Bristleback v Doti 2: vodnik, kup, prehod, gostje in ocene

Pravo ime Brisblack iz "Doti 2" je Rigvark, vendar se preteklost lika skriva za tančico tajnosti. Znano je, da se je nekoč pojavil v gostilni, kjer so se izvajale podzemne bitke, oba pa sta ga takoj premagala. Od takrat je tam ostal stalno, občasno sodeloval v bitkah. Trajalo je nekaj let, preden je njegov redni boj obiskal lastnik ene najboljših tavern v mestu. Želel je najti pravega borca, ki se ni bala samega kralja. In ko je videl Bristleback v primeru, je takoj razumel, kdo ga potrebuje. Trajalo je dolgo časa, medtem ko Rigvark ni bil zamenjen z neznanim severnim delom. Od tega trenutka se začne zgodba komedije "Doto 2" o Brisblacku in Taskeju, ki se je izkazala za to severno. Kot rezultat boja v vlečenju je bila zlomljena okost in Birdsbake je izgubil oči in izgubil zavest. Ko je prišel, je junak moral plačati za uničenje, ki se je zgodilo med bojem. Čez nekaj časa so se rane odložile, vendar nič ne more ozdraviti bolečine porazov. Potem je Brisblack prisegel, da se bo maščeval. S poudarjanjem svojih sposobnosti in sposobnosti bo pokazal vse svoje sovražnike, za katere je dobil vzdevek Brisblack (Dota 2). Tako se zgodovina konfrontacije dveh znakov konča.


Hyde. Bristleback in Doti 2: Sposobnost

Po pregledu zgodbe nekega lika morate podrobneje preučiti njegove sposobnosti in talente. Prva sposobnost junaka je Viscous Nasal Goo. Njegova uporaba upočasni hitrostgibanje in količino oklepnih ciljev. Učinek vsakega zadetka se oblikuje, čas delovanja pa se ob vsaki naslednji prijavi posodobi do štirikrat. Ta sposobnost se izboljša s pomočjo Aganema. Po nakupu se uporablja za vse sovražnike na tem območju. Dota 2 Bristleback ima tudi spretnost, imenovano Quill Spray, ki aktivira sproščanje igel od zadaj in boli vse okoli sebe. Za vsako nadaljnjo poškodbo se škoda sešteje. Tretji - Bristleback. To je pasivna spretnost, ki zmanjšuje izgubo, ki jo je Brisblack prejel v Doti 2 od zadaj in ob straneh. Za vsakih 210 poškodb, prejetih na ta način, se aktivira sposobnost znaka.


Končna zmožnost Warpath pri aktiviranju prvega in drugega pomika povečuje hitrost gibanja junaka in mu povzroča škodo. Drevo talentov ponuja igralcem, ki so dosegli 10. stopnjo z dvema talentoma: v levi veji se lahko odločite za povečanje regeneracije mane za 2 enoti na sekundo, desno pa +20 enot na hitrost vožnje. 15. stopnjo lahko izberemo med dodatnim učinkom (povečanje s 4 na 6) od viskoznega nazalnega kroja ali +250 na zdravje. Na 20. stopnji na levi strani se ponudi +25 dodatnih izgub iz Quill Spray in +20 za regeneracijo zdravja na sekundo na desno. Na zadnjem nivoju +30 do izgube Warpath ali + 15% do vampirskih sposobnosti. To je mehanika igre.

Vloge v igri: offlainer

Znak se najpogosteje uporablja v treh vlogah. Najbolj priljubljena med njimi je offliner. Najprej morate začeti z zgodnjo fazo igre (do 10-12 minut). Glavna vlečna miza zaBroslback je črpanje drugega in tretjega skylasa, s poudarkom na Quill spreju. Na nivoju 6 morate vzeti ultimaty takoj. To vam omogoča varno obrambo linije do sredine igre. Naslednji artefakti lahko pomagajo: Stout Shield (nadgrajen na Vanguard), Power Treasings in Ring of Basilius. Z dobrim urnikom lahko kupite Soul Ring in izboljšate tudi Ring of Basilius na Ring of Aquila. Če obstajajo znaki z močno čarobno izgubo proti igralcu na liniji, je priporočljivo kupiti Magic Stick.
Srednja in druga sposobnost morata biti v celoti črpana, nato se začne izboljševanje prvega. Na 10 stopnjah izbira talentov iz drevesa ni bistvena in je odvisna od trenutne situacije igre. Kar se tiče zbiranja na Bristlebacku v Doti 2, je igralec zadolžen za to, da sovražniki povzročijo čim manj škode in da bi lik lahko živel čim dlje. Za to lahko zberete predmete, kot so: Crest Solar, Heaven's Halberd, Crimson Guard, Pipe of Insight in Lotus Orb. Stopnja 15 je v drugem talentu. Priporočljivo je, da prekinete izbiro + 250 za zdravje. V pozni fazi igre je treba zbrati vse zgornje artefakte (če je igra uspešna). Z 20 zdravji na sekundo na 20. stopnji in maksimiranjem vseh vaših sposobnosti, postane Bristleback praktično neranljiv. Primer za to bi lahko bila igra na The International: 2017 med Virtus Pro in XctN, kjer igralec Raging Potato ni mogel ubiti niti vseh igralcev iz prve ekipe. Če igra še ni zaključena do stopnje 25, je priporočljivo izbrati talent + 15% za vampirizem in tudi nakup predmetov, kot so Assault Cuirass, Octarine Coreali Srce Tarrasque.

Kerry Brisblack

V zgodnji fazi igre off-lineinerja in Brisbakejevega Curryja ni razlik. Skillbild in začetna montaža sta enaka. V sredini igre, ki je dosegla stopnjo 10, je vredno vzeti talent pri +2 maniji na sekundo. Nato je na voljo druga možnost za izbiranje elementov, odvisno od tega, ali so drugi znaki ubiti z magijo ali z roko. V prvem primeru bo nakup Radiance in nato Shivine garde obvezen. In v drugem - Skull Busher in Armlet Mordiggian (neobvezno). Sange in Yasha vam lahko pomagata pri hitrosti, ki jo potrebujete. V pozni fazi igre na 20. stopnji je talent za 25 točk izgubljen za Quill Spray v obeh primerih. Če se igralec odloči za prvo varianto, bo naslednji artefakt Octarine Core. V prihodnosti je priporočljivo kupiti Heart of Tarrasque in po zamenjavi Vanguard s Scythejem iz Vyseja. V drugem primeru mora biti igralec izbran na Abyssal Blade in Assault Cuirass. Prav tako lahko kupite Heart of Tarrasque. Dokončno se lahko odločite za Bloodthorn (v primeru poškodbe), Satanic (za izboljšanje preživetja), Butterfly ali "Eye of Skadi."

Bristleback v Mozambiku

Na tej vlogi je Brisblask izredno redko izbran na podlagi nujnosti. Izbral ga je mož, junak je nekaj na sredini med Kerryjem in offlinerjem in je sposoben prilagoditi svojo vlogo, kot je potrebno za ekipo.

Vendar pa se bo začetek nakupa razlikoval od nakupa v steklenički in ni potrebe po podpornih artefaktih (Soul Ring in Ring of Basilius), kar bo igralcem omogočilo, da se osredotočijo na nakup Vanguarda in /ali Hood of Defiance. V skladu s tem bodo talenti na 10-25 stopnjah izbrani izključno s stranirazmere. Toda najpogosteje uporabljeno pisanje bo zbirka znakov skozi Radiance, Shiva in Octarine. Omogočila bo hkrati prispevanje in hkrati škodo. Izbira spretnosti bo v začetni fazi tudi nekoliko drugačna. Ker se v večini primerov bitke na Mozzu pojavljajo 1 po 1, mora lik nadzorovati nasprotnika. Zato bo treba 1 točko spretnosti nagraditi v korist prvega okostja. V skladu s tem bo 5. stopnja hitenja Brisblaska videti takole: spretnost z 1 točko v viskoznem nosu in 2 točki v drugi in tretji spretnosti. Po 5. stopnji se nihanje znakov ne razlikuje od zgoraj navedenih vlog.

Najboljši zavezniki z glavno značilnostjo "inteligence"

Odnosi z "Doti 2" Brisblacka so precej veliki. Med "najboljšimi prijatelji" so:
 • Keeper of the Light. Ta junak zavzame častno prvo mesto med junaki svoje kategorije. Zdravljenje se izvaja s prvo zmožnostjo, napolni mano in upočasni nasprotnike z drugo in tretjo sposobnostjo. Končna zmožnost Brisblasa se premakne k sebi, ne glede na lokacijo. Še več, sposobnost Chakra Magica vam omogoča, da dvakrat zapored uporabljate viskozni sprej za nos in pero.
 • Ogre Mage. Opravlja odličen nadzor nad prvo in drugo sposobnostjo nasprotnika, kar mu dopušča, da mu ne škoduje. Tretja sposobnost pospešuje hitrost napada in gibanja.
 • Kristalna deklica. Prva, druga in zadnja zmožnost vam omogoča, da odložite sovražnika. CM aura in talent na 15. stopnji omogočata, da Brisblask ne razmišlja o porabimani
 • Izvor. Prva sposobnost upočasni najpomembnejše. Druga daje junaku članke dodatno izkušnjo, dodajanje oklepov tretjemu spretnosti pa ga še bolj razbije.
 • Dazzle. Prva sposobnost spet upočasni sovražnike in jim preprečuje, da bi daleč pobegnili. Privoščite si tretjo spretnost in križ lahko zagotovi še več preživetja v boju.
 • Dark Seer. Druga spretnost, skupaj s konicami Brisblaska, povzroči ogromno škodo nasprotnikom zraven njega. Tretja spretnost zagotavlja potreben pospešek za lik.
 • Značilnost "moči"

 • Io. Ta značaj lahko dobro dopolni slabosti Brisblyaka. On mu daje dodatno hitrost gibanja, upočasni sovražnika, poveča hitrost napada in odpornost proti izgubi, kot tudi zdravi več. In zahvaljujoč sposobnosti premestitve, se lahko oba znaka pojavita kjer koli na zemljevidu, ubijejo izbrano tarčo in se takoj vrnejo nazaj.
 • Omniknight. Seveda se prva sposobnost zdravi. Uporaba Bristolback Repel omogoča, da se ne boji učinkov nadzora. Degen Aura upočasni nasprotnike. In Guardin Angel naredi junaka popolnoma neranjljivega, če se mu doda repel.
 • Ker so liki iz ostale kategorije "spretnosti" v večini primerov junak, je pravičneje reči, da je za njih najboljši zaveznik Bruislubek.

  Rigwarl Enemies with Intelligence Character

  Najslabši kontrapunkt za Brisblyjev "Doto 2" bodo vsi junaki, ki imajo veliko kontrolnih učinkov. To so: Lion, Shadow Shaman, Dark Willow in Crystal Maiden. Poleg tega je vredno poudaritiHeroji, ki prepovedujejo uporabo sposobnosti: Puck, Skyrath Mage, Death Prophet in Silencer. Pri izbiri slednjega v nasprotniški ekipi jemanje zdravila Brisblas ni priporočljivo. Junak članka brez sposobnosti je breme za ekipo.

  Kategorija "Moč"

  Med junaki igre bi morali biti tisti, ki razkrivajo lik iz oči v oči, zaradi česar je njegova pasivna sposobnost neuporabna - Axe (njegova prva spretnost) in poveljnik Legije (končna moč). Prav tako je treba omeniti, da imajo veliko število držav: Alkimist, Zemeljski stresalnik in Beast Master (dolga imobilizacija).

  Kategorija "Spretnost"

  Med junaki v tej kategoriji je treba paziti le na tiste, ki lahko prikrajšajo mano: Antimage, Nyx Assasin, Mirana (z nadarjenostjo na ravni 20), Weaver (talent na ravni 15) ), kot tudi Naga Siren, Phantom Lancer in Pixi, sta si kupila Diffusial Blade.

  Postavke, ki so obvezne za znak in delujejo tudi proti njemu.

  Na začetku igre mora Bristleback imeti Stout Shield in artefakte z njim, pospešiti regeneracijo mane ali jo izpolniti. V prihodnosti je priporočljivo kupiti Vanguard (Crimson Guard) in Hood of Defience (Pipe of Insight). V poznih fazah igre vsak izdelek, ki poveča preživetje, izgleda odlično na Rigwarlu. Vredno je paziti znakov, ki uporabljajo Silver Edge, saj je še enkrat vredno omeniti, da zaustavitev pasivne sposobnosti ubije junaka. Diffusial Blade lahko povzroči tudi nekaj neprijetnosti, kot v zgoraj omenjenih znakih, kot tudi v nasprotniku katerega koli drugega junaka. Spirit Vessel naredi igro proti sovražnikom veliko težjo zaradi nezmožnosti zdravljenja. Prav tako je treba omenitiOrhideja zlobne volje (Blood Thorn), ker ti subjekti prepovedujejo uporabo sposobnosti. Poleg tega je vredno poudariti Scythe of Vyse, ki je brez nevarnosti za vse junake.
  Skratka, Bristlack je eden najmočnejših rezervoarjev v igri, lahko pa igra tudi na drugih vlogah. Če v sovražni ekipi ni znakov, ki lahko "uredijo" lik ali imajo potrebne predmete za to, potem lahko varno rečete, da je zmaga v vašem žepu.

  Sorodne publikacije