Možni zaslužki na mega-chance.ru? Pregledi partnerjev in nezainteresiranih oseb

Uspelo mi je priti do bogatih uporabnikov spletnega mesta mega-chance.ru? Pregledi hvaležne "množice", po mnenju naprednih uporabnikov mreže, so v bistvu vaba za neizkušene novince. Ampak več o vsem.

Zaslužek na spletnem mestu mega-chance.ru. Povratne informacije članov partnerskega programa

Storitev Mega Chance, če menimo, da so informacije, objavljene na spletnih straneh partnerjev, uspešno deluje na trgu digitalnih valut od leta 2012. V tem obdobju je bila razvita ogromna baza izkušenj in znanja, vključeni so najboljši strokovnjaki. Da bi projektnim partnerjem pomagali narediti virtualni denar, ne da bi prekinili njihove vsakodnevne skrbi, so programerji Mega Chance ustvarili delovnega pomočnika. Sposoben je samostojno zbirati bitcoine, dogikoins, lightboxes in druge kripto valute, kot tudi rubljev in dolarjev. Robot bo obiskal žerjave, ki se nahajajo v različnih delih planeta in lastniku omogočil virtualno valuto.


Bot ob obisku virtualnih žerjavov neodvisno zbira kriptografijo. Vse kar morate storiti je, da začnete pomagati in ne pozabite prenesti zasluženih sredstev na vašega kriptografa. Mnenja o spletnem mestu mega-chance.ru, ki so jih pustili projektni partnerji, so zelo privlačni. Vendar ne pozabite, da je glavni cilj "partnerjev" udeležencev zbrati ekipo aktivistov.

Kako deluje pomočnik?

Po mnenju lastnikov Mega Chance je njihov bot sposoben prepoznati bonus strani, prejete bonuse pa se pripišejo internimuporabniških računov mega-chance.ru. Povratne informacije svobodnjakov, ki obiščejo podobne projekte, bodo pomagale novincem, da dobijo idejo o algoritmu zaslužka: uporabnik ob ogledu oglasov ali video posnetkov dobi majhno količino satoša (ali drugega modifikatorja cryptomotorja).


Kljub navidezni preprostosti je zelo težko zaslužiti dostojne zaslužke na mestih te vrste v ročnem načinu. Bonus je premajhen in redki freelancer, ki večino prostega časa sedi za računalnikom, se lahko pohvali z rezultatom. Obisk tisoč bonus strani, ki dajejo samostojni za samo pet rubljev, robot, v skladu s svojimi ustvarjalci, bodo porabili le nekaj ur in bo prinesel svoj lastnik dohodek pet tisoč rubljev. Dejstvo, da je projekt, ki se nahaja na: https://mega-chance.ru, - lhototron, napredni uporabniki govoril sredi oktobra lani, dvanajst dni po tem, ko se je projekt pojavil na spletu (datum registracije domene mega-priložnost. ru - 4. oktober 2017). Glavni argument nasprotnikov projekta: strani-bonusniki zanima obiskov živih samostojnih. Za prave obiske sprožajo bonitetne programe.

Kakšna prevara mega-chance.ru. Pregledi strokovnjakov

Da bi končno prevzeli goljufije, so izkušeni uporabniki mreže izvedli nekakšno obravnavo. S strani njihovih elektronskih projektov so novincem pojasnili, da so bonusi za žive ljudi, ne za robote. Mnoga mesta se zatekajo k takšnim trikom (bonusna distribucija), da bi pritegnila prave obiskovalce. Če kdo poskuša teči na teh stranehhitro bodo to razumeli in ukrepali. Ampak to ni vse
Srček, ki je ustvaril bot, ki bi lahko zavajal zaščitni sistem bonitetnega sistema, ne bi nikoli prodal ali dal v zakup. Če bi tak izumitelj res obstajal, bi tiho užival sadove svojih užitkov, skušal ne pritegniti preveč pozornosti.

Sorodne publikacije