Kaj je Msvcp120.dll? Kako popraviti napako?

Vsak operacijski sistem ni zavarovan pred napakami. Nekateri od njih so lahko kritični, ko je računalnik popolnoma onemogočen, nekateri pa se nanašajo samo na nekatere elemente sistema. Drugi, seveda, je manj od dveh zla, in bodo obravnavani v tem članku. Seveda bo natančneje reči, da bo o tem, kako je msvcp120.dll podoben, in ta napaka se pojavi in ​​kako jo popraviti. V vsakem primeru boste po branju članka spoznali bistvo te knjižnice in kako se spopasti s težavami, ki jih povzroča njegova odsotnost.


Opredelitev

Seveda je pametno začeti članek neposredno iz definicije, ker je za rešitev problema potrebno vedeti, s čimer se ukvarjamo.
Torej, kaj je msvcp120.dll? To je komponenta paketa Visual C ++ 2013. Paket je odgovoren za pravilno prikazovanje v programskem sistemu, ki uporablja ta programski jezik. V skladu s tem je knjižnica msvcp120.dll sama odgovorna za isto. Na tej podlagi lahko predpostavimo, da ko napaka "Run je nemogoča, ni msvcp120.dll", to pomeni, da računalnik nima distribucije Visual C ++ 2013. Po definiciji smo ugotovili. Zdaj, ko vemo, kaj je msvcp120.dll, lahko greste neposredno do vzrokov za napako, povezano s to knjižnico.

Vzroki za napako

Prej smo že povedali, da se napaka pojavlja zaradi pomanjkanja ustrezne knjižnice. Vendar je treba ugotoviti tudi, zakaj sistem te knjižnice ni v računalniku.


Takoj lahko rečemo, da morajo dobavitelji programske opreme vedno zagotoviti vse potrebne pakete za zagon svojih izdelkov. To pomeni, da če prenesete, na primer, igro, ki uporablja programski jezik Visual C ++, potem mora biti paket z njo povezan. Vendar pa nekateri distributerji tega ne upoštevajo, da bi zmanjšali velikost prenesene vsebine. Na srečo lahko namestite potrebne pakete in knjižnice na svoj računalnik. Kako to narediti, bomo govorili malo spodaj, in zdaj še naprej razumeti razloge za napako "Run je nemogoče, msvcp120.dll manjka." Najpogosteje pride do napake, ko znova namestite operacijski sistem. Dejstvo je, da v standardnem setu ZA vse komponente, potrebne za pravilno delovanje večine programov in iger, ni. To je posledica dejstva, da so pri njihovem razvoju vključeni razvijalci tretjih oseb, in Microsoft preprosto nima pravice vključiti teh paketov v svojo distribucijo. Obstajajo tudi primeri okužbe z virusom. V tem primeru vsak antivirus premakne okuženo knjižnico v karanteno, kjer preprosto ne more delovati. Virusi lahko poškodujejo datoteko. V tem primeru datoteka tudi po tem, ko je virus izbrisan, še vedno ne bo v sistemu. To so bili najpogostejši primeri, vendar so veliko večji in vsakič je razlog drugačen. Vsega je nemogoče našteti, saj so individualne in odvisne od dejanj uporabnika.

Odpravljanje težav

Ko smo ugotovili, kaj je msvcp120.dll in zakaj je prišlo do napake, povezane zV odsotnosti te datoteke lahko neposredno obiščete njeno rešitev. Na srečo je v tem članku kar nekaj načinov za predstavitev štirih. O paketu Visual C ++ smo že govorili, to bo prva rešitev. Govorimo tudi o uporabi posebnih programov, ki bodo pomagali odpraviti to okvaro. No, na koncu si zamislite ročno metodo, ki vam lahko pomaga, če vsi ostali ne ravnajo z njo.

Metoda ena: Namestitev Visual C ++ 2013

Takoj je to, da je ta način, povezan z namestitvijo paketa Visual C ++ 2013, najbolj pravilen in varen. Rekli smo že, da je knjižnica msvcp120.dll del tega paketa, zato jo boste po namestitvi namestili. Vendar pa se šteje za varno, ker je paket sam zagotovil Microsoft, potem obstaja možnost, da namestite škodljive programske opreme nič. Zdaj bomo podrobno opisali, kako popraviti napako msvcp120.dll z namestitvijo ustreznega paketa. Načeloma je shema jasna: paket morate prenesti in ga namestiti. Preprosto. Vendar pa je tu nekaj odtenkov, ki lahko vodijo v poslabšanje delovanja računalnika. Glavni je, da prenesete desno. Natančneje, pri prenosu želenega paketa. Potrebujete Visual C ++ 2013 in ne nobenega drugega. Prav tako morate vedeti, kje ga lahko prenesete, saj lahko nezanesljivi viri skupaj z njim distribuirajo zlonamerno programsko opremo. Ampak to ni grozno, zdaj bo na voljo podrobno navodilo za prenos in namestitev paketa Visual C ++ 2013.
 • Odprite vseiskalnik.
 • V iskalno polje vnesite "download visual c ++ 2013".
 • Naredite iskanje.
 • V rezultatih pojdite na povezavo microsoft.com.
 • Na prikazani strani s seznama izberite jezik sistema.
 • Kliknite gumb "Prenos".
 • Upoštevajte, da je treba povezavo uporabiti le, če se naslov začne z microsoft.com - to je uradna spletna stran razvijalca. S klikom na »Prenesi« se bo začel prenos. Počakajte, da se konča in zaženete preneseno datoteko. Nato za izvedbo namestitve potrebujete:
 • Na prvi stopnji sprejmite licenčno pogodbo s klikom na ustrezen indikator.
 • Kliknite gumb "Namesti".
 • Počakajte, da se postopek namestitve zaključi.
 • Kliknite gumb "Finish".
 • Paket je zdaj nameščen na vašem računalniku in vse igre in aplikacije, ki še niso bile zagnane, bodo začele pravilno delovati.

  Drugi način: DLL-Files.com

  Nedvomno je zgoraj opisana metoda precej preprosta, vendar se lahko zdi neizkušen tudi neizkušen uporabnik. V tem primeru obstaja druga metoda, kako popraviti msvcp120.dll. Vključuje uporabo posebnega programa, ki samodejno naloži in namesti potrebno knjižnico v računalnik. Samo mora povedati, kaj točno je potrebno. Ker program zahteva aplikacijo za izvajanje navodil, jo najprej prenesite in namestite v računalnik. Ko odprete in naredite naslednje:
 • Na začetkuNa zaslonu v polje za iskanje v sredini vnesite msvcp120.dll.
 • Iskanje s klikom na ustrezen gumb.
 • Ko so rezultati podani, kliknite na želeno.
 • Kliknite gumb "Namesti".
 • To je vse. Štirje elementi, po katerih bo datoteka prenesena v sistem. Po tem bo mogoče zagnati programe in igre, ki so pred tem izdale napako brez težav.

  Tretja metoda: DLL Suite

  Nadaljevanje teme posebnih programov ne omenja DLL Suite. To je enako priročno orodje za nameščanje manjkajočih knjižnic. Tako kot zadnjič, najprej prenesite in namestite programsko opremo v računalnik, nato jo zaženite in naredite naslednje:
 • V stranski vrstici izberite možnost »Prenesi DLL«.
 • V iskalnem nizu vnesite ime želene datoteke dll in kliknite gumb "Išči".
 • V rezultatih kliknite želeno možnost.
 • Kliknite gumb »Prenesi« poleg potrebne knjižnice.
 • V pogovornem oknu, ki se pojavi, postavite pot do imenika, kjer bo knjižnica nameščena. Če ne veste natančno, pustite vse, kar je.
 • Kliknite V redu.
 • Kot lahko vidite, so točke malo več kot prejšnje, vendar je rezultat enak. Po zagonu se programi, ki se ne izvajajo, zaženejo brez težav.

  Metoda št. 4: Ročna namestitev

  Napako msvcp120.dll lahko popravite v operacijskem sistemu Windows bodisi ročno, brez uporabe programov. To je dovoljprav Datoteko morate prenesti iz interneta, nato pa jo premakniti po poti C: WindowsSystem32. Ta postopek ni vredno podrobno slikati, saj tudi neizkušen uporabnik zna naložiti in premakniti datoteke.

  Zaključek

  Zdaj ne veste samo, kaj je msvcp120.dll, ampak tudi, kako popraviti napako, povezano s to knjižnico. Obstajajo štirje načini izbire, ki se razlikujejo v različnih stopnjah, ki jih lahko uporabite - da izberete samo za vas.

  Sorodne publikacije