Aplikacija DziGA: pregledi uporabnikov, potek dela, prednosti in slabosti

Aplikacija Dzyga, katere pregled je mogoče najti na internetu, je še en razvoj za promocijo in prodajo blaga in storitev. Veliko ljudi je to aplikacijo že preneslo v svoje telefone in jo uspešno uporabilo. In nekomu ni bila všeč. Oglejmo si načela dela in preučimo prednosti in slabosti te aplikacije.

Prva predstavitev programa Dzyga

Razvijalci so oktobra 2015 uvedli nov izdelek. Vrhunec aktivnosti prenosa je bil zabeležen med januarjem in aprilom naslednjega leta. Ni bilo obvestila o glasnosti in uporabniki so izdelek po pomoti našli. Informacije so bile posredovane preko »sarahanskega radia« in s pomočjo zaprtih kanalov. Do avgusta 2016, ko so bile odpravljene vse pomanjkljivosti in pomanjkljivosti, se je aplikacija "Dzyga" aktivno oglaševala na socialnih omrežjih in na vodilnih televizijskih kanalih.


In 10. avgusta 2016 je Mail.ru objavil novico o uspehu mobilne storitve. Aplikacija "Dzyga", katere ocene na Googlu Play so bile večinoma pozitivne, je postala zelo priljubljena.

Število uporabnikov

Po uradnih statističnih podatkih v mesecu uporablja več kot 25 milijonov ljudi. Kritiki so ocenili ocene "Yuli" - aplikacija je bila priznana kot glavni tekmec, prototip dolgoletnega "Avita". In čeprav novinarji ne verjamejo v isti uspeh, veliko rednih uporabnikov pravi o povpraševanju po storitvah med navadnimi ljudmi.

Načelo registracije in delovanja

Prenesite program za oddajo brezplačnih oglasov na pametnem telefonu s sistemom Android in iOS. Ko prenesete aplikacijo, storitev zahteva podatke o registraciji. Ta postopek lahko izvedete tako, da navedete telefonsko številko, na katero bo izvedena avtomatska povezava "Dzyga". Prav tako je možno registrirati prek socialnih omrežij.


Postopek traja nekaj minut, potem pa lahko takoj začnete objavljati obvestilo. Kot potrjujejo uporabniki, je kakovost vmesnika odlična. Aplikacijo Dziiga, ki se nenehno dodaja pregledom, uporabniki uživajo zaradi enostavnosti in jasnosti.

Koristi programa

Osebna omarica ima tri oddelke:
 • "Za prodajo";
 • "Prodano";
 • "Arhiv".
 • oglase je bilo mogoče predložiti v poljubnem številu brez omejitev, čeprav so zdaj nekateri uporabniki opazili, da je meja še vedno tam. Vsak element lahko spremljajo fotografije, ki so na voljo v štirih oknih za fotografijo. Prodajalca se lahko obrnete neposredno iz programa z uporabo sporočila ali klica, če je to možnost navedel v svoji pisarni. Uporabniki imajo možnost dodati priljubljene elemente v svoje priljubljene, da se pozneje vrnejo k njim. Oglase lahko razvrstite tudi po naročilu.

  Slabosti

  Vendar pa pregledi kažejo tudi slabosti. Torej, do septembra 2016, je bilo možno brezplačno dvigniti izdelek na kaseto, vendar je po naslednji posodobitvi ta priložnost izginila. Zdaj lahko povečate samo oglede oglasovtako, da dobite bonuse, ki jih lahko kupite, ali dobite priporočilo za prijatelje. Občasno uporabniki prejmejo deset bonusov brezplačno.

  Programska reža: geolokacija

  Pri predložitvi oglasa program samodejno zazna lokacijo osebe, vnese poizvedbo, ki omogoča izbor blaga v bližini. Tudi v prilogi je prikazana razdalja do kraja na zemljevidu. In s pomočjo vgrajenih filtrov lahko upravljate kategorije blaga za ogled. Ker so Digi odgovori na voljo poleg dejanskih uporabnikov, ima tudi delno pomanjkanje dela, kar je olajšano zaradi stalne primerjave z "Avito". Kljub vsem prednostim, mnogi preprosto ne vidijo smisla pri uporabi te "surove" aplikacije, ko je že dolgo dokazana storitev.

  Sorodne publikacije