Skener CanoScan LiDE 25: celoten sklop, nianse in specifikacije

V tem članku bomo razpravljali o skenerju CanoScan LiDE 25. Razmislite, kaj prodaja, kako ga konfigurirati in namestiti ter kakšne značilnosti ima.

Vsebina paketa

Skener ima kratek vodnik. Opisuje vse funkcije in funkcije naprave. V komplet je vključen tudi CD, ki omogoča namestitev programa za enostavno uporabo optičnega bralnika. Na voljo je USB kabel in stojalo. Omogoča delo z napravo.


Značilnosti

Opisani skener je tableta. Ima poseben barvni senzor, ki omogoča branje podatkov. Kot vir svetlobe CanoScan LiDE 25 uporablja tri barvne LED. Optična ločljivost: 12002400 slikovnih pik. Če govorimo o indeksu programa, potem se giblje od 25 do 19200 slikovnih pik. Nato morate povedati o skeniranem bitu. Ta naprava je obarvana in črno-bela. Če govorimo o prvem načinu delovanja, je vhodni bit 16 bitov, na izhodu - 8 za vsak ton. Isti indikator za enobarvno delo. Hitrost barvnega skeniranja bo približno 16 ms na vrstico, če se postopek izvaja s kakovostjo 600 slikovnih pik. Če je približno 1200, porabi 32 ms. Če je postopek v črno-belem načinu, se ti indikatorji nekoliko zmanjšajo. Pri nizki resoluciji skeniranje traja približno 5 milisekund na vrstico, na visokokakovost - do 10 ms. Hitrost predhodne obdelave je 16 sekund.


CanoScan LiDE 25 ima nameščeno različico USB 1.1. Največja oblika dokumenta je Letter ali A4. Na skenerju so trije gumbi. To so »Kopiraj«, »Skeniraj« in »Pošlji v e-pošto«. Napravo lahko uporabljate pri temperaturi od 5 do 35 ° C. Prav tako bo naprava dobro delovala pri vlažnosti od 10% do 90%. Napajanje se mora napajati prek vrat USB. Zato tu ni nameščena zunanja enota. Poraba energije pri delu je 25 W, v načinu mirovanja 14. Ko govorimo o dimenzijah, dosežejo 25 x 38 x 3 cm. Teža tehta približno 25 kg.

Nianse namestitve

Pri delu s skenerjem CanoScan LiDE 25 je treba paziti na nekatere nianse. Pred začetkom delovanja morate namestiti programsko opremo. Na CD-ju je. Običajno, ko v pogon vstavite pogon, se bo prenos samodejno začel. Če tega ne storite, ga zaženite sami. Nato morate nekajkrat klikniti na gumb "Namesti" v posebnem oknu. Nato morate ukrepati po pozivu na zaslonu. Pojavi se sporočilo "Nalaganje je končano". Lahko začnete. Druga značilnost CanoScan LiDE 25 je funkcija blokiranja mehanizma za skeniranje. Če ga želite odstraniti, morate stikalo, ki je na napravi, premakniti na nasprotno stran. Opozoriti je treba, da skenerja ni mogoče nakloniti več kot 90 stopinj. Če želite delati s strojno opremo, jo morate povezati z računalnikom prek vmesnika USB.

Sorodne publikacije