Spremembe in goljufije za "Maincraft" na orožju

Ni skrivnost, da lahko v seriji GTA različnih delov vnesete posebne šifre, ki spreminjajo igro. Na primer, razvijalci posebej dati znakov eno orožje, in igralec - drugi, tako da je bil slednji težje obravnavati z nasprotniki. Goljufaška koda omogoča igralcem, da dobijo orožje, ki ga želijo, kar pomeni, da je kompleksnost misije bistveno zmanjšana. To ne velja samo za orožje, ampak tudi za raven zdravja, parametre igre in značilnosti značaja. Cheat kode so na voljo tudi v drugih igrah. Na primer, v igrah iz studia Valve: konzola omogoča vnos določenih ukazov, ki popolnoma spremenijo vnaprej določene parametre. Mnogi se sprašujejo: ali obstajajo goljufije za Minecraft? In še posebej: ali obstajajo kode za "Maincraft" na orožju? Ugotovimo.

V Minecraftu obstajajo goljufije?

Odgovor na to vprašanje je preprost: da, obstaja. Oznake "Minecraft" za orožje brez modsov so dodane že zdavnaj. Za igralce obstaja tako imenovani "Božji način", v katerem lik pridobi nesmrtnost in dobi na razpolago vse bloke.


Če želite uporabiti ta način v eni sami igri, morate to funkcijo rešiti vnaprej, ko ustvarite svet, ali če je svet že ustvarjen in goljufi niso aktivirani, zaženite omrežni način, ki samodejno aktivira ukazno konzolo. Če želite aktivirati goljufije na strežnikih tretjih oseb, mora upravljanje teh virov postaviti igralca na posebne sezname in jim dodeliti posebne pravice. Če želite vstopiti v način Bog, morate odpreti igroklepet: pojdite na nastavitve upravljanja in ugotovite, kateri ključ ga odpre (običajno je to tipka T v angleški postavitvi) in vnesite ukaz /gamemod 1.
.
Način igre se bo spremenil: lik bo lahko letel, brez težav prekinil vse bloke. Poleg tega bo postala nesmrtna in vsi inventarji in viri bodo na voljo v inventarju - ta način se imenuje Creative.


Za vrnitev v enotno stanje posameznega načina je potrebno vnesti /gamemodo 0. Lestvice zdravja in lakote se bodo vrnile, nekatere funkcije bodo izgubljene. Za uporabo kod v "Minecraft" na orožju, igranje na strežniku, odprite klepet in vnesite ukaz /dal * id orožja v igri * * količina *. Identifikacijske številke različnih blokov, orodij in orožja najdete na profilnih spletnih straneh igre. Kode za Myankraft o orožju, orodjih, blokih in funkcijah so bile dodane samo v različici 145. Za ljudi, ki igrajo starejše različice, vendar želijo neomejen dostop do virov, obstaja še en način, da ga dobite.

Kako hitro dobiti sredstva?

Namestitev nekaterih modusov omogoča igralcem sprejemanje blokov, skoraj vseh vrst orožja in predmetov v poljubnem številu, brez uporabe kodirnih kod orožja in drugih orodij. Eden od teh modusov je TooManyItems, ki igri doda stransko vrstico vmesnika, ki vsebuje vse razpoložljive bloke, tudi če so dodane v igro drugih modov. Na primer, če katerikoli mod doda strelno orožje, bo plošča TooManyItems na to postavila kakršenkoli inventar. Cheat kodo v "Minecraft" na ogenjNi orožja brez moda, ker ta vrsta orožja ni v prvotni različici igre. Za katero koli drugo orožje - lok, meč, sekiro - kot je opisano zgoraj, to ne velja.

Kako dodati orožje z modi?

Če želite uspešno uporabiti kodo orožja Meinkraft na orožju (ne le to, kar zagotavlja privzeta igra), lahko namestite Modern Warfare, ki v igro dodaja sodobno strelno orožje, kot je AK-74 M-16. in druge avtomatske puške, pištole, strojnice itd. Poleg tega je z orožjem dodal dodatne naprave za njega, kot je ročaj ali optični pogled. Število nabojev v orožju je omejeno, trgovine naj bi se ponovno napolnile.

Način nadomestnega orožja

Alternativa Ferullovim pištolam, ki poleg strelnega orožja dodaja granate in komplete prve pomoči. Iskanje aplikacij za te modele ni težko: lahko jih namestite na strežnik, uredite prijateljske tekme s prijatelji ali izvedete celotne turnirje. Ne morete ustvariti lastnega strežnika, ampak ga najti pripravljeno. To ni tako težko, saj je Minecraftov strežnik v Minecraftu velik posel, ki ponuja velik izbor tujih in domačih strani. Modo lahko namestite tako za različico za osebne računalnike kot za različico mobilnih iger.

Sorodne publikacije