Kako upravljati dogecoin z grafično kartico?

Ta smešni virtualni kovanec, ki danes prikazuje japonskega psa psa sib-inu, je v središču pozornosti Mayerja, saj lahko lastniki dogecoina celo imajo računalnik, ki nima posebne moči.

Preprosto dobite "pasji denar"?

Pozornost izkrivljajočih izumiteljev je nepričakovano pritegnila edino kriptografsko valuto, ustvarjeno za smeh. Dogikoin (ki je, mimogrede, veja svetlobnega nabiralnika (litecoin)) je dobra, tako da jo lahko celo izloči lastnik ne posebej močnega računalnika. V letu 2017 je skupni promet "kockastih kovancev" znašal sto dvanajst milijonov.


Kako lahko dobim dogecoin za začetnike?

Mreže za starostnike priporočajo, da svoje neizkušene kolege najprej določijo program, s katerim bo pristanek potekal. Nvidijini lastniki grafičnih kartic v večini primerov priporočajo program CUDAminer. Da bi program začel delovati in ustvarjal pasivni dohodek, želijo njegovi razvijalci od uporabnikov informacije o svojih osebnih podatkih in naslovu skupine. V nekaterih primerih program zahteva informacije o grafičnem čipu, ki je nameščen na uporabnikovem računalniku. Pri iskanju bazena začetnik ne bi smel imeti težav. S seznama spletnih mest morate izbrati enega, registrirati in ustvariti navideznega delavca. In kar je najpomembneje, ne pozabite avtomatizirati umika zasluženih sredstev. Naslednji korak je na novo pečenMayer - ustvarjanje bat-datoteke (ne da bi to naredil, pristanek se ne bo začel) in izpolnitev z informacijami določene vrste. Kako učinkovita je ta vrsta zaslužka, zagotovo ni znano. Odzive ljudi, ki so izkoristili ta način pridobivanja denarja, lahko označimo kot medsebojno izključujoče: navdušeni pregledi se izmenjujejo z negativnimi.


Odgovor na vprašanja novincev, ki želijo postati storilci kaznivih dejanj (zlasti Dogecoin): "Kako lastno, ne porabo za nakup opreme?" - najdeno že davno. Gre za znano rudarstvo v oblaku, ki omogoča najem že nameščenih in obratovalnih zmogljivosti.

Značilnosti nepremičnin

Oblikovanje novih blokov dogecoin traja le dve minuti (za generiranje svetlobnih sporočil in bitcoinov je šest in deset minut), tako da se lahko celo odkupi tudi na preprostem računalniku ali prenosnem računalniku. Poleg tega je lahko pesikojin tudi član bazena in en sam, čigar računalnik je opremljen z grafično kartico NVidia ali ATi. Dolgoletne izkušnje so pokazale, da najboljše rezultate dosega grafična kartica AMD.

Rudarstvo brez naložb. Priporočila izkušenih zbirateljev

Za začetnike začetnike, ki želijo vedeti, kako in kje imeti Dogecoin, ne da bi vložili lastna sredstva v nakup opreme, je bolje uporabiti žerjave ali se pridružiti udeležencem v lastnostih v oblaku. Še en nasvet izkušenih podjetnikov je, da si zaslužite DOGE zaželeno v virtualni torbici, ki jo prenesete iz uradne strani (dogecoin.com) in namestite na osebni računalnik.

Kako zaslužiti z grafično kartico. Nasvetistrokovnjaki

Leta 2014 je eden od tematskih forumov objavil seznam računalniških komponent zadnjega vzorca, ki so bili zbrani posebej za lastnino Dogecoin. Novincem svetujemo, da dobijo svoj prvi denar, poskrbijo za lasten denar za najem, ki ga sestavljajo štiri grafične kartice R9290 in napajalnik katerega koli proizvajalca (moč - ne manj kot 1275 vatov), ​​katera koli naprava (trdi disk), matična plošča (na primer Gigabyte GA-990FXA-UD7), 8-gigabajtni pomnilniški blok in štiri PCI-E zank.
Posebna pozornost je bila namenjena potrebi po nakupu zank. Ker so grafične kartice med remontom pregrete, jih ni priporočljivo priključiti neposredno na matično ploščo, tudi če se kriptografski izhod izvaja v zimskem času neogrevanega prostora. Toda nazaj na modele grafičnih kartic. R9290 ne smatramo za najboljšo možnost, vendar lahko pojasnimo, zakaj je naša izbira padla na ta model. Dejstvo je, da bo v primeru propada tržnega pohabljanja, ko bo treba računalnik nujno prodati, najnovejši model grafične kartice bolj verjetno pritegniti potencialne kupce.

Katera grafična kartica je boljša?

Kot smo že omenili, grafična kartica R9290 ni najboljša možnost za rudarstvo. Izkušeni rudarji so izbrali ta model, kot je že omenjeno, za pozavarovanje. Ta model je bil izbran tudi zato, ker je najprimernejša možnost v smislu ujemanja produktivnosti kmetije in stroškov. Med razpravo se je izkazalo, da je najboljša možnost za rudarstvo naprednauporabniki upoštevajo model R9280 ali 7970.

Katera večina grafičnih kartic je primerna za rudarstvo

Če menite, da so objavljene informacije, najbolj primerna in koristna za rudarjenje je grafična kartica:
 • Sapphire Radeon RX 470. Ta naprava, kolikor se lahko oceni iz besedila oglasa, je idealna za celoten sklop nove kmetije.
 • Radeon RX 570. Ta model z visoko zmogljivostjo v mnogih pogledih presega prejšnjo, vendar je glavna prednost izboljšan hladilni sistem.
 • GTX 1060 in GTX 1070. Najnovejši model je priznan kot najboljša pristajalna grafična kartica v letu 2017.
 • Proizvajalec vseh teh modelov je Nvidia. Po mnenju strokovnjakov so GTX 1060 in GTX 1070 med najbolj produktivnimi in praktičnimi.
  Zdaj je še nekaj, da bi izvedeli nekaj: kako ima dogecoin na starem računalniku?

  Ali je rudarjenje zdaj na voljo vsem?

  Obstaja dobra novica za tiste, ki želijo imeti lastno psovko na video kartici Nvidia. Če verjamete, da so informacije, objavljene na spletu na začetku lanskega leta, zdaj na voljo tudi lastnikom stare opreme. Poleg tega, kot "stroj" tiskanje kripto tuje valute, ne bodo vse komponente, ampak samo video kartico. Strokovnjaki pravijo, da če je kartica, ki jo izda Nvidia, stara več kot 3-4 leta, je primerna za rudarstvo. Če bo novinec in njegovi prvi koraki opravljeni na osebnem računalniku, mora paziti, da bo 64-bitna različica operacijskega sistema Windows nameščena na njegovem računalniku. Res je, da bo na takšni opremi mogoče samo rudarjenjenekatere vrste pohabljene. Še posebej, imenovan kovanec eter in dogikoin.

  Kako lastiti dogecoin z video kartico Nvidia prek CUDAminer

  Ko uporabnik prenese in namesti program CUDAminer Client Console na svoj računalnik, nato pa opravi preprost postopek registracije, bo moral še vedno vnesti nastalo kodo v posebej izdelan stolpec. Po tem, ko je po informacijah, objavljenih na spletu, program začne lastati Dogecoin sam. Omeniti je treba, da so informacije o tej metodi zaslužka zaskrbljujoče iz treh razlogov:
 • ločene oznake, ki so opredeljene kot primerne za rudarstvo na starih računalnikih, brskalniki dojemajo kot "goljufi";
 • Udeleženci razprave, ki so komentirali in dopolnjevali interaktivni vodnik o tem, kako najeti Dogecoin, so omejeni na zagotavljanje lastnih povezav za prenos programov in radostnih sporočil o pasivno zasluženih kovancev. Verjetno bodo izkušeni rudarji lahko razumeli to informativno "kašo", toda za začetnike začetnike to navodilo verjetno ne bo pomagalo;
 • nekateri uporabniki se v razpravo pridružijo samo zaradi kratke vrstice: "Poskušal sem, prišel je!" na novih, "delovnih" mestih. Odgovorili smo na vprašanje, kako lastnost dogecoin (glej navodila v članku). Vprašanje, koliko denarja je zasluženo, je še vedno odprto.
 • Sorodne publikacije