Best Foollate 4 Cheat kode

Ni skrivnost, da je serija Fallout postala legendarna in predstavlja klasiko post-apokaliptičnih računalniških iger. Na teh projektih je temeljilo veliko iger vlog, s čimer se je razvil žanr post-apokaliptičnih iger vlog. Tretji del serije je igralca premaknil iz izometričnega v tridimenzionalni svet, ki ga je hranila prva oseba, s čimer je izvedla še eno revolucijo v igranju vlog. Vendar pa je po izdaji tretje epizode in nekaj dodatkov k njej, postalo znano, da je serija zaprta. To je bil žalosten dan za vse igralce, ki mu je sledila postapokaliptična suša, saj noben drug projekt ni mogel doseči enake ravni kot Fallout. Kot rezultat, po nekaj letih je bilo rečeno, da se bo serija vrnila, vendar so bila vsa prizadevanja za reanimacijo neuspešna. In šele po več kot desetih letih po zadnjem delu serije je postalo znano, da bo trg dejansko četrti del. V tem članku govorimo samo o "Fallout 4". Goljufije za to igro bodo glavna tema gradiva, a boste tudi spoznali osnovne informacije o samem projektu. Pričakovali so ga visoka pričakovanja, vendar jih je lahko le delno upravičil, predvsem zato, ker je izid sovpadal s sprostitvijo tretjega dela "Čarovnic", ki je bil v vseh pogledih še bolj impresiven. Torej, čas je, da se pogovorimo o goljufivih kodah za "Fallout 4", ker je ta tema zelo zanimiva za številne igralce.


Kaj je ta igra?

Predda bi razmislili o goljufijah za "Fallout 4", morate pogledati, kaj je projekt sam. Nastavitev je ostala nespremenjena - to je post-apokaliptični svet z "Zakloniščem", v katerem so nekateri preživeli apokalipso. Samo tam in varno, navzven povsod potepujeta mutante, ki so vas pripravljeni vsak trenutek ubiti. Seveda, ker je katastrofa že dolgo časa, je veliko ljudi odločenih, da vzpostavijo svoja naselja na površini, zaščitena z različnimi orodji in stenami mutantov. In v tem svetu se morate odpraviti na potovanje, med katerim boste sočasno rešili svoje probleme in praviloma rešili ves svet. V primerjavi s prejšnjim delom je igra prejela veliko bolj impresiven urnik in pomemben motor, svet je postal velik in raznolik, kar je najpomembnejše - odprto, kar pomeni, da ga lahko raziščete brez ovir. Obstajal je zelo velik sistem obrtnega orožja in drugih predmetov, pa tudi sposobnost ustvarjanja in razvoja lastnih naselij. Na splošno boste imeli kaj storiti v igri. Ampak Fallout 4 goljufija kode vam bo pomagal v težkih situacijah, in da igra proces lažje in bolj prijetno, in vam bo priskrbel priložnosti, ki sicer ne bi bilo mogoče.


Kako vnesti vara?

Prvič, seveda, morate ugotoviti, kako vnesti šifre za igro "Fallout 4", preden se lotite podrobnosti. Na srečo, ta razvijalec v vseh igrah, goljufa se uvede skozi konzolo, ki močno olajša proces za nove igralce. Poleg tega,Takšen sistem deluje v večini računalniških iger in pri drugih razvijalcih, zato boste verjetno že vedeli, kako to narediti. Toda povedati o tem je še vedno vredno, če nekdo še ni osredotočen na igralne konzole. Torej, morate poklicati konzolo s pritiskom na gumb "~". Pred vami se bo pojavilo okno z aktivno linijo, kjer boste morali napisati enega od goljufij, ki ga boste našli v tem članku. Ko končate, boste morali klikniti Enter, kar bo omogočilo aktiviranje goljufije. Takoj po tem se lahko vrnete v igro in preizkusite pridobljene sposobnosti, pregledate prejeti predmet in tako naprej. Dejstvo je, da lahko v tej konzoli uporabite različne šifre za "Fallout 4": za orožje, oklep, za nesmrtnost, za umor vseh nasprotnikov in za posredovanje vseh nalog. Na splošno boste imeli veliko priložnosti. Čas je, da se naučimo ključnih.

Najbolj priljubljeni goljufa

Mnogi verjamejo, da so najbolj priljubljene kode prevarantov Fallout 4 orožje, vendar to ni tako. Najbolj priljubljena in pogosto uporabljena koda je tgm. Kaj daje? Vse je zelo preprosto! Če vnesete ta goljufija, bo vaš lik takoj postal nesmrten, to pomeni, da ne bo ničesar poškodoval. To je zelo uporabno na zahtevnih lokacijah iger, kjer se lahko zatakneš, prav tako pa lahko pride tudi v poštev, če se želiš zabavati v odprtem svetu. Prav tako je zelo priljubljen za branje tai in tcai. Prvi vam omogoča, da v igri popolnoma onemogočite umetno inteligenco, kar pomeni, da bodo vsi slabi liki in pošasti stali na mestu inne bo odzval na akcijo. Glede drugega prebere, da samo vam omogoča, da onemogočite v boju proti umetne inteligence. In, seveda, zelo priljubljen goljufija in ubil svoje različice. Če želite uporabljati samo kodo, morate najprej označiti posebno sovražnika stran, ki se razlikuje. Po tem razpisu, in vnesite goljufija konzolo, ki takoj ubije izbrano tarčo.
pa obstaja drug način. Lahko dodate na namene na ukaz ID, da se ne daje pred umorom. In, seveda, je goljufija killall, ki vam omogoča, da uničiti vse nasprotnike, ki so vam blizu. Ta ekipa je zelo priročno v primeru, če ste kotna, in ne morete vplivati. Seveda, to ni ekipa ste se naučili iz tega članka. Cheat kode za "Follaut 4" na ravni ob rezervaciji, okrevanje čaka, da pridejo.

kode za predelavo

Ne smemo govoriti o kodi, pristojen za izterjavo. Delujejo na enak način kot ukaze za umor. To pomeni, da morate najprej izbrati svojega cilja, nato pa konzolo in vnesite ukaz obudila. Potem izbrani cilj takoj oživijo. Lahko uporabite isti ukaz ID izogniti izbiri določenega namena na zaslonu. Na žalost, ni ekipa resurrectall, ki bi dvignil svoje pokojne vse, ki so okoli vas.

ekip določi

Kot lahko vidite, goljufa so lahko zelo različne načine, vendar obstajajo skupine oznakki imajo skupni imenovalec. Na primer, obstaja skupina ukazov, ki uporablja element elementa. Čas je, da se seznanite s takšnimi goljufijami. Na primer, obstaja setav koda agresije, ki jo je treba uporabiti za izbrani znak, ki ni predvajalnik, in na koncu dodeli številsko vrednost. Zakaj potrebujete ta goljufija? Na primer, pokvarili ste odnose z pomembnim ne-igralnim značajem in jih ne morete popraviti s tehnikami igre (ali pa za to nimate dovolj časa in denarja). Ta ukaz uporabite tako, da na koncu 0 izpolnite, da bo razmerje z znakom popolno. Če nastavite višji rezultat, boste, nasprotno, poslabšali odnos, celo dejstvo, da lahko v bitki celo ubijete tega lika. To ni en sam nabor goljufij. Na primer, lahko uporabite setgs fJumpHeightMin cheat za nastavitev standardne višine skoka. Višja kot dodate vrednost temu ukazu, višje lahko skočite. Uporabite lahko tudi goljufijo setOwnership, da bi določena stvar, ki je izključno vaša, registrirana. Ukaz setscale vam omogoča, da povečate ali zmanjšate fizično velikost vašega znaka, nastavljeni časovni okvir pa vam omogoča, da pospešite illy, da upočasnite čas. Privzeto je vrednost 16,1 standardna časovna stopnja. Če to vrednost povečate, se bo hitrost povečala in če jo zmanjšate, se bo hitrost časa zmanjšala.

Chit on character

Številni igralci računalniških iger se želijo naučiti tudi falatne kode goljufij za spretnosti, in to bo o tem zdaj. Dejstvo je, da v tej igri obstaja blok goljufij, ki so namenjeneposebej za vplivanje na protagonista. Na primer, igralec goljufa vam omogoča, da dvignete določeno raven spretnosti na določeno raven. Če želite to narediti, morate najprej določiti ime te spretnosti in nato označiti raven, na kateri jo želite dvigniti. Druge kode so preprostejše, saj zahtevajo le dodajanje ene številke. To je igralec goljufije. Setlevel player.setav Prenos teža in player.modav zdravje. Kaj dajejo? Vsak od njih moraš urediti. Prvi prevarant vam omogoča, da določite določeno raven vašega lika. Bodite pozorni na dejstvo, da boste z naraščajočimi ravnmi dobili tudi vse točke in spretnosti, ki jih lahko mirno razdelite, tako da bo vaš junak v nekaj minutah neverjetno močan. Drugi goljufa vam omogoča, da nastavite novo vrednost teže, ki jo vaš junak lahko nosi s seboj. Ta teža privzeto ni prevelika in se poveča s črpanjem ustreznih veščin. Če pa ne želite čakati, lahko s to kodo nosite neomejeno število predmetov. No, zadnji goljufa vam daje možnost, da se zdravite brez uporabe kompletov za prvo pomoč in drugih specialnih pripomočkov. Enostavno označite največjo vrednost po kodi in prejeli boste popolno zdravstveno stanje.

Drugi goljufa

Z lahkoto lahko uganete, v tej igri je v članku veliko več kod, kot je navedeno zgoraj. Obstajajo goljufije, ki jih ni mogoče pripisati nobeni določeni kategoriji. Na primer, zelo koristen ukaz za odklepanje, ki vam bo omogočil, da odprete vsako zaklepanje tako, da najprej izberete vrata ali deblo s standardnim klikom miške. Nostoriti, če ta vrata niso aktivirana ne tipko, ampak nadzorna plošča? Ne skrbite, obstaja ločena goljufija, ki vam pomaga pri obravnavanju podobnih ključavnic. Ločeno pa bi morali govoriti o zelo uporabni ekipi tmm, ki vam omogoča, da označite vse ključne kraje na zemljevidu, ki so vidni šele, ko jih najdete in obiščete. Samo ne pozabite, da morate po branju napisati enoto. Če želite odstraniti oznake, zamenjajte enoto z ničlo. Uporabite lahko tudi goljufija tdetect, zaradi katere je vaš junak neviden za znake, ki niso igralni, ali caqs, kar vam omogoča, da takoj dokončate vse zgodbe o zgodbah. In tudi to ni vse goljufije, ki so vam na voljo v tej igri.

Preberite vmesnik

Ločena skupina kod ni odgovorna za sam proces igre, ampak za vmesnik igre. Kaj to pomeni? Namesto podrobnega pojasnjevanja je bolje pokazati z zgledom. Chip tfc vam bo omogočil, da bo kamera brezplačna. Privzeto je vezan za hrbtom vašega lika (seveda, če niste izbrali načina fotoaparata od prve osebe) in s tem boste lahko opazovali junaka z vseh strani. Koda twf vključuje mrežasto mrežo, ki je povsem neuporabna, vendar lahko vidite nekakšne "okostnjake" vseh predmetov v igri. No, seveda, ne pozabite na tm kodo, ki vam bo omogočila, da se znebite celotnega vmesnika. Zaradi tega je proces igre manj priročen, vendar vam bo omogočil, da se potopite v svet iger. Poleg tega je odličen za izdelavo čudovitih posnetkov zaslona. Vendar pa obstaja ena majhnaminus - ta ekipa odstrani konzolo, zato bo vključen vmesnik slep.

Šifra artikla

Veliko število igralcev želi vedeti, kateri Fulatovi 4 goljufije so na oklepu. Natančneje, take kode ni. Obstaja samo univerzalna goljufija player.additem, ki se lahko vidijo tudi kot goljufija kode za "Fallout 4" na kartušah, orožje, in tako naprej.

Identifikatorji

Vendar pa pridobivanje orožja preprosto z goljufanjem ne bo uspelo. Morate poznati identifikator, ki ustreza takoj za ukazom, in dodajte znesek, ki ga želite dobiti. To je zelo pomembno, ker ta ekipa nadomešča tudi Fallout 4 kode goljufije z viri, ki jih očitno želite prejeti v velikih količinah.

Kako ugotoviti ID?

Obstajajo datoteke, ki vsebujejo vse identifikatorje, vendar ne morete izgubljati časa in uporabljati coc qasmoke cheat, ki vas bo popeljal na skrivno mesto, kjer so vsi elementi v igri. Izberite tistega, ki vas zanima in izvedeli boste njegovo identifikacijo. Pravzaprav vam ta koda omogoča, da pozabite na Fallout 4 šifre goljufij za gradnjo, saj boste tukaj našli tudi vse identifikatorje za materiale.

Sorodne publikacije