BMW X1 avto: lastnik povratne informacije, funkcije in funkcije

BMW je eden najbolj znanih vodilnih proizvajalcev avtomobilov na svetu. Te stroje lahko opišemo v nekaj besedah: hitro, elegantno in noro drago. Vsako novo telo je skoraj legenda. Vsi vedo o BMW "Seven", kot tudi o "X-peti". Danes bomo govorili o zelo posameznih telesih. Ta BMW je prva serija. Ta avto je debitiral leta 2009. Še vedno poteka. Kakšen je ta avto in katere lastnike BMW X1? Fotografije, pregledi in tehnične specifikacije - v nadaljevanju.

Opis

BMW X1 je kompaktni nemški crossover, izdelan na podlagi vagona iz tretje serije. Stroj ima kolesno formulo 4x2 ali 4x4. Ruska različica je izdelana v tovarni AutoTor v Kaliningradu.

Oblikovanje

Videz tega avtomobila je zelo nenavaden. BMW prva serija - to ni SUV. Ampak to je nemogoče pripisati navadnemu generalnemu direktorju. Bavarci so vzeli telo "treh", rahlo predelali in dvignili očistek. Rezultat je to, kar vidimo na spodnji fotografiji.


Tako grd avto ni mogoče poimenovati. Toda izgled prve serije BMW je bolj verjetno presenečen kot zajetje. Spredaj so vidne družinske značilnosti BMW - ksenonskih žarometov z "angelskimi očali", kot tudi deljene rešetke rešetke hladilnika. Zelo dolga kapuca v avtu. Toda linija vetrobranskega stekla je močno dvignjena. Čeprav aerodinamični koeficient ni najslabši - 033 Cf. Kaj pravite na mnenja lastnikov BMW X1? Avto ima privlačen videz, vendarpričakovati od takšne avtomobilske agresije ni vredno. Krossover se je izkazal za zelo "dobro" silhueto. To ni "trojni", iz katerega je bil izdelan E84. Kot navajajo lastniki, je BMW X1 dobro zaščiten pred rjo. Tudi korozija se ne pojavi na tleh čipov. Kakovost slikanja si zasluži tudi spoštovanje. Razpoke in druge deformacije premazov za barve in laki so zelo redke pri uporabi na naših cestah.

Dimenzije, zračnost

Ne glede na verjetnost, vendar BMW X1 ne doseže ravni "X-pete". Dolžina kompaktnega crossoverja je komaj 45 metrov, širina - 18 višin - 155 metrov. Toda cesta se je razveselila veliko - njena velikost je 19 in pol centimetrov. Res je, da je Bavarska po rahlem nadgradnji leta 2015 nekoliko znižala BMW X1.

Komentarji lastnikov navajajo, da 18-centimetrski odmik bistveno vpliva na zmanjšanje značilnosti prehodnosti križanja. Ampak zaradi visokega kota prihoda, ta avto do zadnjega bori z off-road in zasnežena cesta.

Salon

Kaj pravijo o notranjosti lastnikov BMW X1 (2017)? Zasnova in arhitektura sprednje plošče očara. Sedenje v tem avtu je zelo priročno. Naslanjači imajo vse potrebne podporne valje. Med sprednjimi fotelji je tudi fotelj z nišo za malenkosti. Krmiljenje je klasično, tricikel, z lepim oprijemom. Električno ogrevanje je mogoče vključiti tukaj, odvisno od opreme. Toda na sprednji strani ni projekcije. Lepo oblikovana osrednja konzola, recimo povratne informacije. Obstaja vse, kar potrebujete: kasetofon, klimatsko napravo in pardeflektorji. Lepota je lepota, vendar ne pozabite na pomanjkljivosti. Tukaj manjkajo. Kakšne so slabosti BMW X1? Mnenja lastnikov upoštevajte pomanjkanje niše za shranjevanje malenkosti. Bardacock s svojo zmogljivostjo ni impresivna, vendar ni mogoče shraniti ničesar v vratnem krilu ali naslonu sedeža.
Druga pomanjkljivost je pomanjkanje rezervnega kolesa. In to ni polna velikost. Ni niti "kosti". In če je za Nemčijo to običajna praksa, potem mora Rusija čakati na pomoč zelo dolgo. Še ena pomanjkljivost je predor blizu osrednjega potnika. Precej visoka je. Seveda, da shranite očistek in postavite kardansko gred, morate žrtvovati prostor. Toda v primeru X1 ostaja zelo majhen. Prav tako predor ni prekrit z gumijastim preprogom. Zaradi tega so potniki umazani z oblazinjenjem, ko se poskušajo povzpeti preko tega predora.

Specifikacije

Večina proizvajalcev avtomobilov ne predvideva dizelskih motorjev za ruski trg. Toda BMW X1 je izjema od pravil. Vse, kar je za kupca tukaj, je ena od petih energetskih enot, med katerimi lahko izbirate.
Osnova je torej atmosferska štirivaljna enota prostornine 18 litrov. Njena moč je 135 konjskih moči. Kaj pravi BMW X118i o povratnih informacijah lastnika? Ta motor ne povzroča težav med delovanjem in tak avtomobil se lahko priporoča za nakup. V smislu zvočnikov, stroj ni hiter, ampak samozavestno drži v toku. Do sto se pospeši v 97 sekundah. Poraba goriva - 74 litrov na sto v mešanem načinu. KotKontrolno točko ponuja brezstranski šeststopenjski mehanik. Naslednja je dvolitrska turbopolnilna enota. In turbina je nameščena na bencinski motor. Zahvaljujoč kompresorjem so Nemci uspeli iztisniti iz tega motorja 185 konjskih moči in 270 Nm navora. Ta motor deluje v povezavi s šeststopenjsko mehaniko ali osemstopenjskim servotronicom. Slednji je na voljo kot opcija za ločeno plačilo. Pospešek do sto v tem avtu je 78 sekund. Največja hitrost je omejena na 205 kilometrov na uro. Poraba goriva - 7 in pol litrov na sto v mešanem načinu.

Vodilni med bencini je enota s sistemom za polnjenje "Twin Scroll". S prostornino 3 litre ta motor zagotavlja do 245 konjskih moči. Poleg obeh turbin obstaja tudi sistem za regulacijo fazne faze neprekinjenega tipa. Izbirate lahko med dvema prenosoma. To je šeststopenjski mehanik ali servotronic. Kaj pravite na povratne informacije lastnika BMW X130 (bencin)? To je zelo hiter prehod. Pospešek do sto traja 61 sekund. V tem primeru je motor precej ekonomičen. Poraba goriva v mešanem ciklu ne presega osmih litrov.

Dizel

Osnova v tej vrsti je dvolitrski dvolitrski motor. Kakšne so ocene lastnikov dizelskega motorja BMW X1 2.0? Ta motor je zelo tesen. Avto je dobesedno strgan od spodaj. In v 81 sekundah pospeši na stotine. Motor ima sistem za vbrizgavanje tretje generacije Commone Reel in inteligentni turbopolnilnik. Največja moč te enote je 184 konjskih moči.
Drugo dizelsko gorivoEnota na istem volumnu razvija moč pri 218 konjskih močih. Pospešek do sto - 68 sekund. Največja hitrost - 205 kilometrov na uro. Obe elektrarni sta opremljeni s servotronicnim ali šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Kaj pravite na lastnike BMW H1 Diesel? Oba motorja sta precej varčna. Poraba goriva je v mešanem ciklu od 55 do 6 litrov. Toda v primeru neuspeha inteligentnih sistemov in "valvetronic" bodo morali resno vilice za popravilo.
Edini motor, ki ga je enostavno upravljati, je 18-litrska enota. Vendar ne bi smel računati na dobro dinamično zmogljivost. Kot je za menjalnike, veliko svetujemo, da natančno mehaniko. Osemstopenjski servotronic je drag v uporabi. In skrb za njeno obnovo ne tvegajo številne storitve in delavnice v Rusiji.

Tekalno orodje

Kot smo že povedali, je vozilo zgrajeno na podlagi "trojke" BMW. Zato je sistem vzmetenja tukaj enak. Spredaj - "MacPherson", zadaj - večnadstropni avto. Krmiljenje - grabil z elektrohidravličnim ojačevalnikom. Kaj pravite o povratnih informacijah lastnika BMW X1 (bencin)? Na naših cestah se ta crossover ne razlikuje od gladkosti proge. In ni v McPhersonovih stojalih, ampak v tehnologiji Runflat pnevmatik. Te pnevmatike so precej toga in pri vožnji po grobi cesti salon začne močno vibrirati.
To je bolezen vseh prvih serij BMW. Kljub temu pa je crossover krmiljenje odlično. Avto se dobro odziva na kolo in brez težav spreminja svojo pot.

Namesto zaključka

Tako smo ugotovili, katere značilnosti imajoin pregledi lastnikov BMW X1. F48 je poskus Bavarcev, da ustvarijo poceni in cenovno ugodno crossover. Vendar ima celo s tako vrednostjo (od dveh milijonov rubljev) preveč slabosti. To je zapleten motor v napravi, togo vzmetenje in tesen salon. Preden kupite dani nemški crossover, je vredno prešteti vse minuse.

Sorodne publikacije