Igra Crysis: Goljufije in goljufa

Če ste kdaj igrali Crysis, potem veste, da je ta neverjetna strelec včasih dovolj težka. Kljub temu, da ima vaša obleka neverjetne zmožnosti, boste na nekaterih mestih želeli uporabljati kode. Na srečo, so v igri, tako da ne morete preživeti, če nekje med igro boste naleteli na resne težave. Dejstvo pa je, da v Crysisu ni enostavnega načina za dostop do kod. To je razlog, zakaj boste morali skrbno preučiti ta članek, da bi dobili idejo o tem, kako uporabljati goljufa. Na tri načine lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza, in tisto, ki vsebuje kode, ki jih potrebujete za Crysis, saj se goljufa razlikujejo, odvisno od tega, kako se odločite za njihovo vnos.

Spreminjanje konfiguracijske datoteke

Crysis kode se lahko uporabljajo predvsem na zelo globalni način, to je spreminjanje konfiguracijske datoteke igre. Če želite to narediti, morate vedeti, kje točno je nameščen odjemalec za igro in v njej poiskati mapo, imenovano Config. Vsebuje več datotek, začenši z diff. Vendar se med seboj razlikujejo, tako da se njihovo ime konča. To je lahko diff_easy ali diff_normal ali celo diff_hard. Če poznate angleščino, ste morda že uganili, da se vsaka od teh datotek aktivira glede na težavo, ki jo igrate. V prvem primeru bo prizadeta le rahla stopnja težavnosti, v drugem - povprečje, v tretjem pa visoka. Vsako od njih lahko odprete z uporaboBeležnica in potem boste lahko naročili kode za Crysis prav v korenu igre.

Katere kode lahko uporabim?

V konfiguracijski datoteki Crysis lahko nastavite kode in kode, tako da delujejo vsakič, ko zaženete igro na določeni stopnji težavnosti. Katere kode lahko uporabite? Na žalost niso toliko, kot bi si želeli, vendar so zelo učinkoviti. Če na primer v to datoteko dodate niz g_godMode = 1, bo vaš znak postal nesmrten. Enota pomeni, da je ta način omogočen, in če ga v datoteki zamenjate z ničlo, se bo takoj izklopil.

Podobno lahko svojemu značaju, na primer, dodelite neomejeno število kartuš. To lahko storite z linijo i_unlimitedammo. Z ukazom i_noweaponlimit se lahko znebite omejitve orožja, tako da lahko vaš junak prevaža poljubno število različnih pištol, dobro, vrstica ai_IgnorePlayer se bo prepričala, da se vaš junak ne dotika sovražnika. Poleg kode Crysis: Warhead kode ostanejo nespremenjene, zato vam ni treba skrbeti, da boste morali iskati nove ukaze. Vendar, kot je bilo že povedano, to ni edini način, zato bi morali pogledati na druge.

Način za odpravljanje napak

Način za odpravljanje napak je način, v katerem razvijalci iger preverijo delovanje svojega projekta. In če zaženete igro preko registra operacijskega sistema in ji dodate -DEVMODE, lahko preprosto poenostavite svoje življenje s preprosto pritiskom na tipke v igri. Seveda tega ne moremo rečiCheat kode za Crysis, vendar delujejo približno enako.
Če pritisnete tipko F1 po aktiviranju načina razhroščevanja, ga boste lahko videli pri tretji osebi. Tipka F2 vam omogoča, da greste na naslednjo kontrolno točko (in tipka F10 se vrne na prejšnjo). S tipko F3 lahko vklopite način letenja - to je zelo uporabna funkcija, ki ni v sami igri. Če uporabljate kombinacijo tipk 2 in 1 na številski tipkovnici, lahko odstranite omejitev na ročnem orožju in dobite celo vrsto klavnih pištol.

Goljufije v konzoli

No, zadnji, najlažji način je, da uporabite konzolo v sami igri. Če želite to narediti, vam ni treba storiti ničesar, samo kliknite "~" tipko, da pokličete ukazno vrstico, in že lahko predpišete ukaze, ki vam dajejo neverjetne možnosti. Ekipe ostanejo enake kot v prvem primeru, lahko pa uporabite i_giveallitems, da dobite absolutno vse elemente v igri, kot tudi g_suitSpeedMult, da povečate hitrost gibanja vašega lika. Druga ekipa, ki jo boste potrebovali, je kombinacija, ki vam omogoča, da dobite neomejeno ceno za nočno opazovanje. Najprej vnesite hud_nightVisionConsumption = 0, tako da očala za polnjenje ne padejo med uporabo, nato pa dodajte ukaz hud_nightVisionRecharge = 999, da bo polnjenje ostalo na najvišji ravni.

Sorodne publikacije