Moda na gotskem 2: seznam, aplikacija, pregledi

Glasen RPG z obsežnim svetom "gotike" je asimiliral celo dobo igralcev in generacij. Da ne omenjam mase porabljenega časa, preživetih živcev in čustev. Vendar pa je igra res vredno tega - ogromno quests, opreme, zapletena risba impresivno domišljijo. To ni bil primer in brez dodatkov, modsov, ki nekoliko poenostavljajo igranje in dajejo igralne prednosti.

Različne modele

Pogojno modo za "Gothic 2" lahko razdelimo v več kategorij: izboljšane zgodbe in alternativne zgodbe. Seveda pri ustvarjanju obrti ustvarjanje ni vedno kakovostna vsebina, ampak tudi zanimive različice.
Še vedno pa je zaradi zasičenosti nekaj pozornosti zaslužilo pozornost. Obstajajo nove naloge, veje od glavne kampanje, vse vrste oklepov in orožja ter, kar je najpomembnejše, nova obzorja spretnosti razvoja osebnosti. Obstaja nekaj odstopanja od standardov, bližje resničnosti. Če na kratko, potem na igri z modi, trdo bojevnik-suknjič ne bo več mogel vrgel levo in desno z fanboards in ledeno zadrge, in čarovnik preprosto ne bo ujel dvokrilni meč ali težko palico.


Po drugi strani, ki jo je leta 2013 predstavil Gothic 2 global mod, je povzročil pravi pretres med oboževalci serije. Toda to je nekoliko nižje.

Kaj je Globalmod

Torej ta zbirka vključuje celotno zbirko dodatkov in neuradnih dodatkov, ki razširjajo obzorja igralcev in vam omogočajo, da si ogledate svet iger na srečo odna drugi strani. Še posebej, dopolnilo vključuje "Blacksmith", "Dark Magic", "Nameless".
Igralci so vabljeni, da odprejo nove cehove (kot so lovci, čarovniki, nekromanti), da se borijo na popolnoma novih lokacijah in s svežimi pošasti. Poleg tega so na voljo nove vrste opreme - orožje in oklep. Tako globalni mod povečuje že tako visoko zanimanje za igro. V bistvu dodatek vsebuje ločen dodatek sam po sebi, ki jih združuje v eno polje z vsemi nadevi. Ali to niso sanje za prave "gotske" oboževalce?


Bolj, ker so pregledi te spremembe zelo pozitivni. Nekateri igralci so zadovoljni s povečanjem v svetu "Gothic", drugi pohvalijo veliko število novih gostov in opreme, in tretji, z navdušenjem dojemajo povečanje mobov, saj je igranje zapleteno.

Glavna zgodba "Gothic 2"

Zgodba je zelo zanimiva. Po zmagi nad glavnim antagonistom prvega dela, je junak komaj preživel, in le s pomočjo čarovnikov je uspelo priti iz ruševin. Toda počitek dolgo ne deluje, ker je vojska teme ponovno polna moči in pripravljena na vse življenje.
Na splošno, če računamo na dolg prehod "Gothic 2", mod ni potreben. Dovolj in izvirna različica. Z nameščenimi dodatki pa se bo veliko bolj zabavno igrati. Na splošno, igralci se morajo boriti z horde pošasti in villains v šestih delih igre, da bi dosegli spoštovanje iz igre frakcije, kot tudi, da izpolnijo svoje glavno poslanstvo - prejeti artefakt "Oko Innos".
Sodeč po ocenah igralcev, se je drugi del izkazal za redko uspešnega. Glavna stvar je logična in dosledna zaplet, ki poleg tega nadaljuje zgodovino "gotike".

Sprememba "Return"

Še en zanimiv predstavnik dodatkov - mod za "Gothic 2: Return". Ta vsebina je tudi neuradna, vendar igra ne postane manj zanimiva. Nasprotno, dodajo se novi alternativni del, dodatne frakcije in zgodba. Poleg tega so bile uvedene nove lokacije, ki imajo svoje cehovske in iskalne verige. Mimogrede, avtonomna veja bo imela pomemben vpliv na prvotni potek kampanje, tako da bo izbira potrebna previdno.
Še vedno pa so naslednji moduli na Gothic 2, ki zanimajo igro:
 • Stotine novih vrst orožja in oklepov.
 • Izboljšan bojni vmesnik.
 • Ponovno razvita dinamika boja z različnimi vrstami pošasti. Zdaj so nekateri od njih imuni na neko obliko škode in magije.
 • Opravljeno ravnotežje in težave pri prehodu glave iger. Iz vsake glave postanejo pošasti močnejši, zato je enostavno priti skozi igro.
 • Obdelane kože in veje razvoja znakov. Zdaj lahko igralec izbere samo eno specializacijo.
 • To je daleč od popolnega seznama vseh sprememb, toda tudi to je dovolj, da preživite čas na namestitvi in ​​prenosu "Gothic 2: Return". Večina igralcev je prišla do enega samega zaključka: do danes je ta sprememba ena najboljših, saj je ohranila logično zaporedje dejanj znaka. Poleg tega je zdaj treba narediti enostavno izbiro - tudi za razvojpoveljnik ali spoznati umetnost magije.

  Grafične aplikacije "Gothic 2"

  Poleg globalnih in tematskih dodatkov ima ta igra veliko število modusov, ki so odgovorni za komponente igre in vizualizacijo. Da, zelo pogosta je v modi Gothic 2 na grafikonu. V večini velikih dodatkov so vmesniki in grafični moduli že vgrajeni. Ampak včasih se izkaže, da je kakovost grafike zelo svetla, zlasti na šibkih računalnikih. In tukaj prihaja pomoč grafičnih modov na "Gothic 2". Danes jih je približno nekaj deset, vendar je treba pozornost posvetiti le nekaj spremembam.

  Vsebina Mod: potopite se v realnost

  Vsebina Mod je najbolj priljubljena, ki popolnoma redefinira grafiko iger, zaradi česar je bolj realistična in dostopna vsem igralcem. Živi svet, pravi zvoki in učinki - vse v samo dveh besedah ​​opisuje vsebino mod. Ja, popolnoma preoblikoval teksture znakov in pošasti, in temelji na celo NPC iz drugih iger.
  Poleg tega so bile v bitki izvedene globalne spremembe, zaradi katerih so bitke realne in posledice povzročene ali poškodovane škode so edinstvene. Dokončane in veje razvoja osebja ter strokovne veščine. Zdaj lahko igralec ustvari več vrst opreme, kot tudi edinstvena zelišča in eliksirje. Vsi poklici so se spremenili in so na voljo le pri izbiri ustreznega poklica.

  Spremenjen in interakcija protagonista z okoliškimi liki. To bo vplivalo na trgovino, komunikacijo in naloge. No, nasprotniki zdaj dobijo posodobljene spretnosti za boj inparametri, zaradi katerih so bolj nevarni in smrtonosni. Vsebina Mod je ena izmed najboljših aplikacij Gothic 2 in kot je razvidno iz majhnega opisa, je popolnoma zaslužena. Poleg tega je to spremembo prepoznalo na tisoče igralcev po vsem svetu. In tu ni nič čudnega, ker na splošno ContentMod združuje najboljše iz gotskega sveta.

  Grafični moduli DX11

  Pravzaprav je ta model namenjen odpravljanju težav nezdružljivosti igre "Gothic 2" z novejšimi računalniki. To ni presenetljivo, glede na to, kako dolgo je bila izdana igra v izdaji in kakšne so bile zahteve pred njo. Seveda imajo skoraj vsi veliki moduli Gothic 2 vgrajene popravke in skripte, ki odpravljajo težavo. Toda za ljubitelje izvirne različice tega mod je idealno primerna.
  Postopek namestitve je dokaj preprost, nameščen v mapi z igrami. In učinki se kažejo takoj, dobesedno od prvih minut. Gibanje igralca in likov postanejo bolj gladki, konture predmetov in struktur pridobivajo jasne oblike, izgine pixelization - na splošno, "Gothic" postane podobna realnosti. In seveda se odpravijo vsi znani problemi nezdružljivosti z opremo in operacijskim sistemom.

  Malo konec

  Če povzamemo, je vredno priznati, da je pisana igra Gothic 2 "Night of the Crow" resnično ena najboljših predstavnikov iger PRG. Izbira ploskve, podaljšane veje razvoja lika, zmožnost, da sami ugotovijo, kakšen bo konec - ti dejavniki so najbolj v povpraševanju po večini igralcev. Ne pozabite na vmesnik igre, kot tudi na druge majhne, ​​vendar ne manjpomembne komponente igre. Zato so v Gothic 2 globalni modi tako priljubljeni. Tisti igralci, ki so že dovolj srečni, da gredo skozi glavno akcijo, si želijo nadaljevati. Zahvaljujoč modam, se ta žeja zlahka ustavi.

  Sorodne publikacije