkcija vam omogoča natančnejšo namestitev naprave in preprečevanje njenega morebitnega premika. Sam sesalnik za večjo zanesljivost je pritrjen z majhno palico. V navpični ravnini je največji kot upogiba 180 °. V skrajnih položajih lahko naprava leži v vetrobranskem steklu. Montaža naprave je priročna in zanesljiva, montaža DVR Mio MiVue 688 (črna barvna naprava je glavna in druge možnosti, ki jih proizvajalec ne zagotavlja) se izvede v minuti.

  Programska oprema

  Na DVR Mio MiVue 688 namesti programsko opremo MiVue Manager, ki jo dobite skupaj z mini CD-jem. Program za upravljanje naprave lahko prenesete s spletne strani proizvajalca. Če si želite ogledati prej posneti videoposnetek, morate določiti lokacijsko pot do mape z datoteko. Pomnilniška kartica je lahko neposreden dostop ali prek bralnika kartic ali prek priključene naprave ali kopije diska s pomnilniške kartice. Po usmeritvi na datoteko na desni strani se v kronološkem vrstnem redu prikaže seznam dokumentov. Obstaja tudi koledar, ki omogoča dostop do datotek po datumu snemanja. Tukaj lahko na celotnem zaslonu video posnetka vklopite funkcijo predvajanja. V tem primeru bo slika veliko jasnejša. Naprava podpira spreminjanje hitrosti predvajanja posnetka in ima precej široke možnosti, med drugimTreba je omeniti konstrukcijo podatkovnega grafa vgrajenega triosnega senzorja trka. Obstaja možnost za ustvarjanje stop-frameov. Vrhunec te naprave je samodejna gradnja prometne poti, ki jo lahko vidite na Google Zemljevidih. Pri predvajanju videoposnetka nalepka na zemljevidu prikazuje lokacijo naprave, ki temelji na podatkih o geo-pozicioniranju. Orodje za programsko opremo vam omogoča razvrščanje zapisov, zaradi česar je iskanje želene datoteke bolj priročno. Še vedno lahko delite posnetek, posnet v DVR, Facebook ali ga prenesete na Youtube.

  Osnove upravljanja

  Naprava se samodejno vklopi, ko se vozilo zažene. Če se nenadoma ne vklopi DVR Mio MiVue 688, morate opraviti ponastavitev strojne opreme. To storite tako, da nekaj časa pritisnete in držite gumb za vklop naprave, dokler ni popolnoma izključen. Prav tako je treba vklopiti DVR Mio MiVue 688. Naprava ima zaslon na dotik, tako da so vse kontrole izvedene s konicami prstov. Zaslon ima različne ikone in ikone, ki se razlikujejo glede na območje naprave. Pred začetkom snemanja morate pravilno nastaviti datum in čas. Poleg tega ima ta model funkcijo va-datoteke, ki je odgovorna za povezavo pametnega telefona z napravo Mio MiVue 688. Naprava z vdelano programsko opremo omogoča izvajanje treh vrst snemanja, to je:
 • neprekinjeno;
 • snemanje posebne nesreče;
 • snemanje videa v načinu parkiranja.
 • Ta naprava lahko ne samo ustvarja zapise, temveč tudi fotografira. Vse fotografije so shranjene v kategoriji fotografij in predvajanelahko so v vsakem trenutku.

  Varnostni ukrepi

  Napravo morate uporabljati v skladu s pravili, določenimi v navodilih za uporabo. Za to morate pravilno poskrbeti. Naprave ne morete pustiti blizu odprtih virov toplote in jo izpostaviti vlagi, vključno z uporabo DVR z mokrimi rokami. Baterija vsebuje litij-ionski ion, zato je ni mogoče zamenjati. S svojo eksplozijo je možno sproščanje kemičnih elementov v zrak. Da bi preprečili opekline, požare in druge nevarne situacije, akumulatorja ni mogoče razstaviti, vnesti v ogenj, preluknjati ali zaliti.

  Opozorilo o hitrostnih kamerah

  Mio MiVue 688 (cena instrumenta je na voljo številnim potrošnikom in je popolnoma utemeljena z visokokakovostnimi značilnostmi naprave) vključuje sistem obveščanja za radarske kamere in kamere za nadzor hitrosti. Ta tehnologija vam omogoča, da ne kršite prometnih pravil in spremljate hitrosti. Ob prisotnosti sprednje strani nadzorne kamere se na zaslonu prikaže ustrezno opozorilo, ki je lahko zvok, glas ali tiho. Program vam omogoča, da nastavite razdaljo, od katere bo naprava obvestila voznika o radarju. Obstaja tudi nastavitev omejitev hitrosti na cesti, z njihovim presežkom, ustrezni signal se prikaže. Nastavitvena stopnja za vsako možnost je 10 km /h. Poleg tega se lahko baza nadzornih kamer nenehno dopolnjuje. DVR lahko sprejme do 100 uporabniških kamer. Redno morate posodabljatipodatke o kontrolnih točkah hitrosti prek uradne spletne strani podjetja.

  DVR za prevoz Mio MiVue 688: cena

  Povprečni strošek te naprave se giblje okoli 11500 rubljev. Na DVRs "Mio" cene so na voljo, in stroški naprav v celoti izplačalo med delovanjem. Prodane so bile podobne naprave v avtomobilskih trgovinah in supermarketih, prav tako pa jih je mogoče najti v velikih prodajalnah za gospodinjske aparate. Mnoge spletne trgovine bodo z veseljem pomagale pri nakupu DVR-ja Mio.

  Naprava Mio MiVue 688: pregledi

  Ta model prejme različne ocene. Nekateri menijo, da je DVR vreden pozornosti. Upoštevajte kakovost posnetka in odlično jasnost ne samo podnevi, temveč tudi zvečer, kakovosten zvok. Lastniki pravijo, da ima naprava širok vidni kot, ki vam omogoča, da dosežete skoraj celotno območje ceste. Pravijo, da ima naprava optimalno moč procesorja, velik zaslon na dotik in je enostaven za uporabo. Senzor trka deluje brez prekinitev, jasno in video je shranjen tako, da ga ni mogoče izbrisati. Deluje v vseh vremenskih razmerah, kot tudi pri vožnji po grobi cesti s tresenjem. Uživanje uporabnikov in videz registra avtomobilov, njegova kompaktnost, velik zaslon na dotik, zasnova in zanesljivost montaže. Med pomanjkljivostmi pregledov Mio MiVue 688 so počasno delo datoteke VAIF, pomanjkanje celotnega kabla za povezavo z računalnikom, neroden način za posodobitev programske opreme, slaba baterija, ki ne drži polnilnika, zato naprava brezmoč je takoj prekinjena. Nekateri uporabniki trdijo, da lahko v procesu delovanja DVR "prekine", število avtomobilov pa je mogoče videti le na počasni hitrosti. Obstajajo ljudje, ki nimajo načina parkiranja, naprava pa se nenehno pregreva. Kljub negativnim odzivom nekaterih ljudi so video snemalniki "Mio", za katere so cene najbolj sprejemljivi, dolgo in trdno osvojili srca voznikov. Odlikujejo jih dobre tehnične lastnosti, eleganten sodoben dizajn in vse potrebne sodobne funkcije.

  Sorodne publikacije