Asus ZB500KL: funkcije in pregledi

Ta članek bo predstavil pregled Asus ZB500KL pametnega telefona. Ta model nadaljuje linijo ZenFone Go. Postavljena kot naprava srednjega razreda. Napoved gadgeta je potekala oktobra 2016. Proizvajalec je uporabil nekaj "čipov", da bi pritegnil kupce. Seveda, to je pisan 5-palčni zaslon, originalen dizajn, ki nima analogij med drugimi znamkami in izmenljivo baterijo. Naprava je prejela podporo omrežij četrte generacije. Deluje z dvema kartama mobilnih operaterjev. Prodano za približno $ 170-180. Ali ste upravičili to čakalno napravo za kupce? Razumimo.
Oblikovanje

Preden preučimo značilnosti Asus ZB500KL, si poglejmo značilnosti videza. "Vrhunec" tega modela je bila razporeditev tipk za moč in glasnost ter oblika ohišja. Slednji je izdelan iz plastike. Glatka obrazna plošča. Pod navigacijskimi tipkami je vstavljen originalni utripajoči vzorec. Glede na svetlobo se zdi, da se žarki odklapljajo od gumba "Home". Ta rešitev izgleda precej zanimivo. Zadnji pokrov ima ravno površino, vendar obokan, zato je telefon zelo udoben v roki. Dimenzije naprave so pomembne. Na nadmorski višini 143,7 mm in širini 7085 mm debelina telesa v najširšem prostoru doseže 1125 mm. Vendar pa vizualno gadget ne izgleda debel zaradi obokan obliki. Odločitev razvijalca, da postavi gumb za vklop na vrhu, ne vsi uporabniki, je bila vznemirjena.Vendar pa ne povzroča neugodja. Nekateri lastniki pa se bodo morali prvič navaditi. Vendar to ni edina značilnost modela. "Osvetlitev" je postala tudi "rocker" glasbe. Iskanje na bočnih straneh ne bo delovalo, ker je prikazano na hrbtni strani takoj pod objektivom fotoaparata. V zvezi s tem tudi uporabniki niso uspeli najti ene rešitve za udobje. Toda v obrambi, recimo, da je tečaj jasen, tako da večina težav nastane le pri voznikih, saj morajo za spreminjanje glasnosti telefon vzeti s stojala. V drugih primerih - to je navada.


Za priključitev zvočnikov se uporablja 3,5-milimetrski priključek skupaj s tipko na kljuki. Vhod USB je spodaj. V mikrofonu je tudi majhna luknja. Strani pametnega telefona so brezplačne. Le na desni strani je majhna vdolbina, s katero se odpre zadnji pokrov.

Asus ZB500KL: Specifikacije

Resnična ocena pripomočka brez poznavanja njenih značilnosti ne bo uspela, zato si poglejmo glavne točke.
 • Zaslon. Kakovost slike ustreza matrici IPS. Ta tehnologija omogoča širok kot gledanja in bogate nasičene barve. Velikost - 5? Ostrina prikaza slike zagotavlja gostoto slikovnih pik, ki je v tem modelu 294 ppi. Globina barve je 24 bitov. Obstaja multitouch. Slika je na zaslonu Asus ZB500KL prikazana kot HD.
 • Značilnosti fotoaparata. Glavni modul ima ločljivost 13 milijonov pik. Predvidena je LED bliskavica. Največja ločljivost fotografije je 4160 x 3120 px. Kamera za salfiopremljen s 5 milijoni slikovnih pik senzor. Brez bliskavice. Ločljivost je 2560 x 1920 px.
 • Baterija za polnjenje. Tehnologija je litijev polimer. Tip - odstranljiv. Kapaciteta - 2600 mAh. Priloženi napajalnik je 5.2 /1A.
 • Strojna platforma. Nabor čipov - Snapdragon 410. Tehnološki proces - 28 nm. Vrsta računalniških elementov - Cortex-A53. Zemljepisna širina - 64 bitov. Koprocesor - Adreno 306.
 • Spomin. Vrsta pomnilnika - enokanalni, LPDDR3. Glasnost - 2 GB. Vgrajen - 16 GB.
 • Sistem

  Na tem modelu pametnega telefona je nameščena šesta naprava Android. OS uporablja samo lastno razvito lupino ZenUI. Posodobitev poteka z "zrakom". Oblikovanje dela je postalo privlačno. Na voljo je veliko nastavitev. Sistem deluje nemoteno, včasih pa opazite, da je prekinjeno.

  Asus ZB500KL: pregledi

  Nazadnje si oglejte preglede lastnika. Za zasluge vključujejo svetel zaslon z jasno sliko, trdno telo, odlično ergonomijo, jasen vmesnik, vreden fotoaparat. Ampak, žal, ni bilo brez pomanjkljivosti. Najpomembnejša pomanjkljivost Asus ZB500KL je strojna platforma. Delovanje čipov bo zadostovalo le za vsakodnevne naloge, vendar se sodobne igre pri maksimalnih nastavitvah ne bodo začele. Tudi na naslovu avtonomije se je slišalo veliko pripomb. Pri povprečni obremenitvi se naprava izprazni za en dan.

  Sorodne publikacije