Moda na videzu "Skyrim": opis vseh dodatkov

Moda na videzu "Skyrim" mora biti nameščena vsem oboževalcem igre, ki radi zabavajo v urejevalcu likov. V petih letih obstoja projekta je bilo v tej smeri neverjetnih dodatkov. Nekateri izboljšajo likovno grafiko in fiziko, drugi dodajo različne elemente, drugi razširijo izbor delov. Če nastavite pravilen nabor sprememb, lahko igralec sam ustvari popoln znak.

Videz v igri

Moda na videzu "Skyrim" se je pojavila, ker standardni urejevalnik ni ustrezal veliko uporabnikom. Na forumih se nenehno pojavljajo pritožbe zaradi strašne grafike, fizike in razmišljanja. Ljubitelji imajo nekaj ur, da ustvarijo svoj junak ni bil dovolj funkcionalen.
Število modelov ni bilo premajhno, vendar ustvarjalci niso upoštevali vseh različic. Zato so oboževalci opravili delo. Od samega izida so delali na dodatkih, izboljševali in dodajali nove elemente. Zdaj uporabniki v igri "Skyrim" moda na videz znakov lahko uporabite za svoj užitek s polno funkcionalnost.

Ženski liki

Nekateri modovi na videzu "Skyrim" so bili namenjeni le ženskim junakom. Največ pozornosti si zasluži frizure, modelirne tetovaže in splošne podrobnosti. V prvem primeru so se navijači osredotočili na povečevanje modelov za izbiro tipa las. Dekleta zaslužijo več pozornosti in po namestitvi posebnih aplikacij(na primer KS Hairdos) bo na desetine novih stilov. V drugem primeru so ljubitelji svojega dela posvetili okrasitvi telesa s tetovažami.
Med vsemi spremembami v tem primeru je posebej poudarjen meni Tattoo Model Suicide Girl Race. Igralec ima dostop do dvesto devetih risb, ki so kategorizirane. Vsak del kože lahko sedaj okrasite, ljubitelji tetoviranja pa preprosto ne morejo hoditi mimo in ne namestiti te aplikacije. Kar se tiče drugih elementov, so bili na videzu majhni modi na "Skyrim", ki so namenjeni tistim delom, kot so obrvi, ustnice, lica in drugi. Drugi dodajo pol ducata odtenkov kože, da postane bolj mat in dodajo brazgotine (telesne brazgotine za racemenu).

Moški junaki

Najprej je treba v igri "Skyrim" mod spremeniti videz lika moškega, naj spremeni lase in brado. Za prvo možnost je ApachiiSkyHair naravna Retexture odlična za dodajanje novih vrst zunanjih las. Sprememba brade se imenuje Beards in po njeni namestitvi se bodo pojavile nove različice, stare pa se bodo v smislu refleksije bistveno izboljšale. Če za tega igralca ni dovolj, potem bodite pozorni na druge zanimive dodatke.
Na primer, pri igranju za tekmovalca lahko oborožite z lahkim oklepom in z osebno dekoracijo boste pomagali pri igri "Skyrim" mod za izboljšanje videza imena "indijsko vojaško barvanje". Z njimi bo zamuda kolonizacije Amerike resnična. Še ena dobra in koristna sprememba so moški Skyrim. Za lik ni vrednost, ampak velikoizboljša videz vseh pomembnih NPC-jev v sami igri. Vključuje tudi tovariše, s katerimi je mogoče potovati drug ob drugem po svetu. Ustvarite svoj čudovit lik, spremenite videz zaveznikov, nato pa si boste lahko ogledali svet okoli sebe.

Grafika in fizika

V igri "Skyrim" se moda na videzu značaja le redko osredotoča le na dodajanje novih modelov. Najpogosteje so uporabniki pozorni na usklajenost grafike in fizike s sodobnimi standardi, nato pa na raznolikost. Obstaja globalna sprememba HD "Sketch Re-texture", ki spremeni vse elemente v igri in dvigne sistemske zahteve za osebne računalnike.
Če ta možnost ni primerna za igralca, je vredno uporabiti majhne dodatke za izboljšanje želenih podrobnosti. Trenutno so avtorji že izdali toliko datotek, da iskanje želenega ne bo delovalo. Na primer, Oči Aberja so primerne za zamenjavo oči z vsemi vrstami novih fantastičnih vzorcev. V njej je 150 modelov, ki pred tem sploh niso bili v igri. Vsi dodatki so nameščeni v skladu z navodili, večina pa jih mora zamenjati standardne datoteke v določeni mapi z igro.

Sorodne publikacije