Zmajeva dogma: mimo igre

Dogma zmajske igre je bila izdana pred petimi leti, nato pa so razvijalci podprli samo konzole PS3 in Xbox 360. V letu 2016 so se odločili, da bodo projekt uvozili v osebne računalnike, da bi znova opozorili družbo na eno najboljših RPG-ov vseh časov . Avtorji so to uspeli in mnogi uporabniki so se ponovno odločili, da se potopijo v vzdušje srednjeveške fantazije, kjer so zmaji glavni zločinci in nasprotniki.

Projektne značilnosti

Zgodba Dragonjevega dogme pravi, da so se stari zmaji zbudili in začeli uničevati vse, kar je živelo v pravljičnem svetu. Junak je prišel v boj z njimi, vendar je bil poražen. Kmalu se je znašel živ, izkazalo se je, da ga velik kuščar ni ubil. Namesto tega je zmaj nameraval uporabiti junaka na drugačen način in iz tega kraja se začne zgodba o likih.


Večini igralcev je bil všeč pristop avtorjev k temu projektu. Studio Capcom ni prihranil denarja za svoje delo, igra je dobila zelo visoke ocene. Popolnoma odprt svet z ogromno bitji ni mogoče raziskati niti v nekaj dneh avanture. Boj ne gre skozi en scenarij, ker imajo različne pošasti in živali svoje slabosti. Po izbiri igralca se izvaja šest različnih razredov (bojevnik, čarovnik, čarovnik, vitez, policist, morilec). Uporabnik lahko razvije karakter na katerem koli od teh področij in ga spremeni, ko obstaja želja. Druga značilnost zmajske dogme je niz pustolovskih satelitov. Trije od njih bodo vedno z glavnim likom, da pomagajo v bitkah. Lahko soupravljate z nekaj navodili. Dve izmed njih sta si izposodili od drugih igralcev preko omrežja, sistem interakcije z njimi pa je globlji. Komunicirajo z značajem, poročajo o pomembnih informacijah in zahtevajo pomoč v težkih časih.


Prolog in prvi šef

Začne v zmajski Dogmi Dark Arisen, ki prečka (igro z aplikacijo) iz lova za prvega zmaja. Ukaz pripada bojevniku Sawanu, njegov sopotnik pa se imenuje Sald. Palačinka vam ne bo dovolila, da bi se dotaknili, zato se po nekaj zaščitnih stojalih vtaknite v sotesko na desni strani. Tam, s pomočjo žarečega kamna, pokliči še dva prijatelja. Od aristokratov Quinnsa in čarovnika Morgan lahko sodelujete z ekipami. Po treningu v oratoriju vstopite v glavno dvorano soteske, kjer morate premagati gobline in jih rešiti iz stranskega prostora viteza. Od tega trenutka se začne prvo poglavje v igri. Prvi sovražniki na lokaciji bodo spet goblini, s katerimi se lahko spopademo v samo nekaj sekundah. Pod mostom je skrinja s stvarmi, ki je ne smemo prezreti. Naslednje je treba izključiti iz napadov agresivnih ptic. Samo čarovnik s tekmovalcem jih lahko ubije, igralec pa ga bo zaščitil pred udarci. Nadaljujte v jamo, dokler ne naletite na viteško enoto. Njihov poveljnik Palotti vas popelje v veliko dvorano, kjer zmajska Dogma vodi prvo bitko s Chimerjevim šefom. Na poti v vogalu boste videli še eno skrinjico, ki jo lahko odprete. Mitološko bitje je mešanica leva, kače in koze. Sateliti protagonistase bo povzpela na hrbtno stran pošasti in od tam pretepla, a podoben trik ni na voljo bojevniku, zato moraš narediti škodo s tal. Ostanite vedno na straneh Chimera in zadeti samo tam. Za kačo in pred levjem se ne boste mogli približati sami sebi. Med bitko bo čarovnik zapustil zemeljske grozde energije. Vračajo zdravje in se lahko rešijo v težkih razmerah. Po zmagi je potrebno skozi vrata. Prolog se konča s tem.

Prva lokacija

Igra Dragons Dogma Dark Arisen nadaljuje uvajanje zgodbe. Dogodki bodo igralca pripeljali na mesto najmočnejšega preporoda zmajev. Po uvodnem videu ustvarite junaka v urejevalniku in s pomočjo meča v roki dvignite strašilo s hrbta. Udarite ga v šapo, da bo pazil na vas. S svojo močjo zmaj izvleče srce znaka, vendar ga pusti živega. Zdaj med njimi je bila določena povezava. Po bitki se zbudimo doma, vzamemo meč in posadimo po volji, izberemo razred (bojevnik, čarovnik, tekmovalec) in poslušamo pogovor starega moškega in ženske na ulici. Glavna zgodba o tem je končana, vendar obstaja priložnost, da raziščete lokacijo in izvedete nekaj dodatnih nalog. V Dragons Dogma Dark Arisen, iskanje se začne z zbiranjem dveh vrst rastlin, to bo naročil zdravnik v bolnišnici poimenovanem po Beniti. Ena od njih raste med koreninami dreves ob cesti za drugo naselje. Druga je v zalivu, vendar jo lahko zazna le ponoči. Na vrhu vasi v templju bo eden od starcev prosil Marijo, da pove bratove smrti. Ta NPC je na voljo vbolnišnice Po pogovoru se vrnite in opravilo bo končano. V templju je še ena naloga - iskanje knjige Clementine. Rokopis je skrit na stičišču strehe in tam je možno priti, prečkajo ovire in skozi ozko steno. Druge dodatne misije bi bilo ubijanje podgan, zajcev, razbojnikov in goblinov. Vsi so prišli na objave iz vasi Kassardis. Na istem mestu je zanimiv prehod na območje, imenovano Starfall Bay. Tukaj v soteskah sta dva debla z zakladi in stvari koristne za protagonista.

Napad na trdnjavo

Igra Dragon's Dogma Dark Arisen je za igralca v Rusiji veliko lažja, saj pogovornih oken ni treba prevajati samostojno. Naslednja pustolovščina se začne s trenutkom, ko zapustite vas. Tam bo spremljevalec Rok, ki bo napovedal potovanje v bližnjo trdnjavo. Na poti raziščite okolico za skrinje in druge predmete. Potujoči trgovec, Raynard, ki je obležen s škratmi, se bo srečal s cesto. Lahko se reši, in za to bo plačal poklon plašču, če bo imel čas umreti. Ob prihodu v trdnjavo stopite v glavni šotor in se pogovorite z glavnim poveljnikom. Pogovor prekine stražarja in bo poročal o bitki pod zidovi. Hero s sateliti bo moral zapustiti severozahod. Na novo ustvarjeni lokaciji bo prvi nasprotnik Kiklopov šef. Skoraj bi ga ubila lokalna vojska in junak mu pripada samo, da konča. Strelec in čarovnik lahko to storita od daleč, in bojevnik se bo moral povzpeti na telo Cyclopsa. Cilj je potrebensamo v oči, ker so drugi deli pokriti z debelim oklepom. Po zmagi zbirajte nagrade in pojdite na Kamen napak. Tam boste ustvarili svojega glavnega asistenta, ki bo spremljal lik v vseh dogodivščinah. Nato izberite dva dodatna arhetipa, ki ju želite. Oblikovanje ekipe je končano, če imate v Dragons Dogma Dark Arisen ruski jezik, potem bo iz dialogov postalo jasno, da je treba naučiti interakcijo z ukazom. Knight Bern bo prisilil osebo, da nosi škatle in uniči lutke z razrednimi veščinami.

Obrobje trdnjave in Kassardis

Ne pozabite prenesti znaka, ker je to mogoče le v določenih NPC. Če je to konec, se lahko vrnete v trdnjavo, kjer bo skrivnostni popotnik ponovno poklical igralca v Cassardiss. Naslednja v zmajski dogmi bo zadela uporabnika z veliko stranskimi misijami. Dva od njih sta povezana z vodnjakom, iz katerega prihaja vhod v ječo z pošasti. Sprva bo težavo uporabnik dal vojaku z imenom Paul in oborožen s svetilko. Drugo iskanje bo na voljo v sedmih dneh, vključuje enak spust v osrednjo dvorano jame, kjer je potrebno ubiti kuščarje, nato pa se pojavil mini šef. Naslednjo nalogo bo opravil Merinov človek (stoji zraven trgovin). Prosil vas bo, da na kakšen Valmiro podate šest žarkov. Najdemo ga na treh mestih - desno od izhoda iz Cassardisa, na vhodu v bližnjo trdnjavo in z zahodne strani gozda. Naslednji izziv, s katerim se vpeljujejo zmajski dogmi, jepodporo potujočega trgovca Madelina. Stopi v trdnjavo, potrebuje zaščito. Dodelitev ne zagotavlja nagrad, vendar omogoča dostop do nadaljnjih misij. Ob prihodu, posojajo dekle tisoč zlata za razvoj trgovine. Zadnjo nalogo, da držite tatu, daje lastnik hotela Pabloos. Lov na hitrega tekmovalca je lahko na ulici s trgovinami, vendar le ponoči. Človek je pameten in tako lahko ga ne dohiti. Najbolje je, da se povzpnemo na streho, počakamo trenutek in skočimo tik pred njim. S časom morate pritisniti tipko za zajemanje, drugače bo pobegnil in moral spati do naslednjega mraka.

Priloga in pot do prestolnice

V igri zmajevega dogme "Mračna narava" se prošnja za prehod začne točno v vasi Cassardis. Tu na marini je priložnost, da odidete na otok Bitterblack, kjer uporabnik čaka na nove goste. Najprej je najbolje, da začnete misijo in se izogibate bitkam s pošasti, ker so neverjetno močne. Nadaljnji prehod je treba nadaljevati po koncu zgodbe. Pojdi nazaj v utrdbo in pojdi k deklici po imenu Mercedes, da govori. Naslednji šef - hidra bo napadel tabor. Ona mora zmanjšati eno glavo, in ubiti celotno pošast bo mogoče kasneje. Osredotočite ogenj na eno glavo - in čez minuto bo šef pobegnil. Po tej nalogi bo prišlo do dodatnega iskanja, ki ga boste lahko obiskali v Elwari na poti ven. Iskanja bodo vodila do vasi Wichwood, kjer je v hiši Selina potrebno prevzeti predmete na nalogah in se vrniti s poročilom. Takšna ploskovna naloga bo podporana severni cesti. Ostanite pred vozovi in ​​ne hodite daleč. Tako lahko zaščitite trgovce in ne bodo ustavili prometa. Poznejša igra zmagove igre Dogma Dark Arisen bo vodila prestolnico, kjer uporabniki čakajo na nove dogodivščine.

Doživetja v prestolnici

Zmajski mačji mačji prepusti vodijo protagonista k srečanju z Masonom na vratih. Poskušal bo obiskati Satellite Guild, vendar vas bo eden od policistov ustavil na poti. Če želite iti še dlje, naredite novo nalogo aktivno in potem bo izkaznica brezplačna. Misijo lahko dokončate v Barnabi znotraj stavbe tovarišev. Nato morate aktivirati portale za hitro krmarjenje po globalnem zemljevidu. Naslednja naloga bo spust v cehovsko ječo zaradi pridobivanja kamna za aktiviranje teleportov. Glavni in najnevarnejši nasprotnik tukaj bo Ogre, ki bo tekel od tekme do junaka. Približajte se pečini in pravočasno pobegnite iz potiska. To je najhitrejši način, da se znebite močne pošasti. Po iskanju kamna bo na ducate sovražnikov, od katerih je bolje samo pobegniti na vrh, ker je nalogo mogoče že dostaviti. Ko zapustite stavbo, boste čakali na Duncana, ki se bo sestal s kapetanom Maximilianom. Častnik ima štiri igralce za igralca, potrebno pa je vsaj polovico, da gre naprej naprej. V zmajevem Dogma Dark Arisenju je prehod gostov kapetana eden najbolj vznemirljivih trenutkov v igri. So dolgi, zanimivi in ​​omogočajo, da igralec raziskuje nov teren.

Prvi dve misiji

V prehodu Dragon DogmeV ruskem jeziku bo lažje, ker naloge Maximiliana zagotavljajo branje dialogov. To je še posebej pomembno v prvi misiji dešifriranja rokopisov. Da bi skrajšali čas iskanja prave osebnosti, je vredno takoj pobegniti potujočemu trgovcu Maurini. Rekel bo, da lahko en starec iz jame, ki se nahaja bližje severu glavnega mesta, prepozna pisanje. Na zemljevidu je ta kraj označen, tam je potrebno teči po ozki poti. Aktivirajte portal in se pogovorite z neznancem v bližini jame. Povedal bo zgodbo o tem, da mu je zmaj odvzel srce, pa tudi sam lik. Dešifriranje je na osrednjih kamnih. Po branju se lahko vrnete k Maximilianu. Raziskava kulta "Rescue" - druga naloga Maximiliana, ki jo bo ponudila igra Dragon Dogma. Prehod bo pripeljal do Masona, ki bo pokazal na informatorje. Z njimi se pogovarjamo in spoznavamo točko srečanja udeležencev v kultu v katakombah zunaj prestolnice. Pojdite skozi jame, ubijte sovražnike, dokler ne vidite vodje. Poklical bo nove sovražnike in izginil bo iz vidnega polja. Ubijte mrtve in izstopite iz jame, kjer je Mason že ujel nekdanjega vodjo kulta. Lahko ga ubijemo (satelit bo srečen) ali ga spustimo (drug je razočaran).

Naslednje naloge častnika

Nadaljnje zmajeve dogme, ki prečka naloge, vključuje lov za odpravo. Arheologi so izginili in Maximilian prosi, da jih najdejo. Jeffreyjev oče v katedrali bo povedal, kako bo potekala kampanja. Pojdite skozi sotesko in se pogovorite z NPS na bregovih reke. Človek bo pokazal na jamo, kjeršla je ekspedicija Vstopite tam in počistite hodnike pred sovražniki. Postopoma se bodo vrata odprla, za njimi bodo debla in vzvod ob njih. Odnesite v inventar in se premaknite v glavno dvorano. Ubijte Kiklopa in vzemite rdečo kroglo blizu njegovega trupla. Premaknite se iz tega kraja v desno - in poiščite skrit gumb za vrati. Po tem se bo začel ohranjevalnik zaslona o neuspehu misije. Vrnite se v Hasblet na vrhu in poročajte o usodi ekspedicije. Prosil bo za dokončanje petih ruševin. Po petih minutah se opravilo izvede in lahko se vrnete nazaj. Četrta naloga je bolje opraviti kasneje, saj pot do nje poteka skozi številne lokacije iz prestolnice. V prestolnici lahko najdete tudi številne dodatne zanimive naloge. Takoj na vhodu v mesto je bolje vzeti iz odbora misije na umor različnih pošasti. Prinesel bo več denarja in izkušenj. Najbolj zanimivo iskanje tretje stranke je izselitev družine iz Fornivalovega doma. Tudi dostojanstvena in lahka naloga bo Masonu dala na trg. Dovolj, da sledim Julien in povej poveljniku o njegovih dejanjih.

Četrta naloga Maximiliana

V zmajski dogmi je prehod v ruski jezik veliko lažji in hitrejši, ker je potem lažje krmariti po kraju na zemljevidu. To bo treba opraviti več kot enkrat med četrtim Maximilian Questom. Pot do nje poteka skozi jamo, ki je bližje zahodu prestolnice. Za dokončanje pometanja ozemlja pred sovražniki. Naloga za to na vhodu bo Alon, ki je po usmrtitvi ogromnegatam bodo lahko odprli svojo trgovino in glavnemu junaku dali velik popust. Izhodite iz jame skozi južni izhod, preden junak odpre lokacijo, imenovano Devil's Grove. Obstaja veliko zanimivih krajev, kjer so skriti predmeti in skriti trnki skriti. Bodite prepričani, da obiščete tabor na jugozahodu. V čolnu je 20.000 zlatnikov. Zmajeva dogma nadaljuje s preiskavami na vhodu v trdnjavo Shadow. Vredno je, da se bojijo zmaja na zahodni strani lokacije, saj z njim še vedno ni dovolj borbe. Ob približevanju trdnjavi je oblegana vojska ljudstva njegovih zidov. Sir Robert govori o potrebi sabotaže od znotraj, da odpre vrata drugim vojakom. Pojdite skozi predor in se peljite naravnost v levo sobo. V eni od kamer bo prišlo do vzvoda, ki aktivira mehanizem na strehi prve stavbe. Vrata se bodo odprla, vojska pa bo začela napad. V notranjosti se bo zgodila velika bitka in najbolje je, da zavzamemo položaj od zgoraj s četo in pokrijemo vojsko z ognjeno kroglo. Zaželeno je, da se pozornost posveti ulovu goblinskega vodje, ker zagotavlja dodatno nagrado. Po bitki in pogovoru z Robertom se lahko vrnete k Maximilianu in poročate o izvršitvi zadnje misije.

Postati vitez

Ko je Maksimilijan pomagal, se je vojvoda želel srečati z junakom. Prehod zmajevske dogme Dark Arisen se nadaljuje v trdnjavi gospodarja prestolnice. Glavnega lika bo posvetil vitezom, po katerem se bo razvoj zgodbe nadaljeval. Na poti ven je bolje, da se pogovorite z vojvodino in opravite preprosto nalogozahtevo. Potrebno je priti skozi grajsko noč in se srečati z dekletom. Razbijte vojvodin obisk, ki bo z besom premagal dekle, in zaradi zveličanja bo vojvodinja morala zapustiti zatočišče. Junak bo spravljen v zapor, in žena njegovega gospoda ga bo rešila z opravičili. Ta naloga bo odprla verigo dodatnih nalog, ki so povezane s vojvodino. Takšna parcela je za lov na griffin za zidovi prestolnice. Glavni junak, skupaj z njo, mora počakati na določenem mestu gravitacije. Po tem napadite bitje, dokler ne doseže polovice zdravja. Pošast bo letela v smeri Koloseja, ki stoji na bregovih reke. Na tem področju se bo boj nadaljeval in bo odločil o svoji usodi neznanega Indijca po imenu Shreffen. Njegovi močni magični napadi bodo ubili grifina in ta naloga se bo končala. Nadaljnji napredek igre sledi istemu scenariju. Uporabniki bi morali skrbno pogledati po svetu in iskati koristne predmete in denar. Ne zanemarite in dodatnih nalog, ki imajo vedno zanimive učinke, in tudi pomagati dvigniti raven junaka. Zgodba vključuje dvanajst gostov, ki bodo uporabnika še bolj pognali v zmajevega bojevnika.

Sorodne publikacije