Sonyjev domači kino Sony: Pregled najboljših modelov in pregledov zanje

Vsaka oseba v dobi moderne tehnologije lahko brez težav obišče kino in si dovoli, da se potopi v svet televizije, ne da bi zapustila dom. Sonyjev brezžični domači kino pa vam bo prinesel občutek prave prisotnosti sredi dogajanja na televizijskem zaslonu. Domači kino je niz naprav in opreme, ki reproducirajo avdio in video vsebine. Kakovost slike in zvoka ter »prisotni učinek«, ki spominja na kinematografsko gledališče, se zlahka doseže s podobno opremo. Sistemi za domači kino so odlični za gledanje zvočnih posnetkov s spektakularnimi spektakularnimi učinki, koncerti in športna tekmovanja.


Kaj izbrati je Sonyjev brezžični domači kino. Običajno je sestavljen iz:
 • avdio sprejemnika - digitalnega pretvornika signala v analogni, ki ga ojača in prenaša v akustiko;
 • predvajalnik za predvajanje videa in zvoka iz različnih medijev;
 • Plazma ali LCD TV za prikaz slike;
 • subwoofer z večkanalnim sistemom zvočnikov za predvajanje zvoka.
 • Kino Sony za domači kino Sony BDV-E3100

  Minimalistična oblika in prostorski zvok. Ta model je skladen z brezkompromisnim, strogim dizajnom Sense of Quartz. Odsev gorskega kristala spominja na jasne svetleče linije, ki se prilegajo v vsako notranjost: od stila postmoderne do klasične. Karkoli hočešwatch - športna tekma, nov uspeh ali koncert na stadionu - petokanalni zvok z močjo 1000 W bo dodal nepozaben občutek pogleda. Uporabljena tehnologija Sony Bass Boost z izboljšanimi basi odpira vrhunski svet vrhunskih filmov z izvirno glasbo in visoko kakovostno glasbo. Izbira, namestitev in prilagajanje ustreznih nastavitev zvoka je intuitivno izvedljiva med velikim številom načinov kino zvoka.


  Vsi obrazi Full HD in 3D slik

  Nova realnost vaših najljubših filmov in filmov z visoko ločljivostjo je zdaj na voljo z videom visoke ločljivosti. Predvajalnik Blu-ray bo izboljšal kakovost še starejših zbirk na DVD-jih v HD format z izboljšano obdelavo petih podrobnosti. In ko gledate 3D film, se lahko popolnoma potopite v sliko na račun formata 3D Full HD brez bolečin za prehod oči. Tehnologija Triluminos Color bo zagotavljala prenos najširšega spektra odtenkov vseh barv in vam bo omogočila, da ne boste zamudili nobene podrobnosti v sodobnem filmu s posebnimi učinki.

  Nova raven oddaljene povezave

  Ta model domačega kina, zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji, močno olajša pretakanje datotek iz interneta in poslušanje glasbe:
 • pametni telefon ali druga naprava, ki podpira NFC, je sinhronizirana brez težav s sistemom za predvajanje zvočne datoteke preko Bluetootha;
 • Z aplikacijo TV SideView lahko pametni telefon uporabljate kot daljinski upravljalnik in tudi kot spletni brskalnik;
 • Z njim lahko vzpostavite povezavo z vgrajenim Wi-Fi oddajnikom. Po priključitvi na velik zaslon kina bo prenos datotek pretočen.

 • Majhna funkcija Hitri začetek in nalaganje, če upoštevamo ocene, hitro začne predvajati preneseni disk - nihče ne želi čakati, preden predvaja najljubši film ali naslednjo epizodo serije.

  Sony BDV-N9200W je eleganten beli brezžični domači kino

  Predvajanje zvoka z visoko ločljivostjo je glavna značilnost tega modela. Pretvorjen v digitalni zvok s povečano jasnostjo ima frekvenco 24 bitov /96 kHz. Predvajanje zvočnih datotek je precej podrobno in jasno ter prenaša najmanjše odtenke in tone originalnega posnetka. Pet zvočnikov s skupno izhodno močjo 1200 vatov proizvaja zmogljiv prostorski zvok v celotnem frekvenčnem območju in predvaja glasbo na novo, globoko in super-glasno raven.
  S funkcijo izboljšanja zvoka Cinema Studio 9.1 lahko gledate film kot v kinu. Maksimalna kakovost zvoka glasbe je zagotovljena z digitalno tehnologijo za izboljšanje kakovosti zvoka. Poseben nočni način vam omogoča ogled videoposnetkov z optimalnim in reguliranim zvokom z največjim udobjem: tudi pri nizki glasnosti se ohranja jasnost glasbe ali prenos govora.

  Ločljivost mej

  Funkcija 4K visoke ločljivosti zagotavlja kristalno jasno in realistično jasnost slike. Predvajalnik Blu-ray pretvori video izhod z nizko ločljivostjočim bližje 3840x2160. Rezultat bo jasna slika s podrobnimi podrobnostmi 8 milijonov pikslov. Visokokakovostne slike, naravne in žive barve bodo zmanjšale razdaljo do zaslona pri gledanju videoposnetkov in fotografij na Sonyjevem brezžičnem domači kino.

  Za še bolj učinkovito delo - uporabne aplikacije

  Hitra sinhronizacija s podporo za brezžični kino Bluetooth Uporabniki Sony lahko zlahka nadzorujejo napravo iz pametnega telefona ali drugega pripomočka. Poleg tega najsodobnejša tehnologija NFC lansira predvajanje vsebin z enim dotikom. Največja zmogljivost Bluetooth omogoča uporabo posebnih programov, ki omogočajo ogled prenosov, filmov ali glasbe in upravljanje kinematografije s pametnega telefona: Prenos videa in fotografije s pametnega telefona na velik zaslon.
 • Iščite med številnimi skupinami in izvajalci z glasbo Sony Entertainment Network iz vseh zvrsti in kategorij.
 • SongPal - nadzoruje predvajanje in povezovanje vaše najljubše glasbe.
 • Takojšnje potopitev v film

  Očarljiv Sony BDV-E6100 je zmogljiv sistem, ki zagotavlja svetle slike in odličen prostorski zvok pri ogledu. S podporo NFC, predvajanje in poslušanje glasbe prek Bluetootha se opravi s preprostim dotikom pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Z nastavitvijo in priključitvijo pametnega telefona prek Bluetootha lahko poslušanje priljubljene glasbe in skladb preprosto povežete z brezžičnim sistemomDomači kino Sony. Odmevalo bas s funkcijo Bass Boost tehnologijo, še posebej, če si akcijskih-točke zagotavljajo užitke in bo občinstvo v negotovosti. Full HD vam zagotovi popolno potopitev v 3D realističen film z gladko sliko. Skratka, želim povedati:
 • Glowing skala kristalno meje v elegantnem in minimalistično zasnovo brezžični domači kino Sony za povratne informacije napravo vprašanih narediti dekoracijo za vsak prostor.
 • brez prepletenih žic z uporabo pretakanje medijev, da je zgradil oddajnik za Wi-Fi domačega omrežja in interneta.
 • Funkcija Triluminos Colour živahne barve vseh odtenkov zagotavlja odlično barvno reprodukcijo in globino slike.
 • , gledanje filmov na diskih v Full HD zagotavlja visoko podrobnosti z več kot petkrat izboljšane kakovosti kot DVD.
 • , z različnimi načini govora, vključno z načinom za nogometne tekme, ki povečuje rjovenje utopi stadion komentator.
 • Možnost uporabe različnih pripomočkov kot robot ali daljinsko upravljanje z dodatkom TV bočnem omogoči pametni ali tableta za nadzor kino in brskanje interneta.
 • Sorodne publikacije