HP Deskjet 1000 je miniaturni pomočnik

Vsi smo navajeni, da so tiskalniki videti kot obsežno in glasno opremo, ki komajda ustreza namizju. Vaša ideja o teh napravah se bo za vedno spremenila, ko boste spoznali HP Deskjet 1000, "pravilo za izjemno pravilo".

Najbolj

Pridobitev proračunske pisarniške opreme je lahko vedno tvegano. Če prihranite na opremi vašega delovnega mesta, tvegate, da boste v prihodnosti izgubili kakovost in hitrost tiskanja, kar bo povečalo stroške vzdrževanja, povezanega z napravo. In če ste še vedno pripravljeni na tveganje, je najbolje, da se osredotočite na tiskalnik HP Deskjet 1000.
Predstavnik podjetja je najbolj kompaktna naprava. Mere (421 x 266 x 380 mm) omogočajo, da se jih namesti tudi na sistemsko enoto. Toda majhnost - ni njegova glavna prednost. Tiskalnik HP Deskjet 1000 je postal priljubljen zaradi svoje cene, ki je v povprečju manjša od 1000 rubljev. Ljudje so mnenja, da je nižja cena proizvodnje, slabša je njena kakovost, zanesljivost in trajnost. Pravzaprav, naprava ne bo mogla delati dolgo in pravilno v velikem podjetju ali z veliko količino dokumentov. Kupuje se za dom, majhna podjetja in podjetja. Tu bo lahko sprostil svoj polni potencial.


Najbližji tekmeci

Kot najbližji tekmeci tiskalniku HP Deskjet 1000, njegovi nasprotniki - serije 2000 in 3000. Naprave se od HP 1000 razlikujejo le po nekaterih podrobnostih:
 • HP 2000 ima majhen enobarvni zaslon in nadzorno ploščo;
 • HP 3000 ima modul zabrezžična povezava z računalnikom (Wi-Fi), kot tudi sodobnejša in elegantnejša pisarna.
 • Vendar pa te razlike težko razložijo tako veliko razliko v ceni. Če je strošek Deskjet 2000 povprečno 1100-1300 rubljev, bo HP 3000 stalo okoli 2000. Podobno preskušanje cen lahko poskušamo pojasniti, da predstavljeni model ni tako priljubljen na trgu in le malo ljudi je slišalo za to. Če vaš tiskalnik HP Deskjet 1000 tekmuje s svojimi "dvojčki", potem s predstavnikom japonskega proizvajalca Epson Stylus S22 ničesar ne bo tekmoval.


  Kompaktne dimenzije, elegantna oblika, boljša kakovost tiskanja in visoka zmogljivost, zahvaljujoč ločenim tiskalnim kartušam - vse to so japonski inženirji uspeli realizirati v svojih potomcih. Proti takemu kompletu Deskjet 1000 ne moremo nasprotovati. Prihranite samo ceno - model iz države vzhajajočega sonca stane 15-krat dražje.

  Razmisli dvakrat

  Večkrat premislite, preden se odločite, da boste prihranili pri nakupu tega miniaturnega pomočnika. Kaj prejme tiskalnik HP Deskjet 1000? Uporabniki pravijo, da imajo potrošni material majhen vir. Črno-belo črnilo potrebuje le 120 dokumentov formata A4, barvne pa samo 100 kopij. Kot rezultat, strošek enega lista v črno-beli obliki bo vsaj 5 rubljev, kar je zelo drago. Za prihranke lahko kupite kartuše HP 122XL. Nato se bodo stroški tiskanja zmanjšali za 25%. To je zelo koristno, zlasti če ne uporabljate barvnega črnila. Proizvajalec posebej pozabi, da če v"Donatorji" (rezervoarji z barvo) bodo končali vsak pigment, potem pa boste morali celotno kartušo popolnoma zamenjati.

  Kaj dela?

  Prednost naprave lahko imenujemo enostavnost uporabe. Za povezavo z računalnikom ne boste morali uporabljati gonilnika tiskalnika HP Deskjet 1000. Po priključitvi kabla USB na računalnik se začne samodejno iskanje in namestitev gonilnikov. Dodatni ukrepi niso potrebni.
  Kakovost prejetih barvnih in črno-belih kopij ne povzroča pritožb. Več frustrirajučih časov tiskanja. Odvisno je od vrste dokumenta, njegovega dovoljenja in lahko traja do 5 minut. Vendar to, glede na visoko definicijo slik in nizkih stroškov, ni kritično. Tiskalnik lahko zadovolji potrebe domačih uporabnikov in malih podjetij.

  Sorodne publikacije