Kako najti firmware na Xbox 360 pri nakupu konzole?

Igralne konzole so v zadnjih letih izjemno priljubljene in čeprav so še vedno slabše od osebnih računalnikov, imajo PlayStation in Xbox že svoje armade navijačev. Ena velika pomanjkljivost konzol je dejstvo, da so igre za njih na voljo samo na diskih ali v uradni trgovini proizvajalca, tako da igre ne boste mogli prenesti iz torrenta brezplačno in uživati ​​v procesu. Lahko Če ste slišali za firmware, potem morate razumeti, da je na konzolah celo piratstvo, in imate priložnost, da ne porabite veliko denarja za igro, ampak jih prenesete brezplačno. To je za to, da morate reprogramirati konzolo, ki ji bo omogočila brati ne le licencirane, temveč tudi piratske diske, ki jih lahko snemate sami. Ampak kako izvedeti firmware na Xbox 360? O tem bomo razpravljali v tem članku. Boste lahko prejeli vse potrebne podatke za brisanje članek stroškov za igre. Vendar boste vedno morali biti previdni in razumeti osnovna načela operacijskih sistemov. Zdaj, v tem članku, lahko preberete o tem, kako izvedeti o firmware na Xbox 360 in kako razumeti, ali je sploh.

Nova konzola

Toda kako ugotoviti, kaj je pravkar kupila firmware Xbox 360? Spomniti se moramo, kje ste ga kupili. Če ste v trgovini ali v uradnem distributerju in je zagotovljena nova konzola, potem morda ne boste niti razmišljali o preverjanju. Dejstvo je, da je reprogramiranje neke vrste "piratsko" dejanje, tako da ne bo na vseh sto odstotkih na novi konzoli. Dada, ko kupite na ta način, ne bi smeli niti pomisliti, kako izvedeti različico vdelane programske opreme Xbox 360.

Konzola prejšnje uporabe

Če kupite konzolo na obvestilu, bo popolnoma drugačen pogovor. Kako izvedeti firmware na Xbox 360? Freeboot in druge vrste programske opreme, ki jih je dodal ne-proizvajalec in uporabnik, so navadno navedene v prodajnem obvestilu. V skladu s tem, ko kupite prej uporabljeno konzolo, ne zagotavlja, da bo vdelana programska oprema. Toda tudi če je tako, ni nobenega zagotovila, da je različica programske opreme prava izbira za vas. To je zelo pomembna točka pri razumevanju, kako izvedeti firmware na Xbox 360, tako da je treba razpravljati bolj podrobno.

Preverjanje razpoložljivosti

Dejansko morate najprej razumeti, kako preveriti razpoložljivost ustrezne programske opreme na vaši konzoli. Na žalost ni programske opreme, ki bi vam omogočila, da ugotovite, katera strojna programska oprema je nameščena, kot tudi, ali je sploh nameščena. Zato je najbolj zanesljiv način ročno preverjanje. Če jo na kratko opišete, morate vstaviti piratsko piratsko ploščo in preveriti, ali deluje na vaši konzoli. Ali deluje? Imate srečo V nasprotnem primeru so lahko razlogi drugačni.

Preverjanje različice vdelane programske opreme

Prvič, to lahko pomeni, da program, ki ga želite na konzoli, sploh ne obstaja. Vendar to ni edina možnost. Drugič, možno je, da se različice operacijskih sistemov ne ujemajo, in ta možnost je potrebnapodrobneje se ustavite. Izkazalo se je, da obstaja več različic vdelane programske opreme, kot je LTU 2.0 ali LT 3.0+, in vsaka je združljiva samo z igrami, ki so bile napisane posebej v okviru tega operacijskega sistema. V skladu s tem, ko ste kupili igralno konzolo in želite vedeti, če je na njej reprogramiranje, in če je, potem kaj, morate založiti igre diskov. Poleg tega bi moralo biti več in vsaka od njih je treba izračunati za določeno različico spremembe. Poskusite vsakega izmed njih, in če bo katera od njih delovala, ste uspešno spoznali različico vašega operacijskega sistema. Ko nobeden od njih ni zaslužil, lahko obstajata dve možnosti. Ali vaša konzola ni pokvarjena ali pa ima različico programske opreme, za katero nimate ustreznega diska. V tem primeru se morate obrniti na osebo, ki vam je prodala napravo, in določiti njeno različico.
Seveda je vedno mogoče vdelano programsko opremo za konzolo, toda za to morate imeti nekaj veščin. Če so z vami ali če imate prijatelje, ki vam lahko pomagajo, potem res morate opraviti delo. Tako lahko najdete najnovejšo različico programske opreme, za katero so v omrežju predstavljene najnovejše in najbolj priljubljene igre. Lahko pa sprejmete usodo in še naprej kupujete licenčne diske in prenesete igre z uradne strani.

Sorodne publikacije