ID-jev postavk v Starboundu: Zakaj jih potrebujejo in kako jih prepoznati

Skoraj vsak igralec ve, da takšna ID in kaj morate vedeti ID predmetov v igrah. Te kode so sestavljeni iz črk in številk, ki omogoča igralcu z uporabo konzole ukazi za pridobitev nekaterih drugih postavk. Da bi dobili tisto, kar želite, boste morali napisati aydi predmet in številko. Priročen in hiter način pogosto uporablja "yutubery" in razvijalci iger preizkusiti različne funkcije in funkcije v igri, ampak tudi uporabniki, ki so preveč leni, da preživijo čas z iskanjem. Torej, upoštevati in najti elemente v ID sega po zvezdah.
konzola ukazi pomoč pri proizvodnji blaga

Za pridobitev želenega predmeta v igri, kar morate vedeti, ne samo aydi zadevo, ampak ukaz konzole, ki predpisuje posebno linijo ali v klepetalnicah igrah. Če vnesete ustrezno količino prave stvari in aydi, zaspavnytsya potrebno stvar - "NIP" ali predmet. To je urejen in v tej akciji. ID predmeti v sega po zvezdah dobili precej težko, in pogosto je to storjeno v igri. Vendar pa moramo najprej preučiti potrebne ukaze za Spawn, nato pa se aydi. Oznake: 1. /admin - v tem načinu osebne predmete v sega po zvezdah morda ne bo potrebno, saj ta ukaz konzole preprosto naredi igralec nesmrten in omogoča obdelujete in ustvarjanje potrebne zmogljivosti, ne da bi za vsako ceno. To je lahko kul stvari brez materialov. 2. Tako, da bi videli predmete v sega po zvezdah ID, morate premakniti kazalec na želeni cilj invnesite kodo /itemid Ta koda vam omogoča, da ugotovite, in potem in dobil isto temo.

Enotni način, iskanje aiDi

V igri Starbound je tudi en način, v katerem vse šifrirne kode delujejo brezhibno, a pomočnik lahko prepozna brez težav. Nekateri strežniki blokirajo zmožnost uporabe tudi najbolj neškodljivih kod, če pa želite vedeti samo ID postavk Starbounda, z njim ne bi smelo biti težav. Samo vnesite kazalec, vnesite kodo /itemid in napišite ID.

Sorodne publikacije