Mobilne aplikacije: kako odstraniti račun "periskopa"

S programom "Periscope" lahko ljudje pregledajo vse spletne oddaje. Mnogi trdijo, da ne morete zapreti te aplikacije. Toda to ni res. Seveda je izbris opravljen na drugačen način, če ga primerjamo z drugimi programi. Zato morate, preden boste izvedeli, kako izbrisati račun "Periscope", povedati, kaj je to.

Dodatek "Periskop"

"Periscope" omogoča registriranim uporabnikom, da sodelujejo v spletnih video prenosih. Ustvarite lahko tudi lastne odmeve. Samo kliknite na napis "začetek oddajanja" - in začela se bo spletna oddaja.


Obiskovalci imajo priložnost opazovati življenja ljudi iz katere koli države, deliti informacije z njimi, svetovati in se seznanjati. Vse to lahko storite med bivanjem doma. Stik med izdajateljem televizijskega programa in gledalci se vzpostavi s klepetom. Tukaj lahko vsakdo zastavi svoja vprašanja in dobi odgovor nanj.

Možnost brisanja

Kako izbrisati račun "Periscope"? To je nemogoče storiti z enim klikom, kot v drugih socialnih omrežjih. Seveda obstajajo izjeme, vendar so izjemno redke. Odstranjevanje se skoraj vedno izvaja prek službe za tehnično podporo.
Instagramovim socialnim omrežjem, na primer, lahko sledi en klik, medtem ko je v Periclesu veliko težje izbrisati račun, ker je treba paziti na svoj vzdevek ali prijavo. Če je bila registracija opravljenaPo številu mobilnega telefona bo najverjetneje določena kot prijava. Pri določanju e-pošte bo prijava naslov. V "Periskopu" ni gumbov za izbris, v vsakem primeru pa se morate obrniti na upravo.


Snemanje Twitterja

Če je račun vezan na »Twitter«, se morate prijaviti na osebno stran te socialne mreže. potrebovali boste e-poštni naslov, na katerem je profil registriran. To je potrebno za nadaljnje ukrepanje. Na osebni strani te elektronike morate najti zavihek pisanja črk. E-poštni naslov tehnične podpore najdete na spletni strani Pericles. Na njega je, da pošljemo pismo. V vrstici z zadevo na črko označimo »izbriši račun«, v besedilu pa vstavimo podatke o prijavi v »Twitter« in »Periscope«.

Ko uprava spletnega mesta potrdi podatke o profilu, se račun izbriše. Lahko ga obnovite in pomembno je vedeti, preden se naučite brisati račun Pericarp.

Zapis s številko mobilnega telefona

Blokiranje profila v tem primeru je lahko enako brisanju računa "Periscope", ki je povezan z "Twitterjem". Samo v besedilu pisma upravi strani je zapisano samo prijava iz "Periskopa". Brisanje lahko traja več časa, saj je lažje preverjati račune, ki so povezani z družabnimi omrežji. Če je račun izbrisan, ni mogoče ustvariti novega z isto mobilno številko ali prijavo. Preverite podatkeKako odstraniti račun Pericarp je enostavno, vendar je vredno delati brez razmišljanja?

Sorodne publikacije