Zimske pnevmatike "Tung": pregledi kupcev

Ruska zima je nepredvidljiva in vsak lastnik avtomobila ve, da je varnost v cestnem prometu odvisna od gume. Kupite kakovostne pnevmatike po dostopni ceni, kar je pogost problem za vse voznike. Menili so, da v Rusiji ni dobrih proizvajalcev gume, ljudje pa raje plačajo, ampak kupijo drage uvožene izdelke. Danes smo se odločili, da ustvarimo članek, namenjen preučevanju zimske gume "Tung". Pregledi lastnikov avtomobilov, informacije o proizvajalcu in obsegu modela so predstavljeni v nadaljevanju v tej publikaciji.

Proizvajalec

Blagovna znamka je v lasti največjega domačega pnevmatičnega holdinga "Sibur - Russian Tires". Podjetje se ukvarja s proizvodnjo v Rusiji in Rusiji. Zimske pnevmatike "Tung", katerih pregledi bodo predstavljeni v vsebini tega članka, so namenjeni uporabi v kateri koli regiji naše velike države.

Linija ima le dve vrsti gume za poletno sezono in eno - vse sezone. "Tunga" je blagovna znamka, ustvarjena predvsem za zimo. Po navedbah proizvajalca so pnevmatike izdelane v skladu z veljavnimi varnostnimi standardi in izpolnjujejo vse zahteve lastnikov avtomobilov glede kakovosti pnevmatik.

Tehnologija

Ruski holding je skrbno pregledal proizvodnjo avtomobilskih motorjev in ustvaril blagovno znamko, ki je popolna za vse podnebne razmere v zimski sezoni. Optimizirana zmes gume za vse regije in to je glavna prednost zimskih pnevmatik "Tung". Pregledi lastnikov avtomobilov potrjujejo, da pnevmatika ohrani svojoelastičnost in mehkoba tudi pri močnih zmrzali. In to je popoln oprijem s cesto, enostavnost vožnje in s tem varnost v cestnem prometu za lastnika tega vozila in za druge udeležence v prometu. Tudi proizvajalec je ustvaril kombinirano varovalko, ki vam omogoča, da ohranite stabilnost gibanja. Risbe za tekalne plasti so ustvarjene z uporabo računalnika. Ta simulacija pripomore k temu, da je ta element ne le čim bolj učinkovit, ampak tudi privlačen od zunaj.

Tunga Extreme Contact

Ta pnevmatika je postala najbolj iskana blagovna znamka na celotni progi. "Extreme Contact" je namenjen voznikom, ki cenijo udobno vožnjo v vseh vremenskih razmerah in cenijo varnost svojih in drugih udeležencev v gibanju. Te zimske pnevmatike brez cevi imajo usmerjen vzorec tekalne plasti, ki omogoča odlične lastnosti spenjanja na površini ceste, ki je značilna za rusko zimo. "Tunga Extreme Contact" je guma, ki ima odlične lastnosti za ledene razmere in prisotnost kaše iz snega na cesti. Tekalna plast je izdelana iz širokega sloja materiala, v katerem je glavna komponenta prava guma v Maleziji. Troslojni odklopnik, ki zagotavlja stabilnost obnašanja koles na cesti. Tudi ta vrsta varovalke zagotavlja trajnost pnevmatik. Sestavljen je iz dveh plasti: kovinske vrvi in ​​plasti, ki varuje pnevmatiko pred vsemi vrstami deformacij, tudi z močnimi udarci, ki na ruskih cestah niso neobičajna.

Zimske pnevmatike "Tunga Extreme Contact": pregledi

Avtomobilisti, seveda, najprej upoštevajo stroške pnevmatik. Ne več kot 1500 rubljev je zimskih pnevmatik za 13 "Tung". Mnenja kažejo, da je model "Extreme Contact" lahko kupijo lastniki avtomobilov, ki so nameščeni pnevmatike 1314 in 15 v premeru, in najvišja cena ne bo presegla 2600 rubljev. Poleg tega so bili vozniki ocenjeni na sprejemljivi ravni hrupa. Pišejo, da je za zimsko pnevmatiko precej tiho, saj se gumi ne "uglašujejo" na mrazu. Ugotovljeno je bilo, da v ledu in z umazanijo iz mokrega snega na cesti, napovedane zimske gume "Tunga Extreme" se obnaša na cesti.
Pregledi lastnikov avtomobilov trdijo, da se bodo podatkovne pnevmatike v mestu bolje obnašale, ne na progi. Pišejo, da pri hitrosti nad 100 kilometrov na uro avto začne "metati" stran. Iz minusov so lastniki avtomobilov opozorili na slabo kakovost tovarniške napake. Mnogi vozniki so izgubili več kot polovico trnov po deset tisoč milj. Preostali del kraja je bil izbrisan.

Tunga C-140

To je zimska pnevmatika brez zračnice, radialna. Za varno vožnjo so informacije o akvaplaningu na minimum in povečanje kakovosti spajanja konstrukcije proizvajalca tekalne plasti deljene z utori polodprtega tipa s spremenljivo širino in smerjo. Njihova širina gladko narašča do robov tekalne steze iz središča in preidejo v prečne utore, ki se nahajajo v ramenskem območju. Veliko snežnih lamel lahko vozi avto po zasneženi cesti. Vzorec tekalne plasti je dovoljenuporabite konice za preprečevanje zdrsa.
Trnje so razporejene s pomikom, tako da se bo pri vožnji po asfaltu stopnja hrupa rahlo povečala. Gumijasta sestava pnevmatike je večnamenska: pnevmatike se ne "zlagajo" niti pri močnih zmrzali, ohranjajo svojo obliko in elastičnost s povišano temperaturo.

Tekalna plast je večnamenska, ima usmerjeno sliko, razdeljeno po štirih vzdolžnih utorih, in služi za popolno izpraznitev vode pod kolesi. Trdni rob s spremenljivo širino, ki se nahaja v središču tekalne plasti, omogoča bolj intimno obliko stika, ki izboljša lastnosti spajanja. Dama, prepognjena v dve kodrasti vrsti, sta podolgovata prečno.

Zimske pnevmatike "Tung Z-140": pregledi

Lastniki avtomobilov v svojih pregledih poudarjajo, da so zimske pnevmatike zimske pnevmatike "Tung-140" zapletene kot rezervoar, jez je odličen, ne zaganja. V ledenih razmerah se je tudi odlično obnašala. Glasnost je označena s štirimi točkami od petih. Lastniki avtomobilov pišejo, da je udobje v kabini zagotovljeno na enak način kot uporaba dražjih pnevmatik. Mehke pnevmatike, ne izgubijo elastičnosti v hudih zmrzali na neogrevanih avto. Mnenja o zimskih pnevmatikah "Tung" tega modela - impresivno, priporoča ga osem lastnikov avtomobilov od desetih. Pripombe kažejo, da se nadzor nad vozilom ne izgubi, tudi če ni prisotnih ostrih zavojev.
Upoštevajte stroške gume, v povprečju 1700 rubljev. za pnevmatiko. Vozniki pišejo, da ne pričakujejo, da bodo kupili pnevmatike dobre kakovosti za denarvzel "sezono ven", vendar so bili presenečeni, da služi veliko dlje in uživa v njegovi kakovosti. Tudi konice so se zelo dobro odzvale. S pravilnim delovanjem novega kolesa se ne izgubi več kot 20% trnov in to je norma. Ostali niso nikjer drugje, ki bi se kvalitativno dvignili na svoja mesta.

Tunga Master

Ta guma je priljubljena za vsakogar, ki raje vozi avto pri nizkih hitrostih - do sto kilometrov na uro, saj se lahko višja raven zmogljivosti izgubi v natančnosti nadzora - kot je navedeno v komentarjih o modelih. In kaj pravi proizvajalec? Vzorec tekalne plasti je usmerjen v obliki črke V. Široki utori, obokani, zagotavljajo visokokakovosten cestni promet, prekrit z snežnim plugom, odpravlja učinek akvaplaninga. Ščiti pred vsemi vrstami poškodb edinstven zimski lomilnik gumijaste gume "Tung". Povratne informacije potrošnikov potrjujejo, da med delovanjem ni nobene napake (kile), pnevmatika se ne deformira. Med minusi je bilo ugotovljeno hitro neravnovesje. Prav tako je zapisano, da predenje ni dobro, vendar je precej dobro za kolo premera 14 (edina velikost, v kateri je model izdelan), stane od 1700 do 2100 rubljev, odvisno od dobavitelja.

Zaključek

Kot se je izkazalo, ni tako slab naš domači proizvajalec, ki si ga predstavlja. Za majhno količino denarja ponuja izdelke dobre kakovosti, ki so jih cenili in priporočili številni vozniki.

Sorodne publikacije