Acer monitorji: pregled, funkcije, pregledi

Acer je eden vodilnih proizvajalcev računalniških izdelkov. Mnogi so ljubili prenosne računalnike, ki so zajeli celoten cenovni razpon trga. Nekateri so si dobro ogledali pametne telefone in druge pripomočke. Obstajajo tudi uporabniki, ki so z veseljem pozorni na monitorje Acer. Na splošno se ta izdelek pogosto pojavlja v podjetju. V letu 2016 bi lahko prešteli na ducate dobrih modelov, ki so že bili nameščeni na namizjih pisarniških delavcev, igralcev in navadnih uporabnikov.

Proizvajalčeva klasifikacija

Pregled monitorjev Acer - izziv. So na trgu in res veliko, ampak dodeliti nekaj najbolj uspešnih je težko. Acer na svoji strani spretno razvršča svoj izdelek, tako da potrošniku olajša iskanje pravega modela. V ospredju so vsi igralni ekrani: to vključuje skupaj 6 serij monitorjev.

Naslednji - modeli z zanimivim dizajnom. Mimogrede, med njimi je velik zaslon z ločljivostjo 4K. Obstajajo super-tanki modeli, ki vključujejo različice širokega zaslona in nenavadne oblikovne rešitve. Spodaj je skupina klasičnih modelov, ki so na voljo večini kupcev in niso nenavadni.
In končno, spremlja strokovnjake. Tukaj je smiselno vključiti modele za tiste, ki delajo za osebni računalnik: najpogosteje so takšne možnosti primerne za oblikovalce, programerje, fotografe itd. V letu 2015 je svet videl novoIgralni prikaz WQHD na matrici tipa IPS. Že leto kasneje je proizvajalec popravil vse napake "prve palačinke" in izdal izboljšano različico Acer Predator XB1. Zaslonska diagonala je 27 palcev, razmerje je 16: 9. Kot smo že omenili, je bila matrika tipa IPS in ima kompleksno ime Bordless AHVA. Mat matura, standardna ločljivost 2560 x 1440 je 109 ppi. Ta model odmeva tudi rival ASUS. Kljub temu je podjetje uspelo narediti še nekoliko boljše, dodalo je nekaj dodatnih vrat za bliskovni pogon in uravnotežilo barvni ton. Mnogi lahko prestrašijo precej visoko ceno v času izdaje, je bilo približno 65 tisoč rubljev. Ampak igralci bodo cenili.

Acer Predator XB1 ima izjemno moderno zasnovo, matriko brez okvirjev, odlično kakovost materiala, ergonomske lastnosti. Prav tako je na plošči veliko priključkov in podpora NVIDIA G-Sync in ULMB. Nastavitev monitorja je enostavna: tovarniška nastavitev ni slaba, toda za tiste, ki so neudobni, je meni precej jasen.

Spremljevalec

Ne moremo pa omeniti še ene uganke, ki jih vodi Acer Predator X34. Na splošno ta značilnost monitorja Acer opazno odmeva z znanim konkurentom ASUS ROG Swift PG348Q. Izdana je bila prej, in "plenilec" je postal dolgo pričakovani odgovor na izdajo tega modela. Predator X34 ima diagonalo 34 palcev, razmerje stranic 21: 9, ki ponuja veliko novih funkcij. V skladu s tem se je spremenila standardizacija in resolucija - 3440 x 1440. Matrika je pol-mat. VidezTa izdelek je impresiven. Je oster, "oster", ima jasne lastnosti in privlačne elemente. Monitor, ki je že poznan igralcem, je spet dobil ukrivljen zaslon. Takšna proizvodna tehnologija vključuje maksimalno potopitev v dogodek na zaslonu.
Model ima številne prednosti. O videzu monitorja, njegovi visokokakovostni montaži, odličnem akustičnem sistemu, širokih možnostih in široki izbiri tehnologij in možnosti. Od slabosti pogosto opozoriti škrt niz sprednje plošče in, seveda, šokantno ceno - 100 tisoč rubljev.

Slog

Poleg igralnih modelov so Acer monitorji predstavljeni v kategoriji elegantnih oblikovalskih rešitev. To naj vključuje Acer S7. Model ni videti kot noben brezoblični monitor, ki je navajen na namizju. Zasnova te naprave je veliko delovala. Večino časa je seveda zaslon, ki ima 27 palcev. Ko je monitor izklopljen, se zdi, da je okvir tik pod. Pravzaprav je zelo tanka, komaj opazna. To ni storjeno preprosto, ampak z možnostjo dela z več modeli, da bi jih združili komaj opazno, in oba monitorja sta se zdela nadaljevanje drug drugega.


Za belo Acer S7 so tukaj priključki, ki zadoščajo povprečnemu uporabniku. Morda je še ena od glavnih prednosti tega modela razpoložljivost 4K ločljivosti, kar seveda naredi podrobnost in kakovost slike na zaslonu.
Ampak to res ni zelo prijetno, zato je cena. 50 tisoč rubljev - znaten znesek inmnogi se bodo zdeli preveliki za monitor. Ampak, če glavne značilnosti iskanja za konkurente, nato pa za manjši znesek je mogoče najti le nekaj modelov. Vsi drugi "dvojniki" - tekmovalci se nahajajo v še višjem cenovnem segmentu.

Posebna izdaja

Kot smo že omenili, obstaja model za strokovnjake - serija Acer BX. Zaslon je prejel 34 palcev, razmerje je 21: 9, kar vam omogoča, da postavite več oken in delate z dokumenti ali slikami hkrati. Obstajajo tudi posebni načini in možnosti. Poleg tega je ta model prejel idealne kote gledanja, ki nimajo skoraj nobenega popačenja barv. V tej seriji obstajajo posebni nesramni modeli, ki jih je enostavno kombinirati. Prednost podatkov monitorja je njihova fleksibilnost: enostavno jih je regulirati, nagibati se v različne smeri, prilagoditi zahtevanemu kotu. Poleg tega obstaja posebna tehnologija, ki zmanjšuje obremenitev oči, zmanjšuje utripanje zaslona, ​​odpravlja bleščanje itd.

Proračuner

Vendar niso vsi monitorji družbe Acer izjemno dragoceni. Seveda je vse odvisno od značilnosti naprave. Ampak, tako ali drugače, obstaja veliko serij, ki ponujajo kupcu proračun izbire z elegantno obliko in minimalno funkcionalno. Linija G6 je v povprečju v cenovnem razponu 7-9 tisoč rubljev. V tem primeru lahko kupec dobi 23-palčni zaslon s tankim profilom in visokokakovostnimi materiali. Prav tako ima ta monitor precej podroben meni za nastavitve, ki z lahkoto zagotavlja lepo sliko in pravilno prenaša barve. Popolnoma primernanezaupljivim uporabnikom tako po ceni kot po kakovosti.

Recenzije

Acer monitorji ne dobijo slabše povratne informacije od konkurenčnih proizvajalcev. Na splošno, izdelki iz te družbe so prejeli dobro slavo, tako redko, ko lahko srečate nezadovoljnih uporabnikov. Na primer, pritožbe glede Acer S7 so le občasno povezane s slabim prevajanjem. Na žalost je ta problem zelo pogost med napravami vseh proizvajalcev. Zato se zgodi, da imajo monitorji nekaj bitov slikovnih pik, ne vedno stabilno nogo, itd. V drugi, kakovost slike in značilnosti so na voljo brez pritožb. Game monitorji redko prejemajo povratne informacije, kot so nekateri pripravljeni dati za tako napravo 80-100 tisoč rubljev. Tudi hard-core igralci raje najdejo bolj dostopno različico. Poleg tega kupci redko govorijo o popravilih monitorjev Acer. Prvič, ker se težave pojavljajo zelo redko. Drugič, obstaja veliko servisnih centrov za pritrditev zaslonov, tako da tudi, če obstajajo takšni problemi, je enostavno najti osebo, ki jih hitro popravi.

Sorodne publikacije