Pregled Ritmix RMD 1055 Tablet

Južnokorejski proizvajalec je leta 2013 izdal nov model, imenovan Ritmix RMD 1055. Podjetje je dodalo zelo opazne lastnosti, predvsem v očeh tistih ljudi, ki pogosto uporabljajo tehnologijo tega razvijalca. Tableta deluje v operacijskem sistemu Android različice 4.1. Zaslon je dobre kakovosti, zmogljiva baterija, kot za napravo proračuna razreda, je tudi sposobna delati s 3G omrežij. Treba je omeniti, da je poleg tega nameščen odličen procesor.


Paket

Tableta, ki je omenjena v članku, se prodaja v zanimivi škatli. Na njem lahko najdete seznam tega, kar je v kompletu. Poleg tega so na svojih površinah natisnjene vse glavne značilnosti naprave. Kaj je vključeno? Poleg tabličnega računalnika bo uporabnik v škatli našel polnilnik, računalnik za povezavo z računalnikom, servisni priročnik in pokrov. Slednja ima črno barvo, narejeno v obliki knjige, sama pa je iz usnja. Treba je opozoriti, da ta model za razliko od prejšnjega ima poseben primer, ne žametno vrečko. Edina pomanjkljivost te naprave je, da nima lukenj za fotoaparat. Torej, če želite narediti nekaj slik, morate iz njega odstraniti Ritmix RMD 1055 tablet.

Opis konstrukcije

Tableta je dobila črno barvo, na njeni zunanji strani pa ni gumbov. Na sprednji plošči je viden napis Ritmix. Nahaja sez vrha in rahlo desno od njega je enostavno najti prednjo kamero. Nahaja se tik pod kotom.


Težave s fotoaparatom se pogosto pojavljajo. Vendar pa uporabnikom ni priporočljivo, da se sami odločajo. Ni potrebno vprašati, kako bolje razstaviti tablični računalnik Ritmix RMD 1055 in ga pripeljati v servisni center. V nasprotnem primeru lahko ustvarite še več težav zase. Zadnja plošča ima temno sivo barvo, režo za kartico levo, zunanja vrata za shranjevanje ter polnjenje in slušalke. Zadnji priključek je standard. Če pozorno pogledate, lahko vidite posebne mehanske gumbe, ki so odgovorni za nastavitev glasnosti, kot tudi za vklop in izklop naprave. Zvočnik se nahaja na dnu hrbtne plošče.

Specifikacije

Tableta ima diagonalo 97 palcev. Razmerje je čim bolj udobno, zato bo uporaba te naprave zelo priročna. Zaslon je prejel IPS matrico, število pik na palec pa je bilo 142 ppi. Po mnenju potrošnikov so takšne značilnosti dovolj za opravljanje osnovnih dejavnosti: gledanje filmov, fotografij, dela in tako naprej. Vendar je treba opozoriti, da monofonske slike postanejo vidne piksle. Tablete imajo precej dobre rezultate. Deluje na dveh jedrih, frekvenca procesorja pa je 16 GHz. Velikost RAM-a je 1 GB. Zato izvajanje resnih nalog na tabličnem računalniku ne bo delovalo, vendar bo gledanje filmov, tipkanje ali igranje v komaj zmogljivih igrah precej udobno in udobno. Opazovanje je mogoče opazitisamo, če se tablica pregreje. To pomeni, da ne morete, na primer, hkrati gledati film in polniti napravo. Vendar pa obstaja poseben program za Ritmix RMD 1055 tablet, ki vam omogoča nadzor obremenitve procesorja.
Baterija z zmogljivostjo 7800 mAh vpliva na veliko ljudi, zato je prav ta odtenek mogoče opaziti kot pozitivno značilnost. Vgrajeni pomnilnik je 8 GB. Če ta prostor ni dovolj, lahko notranji repozitorij dopolnite s flash kartico. Pripomoček deluje stabilno samo z zunanjimi pogoni do 32 GB.

Komunikacije in večpredstavnost

Tableta Ritmix RMD 1055 je opremljena z modulom Wi-Fi in 3G. Slednje deluje precej dobro in stabilno, napake se ne upoštevajo. Nekateri potrošniki opozarjajo, da lahko Wi-Fi včasih preneha delovati, zato je najbolje, da ne zapustite daleč od vira signala. Na žalost se mnogi uporabniki pritožujejo nad kakovostjo zvoka prek vgrajenega zvočnika. Če pa tega ne upoštevate, potem lahko na splošno rečemo, da je on (tudi če je edini) precej glasen in jasen. Vendar pa, da bi uživali v poslušanju glasbe, je najbolje, da ne postavite maksimalne glasnosti in ne poslušate težkih rock skladb. Zvok v slušalkah je dober in ni nobenih zahtevkov. Ritmix RMD 1055 ima dve kameri: sprednji in glavni. Prva ima ločljivost 3 Mp, druga pa samo 2 Mp. V skladu s tem, ne moremo reči, da ta naprava vam omogoča, da visoko kakovostne fotografije. Vendar pa je v primeru potrebe vgrajena matrika vednobo prišel rešiti. Poleg tega lahko zadnjo kamero in čelno varno uporabljate za Skype pogovore.

Povzetek

Na splošno velja omeniti, da je tableta Ritmix RMD 1055 dobra, v celoti opravičuje njeno vrednost. Na videz je naprava lepa in precej lepa. Funkcionalnost na dobri ravni, saj so vse potrebne možnosti za brezplačno uporabo tabličnega računalnika tukaj. Cena je 9 tisoč rubljev. vam bo omogočilo nakup čudovite naprave Android, ki deluje na vseh omrežjih 3G. Ne moremo reči, da ima naprava kakršne koli resne pomanjkljivosti, saj je na svojo ceno precej dostojna in celo bolj ali manj kvalitativna. Zato je ta pripomoček v dobrem povpraševanju, in kupci večinoma zapustijo le pozitivne povratne informacije.

Sorodne publikacije