Znaki GTA: Ken Rosenberg

Ken Rosenberg se ukvarja z zagovarjanjem v svojem podjetju in ima močno odvisnost od drog. Precej je ustrahovan in zelo živčen, skoraj vedno na robu paranoje. Ken je sodeloval v več delih serije GTA - Vice City in San Andreas. Njegov lik je omenjen tudi v zgodovini Weiss Cityja.

Dogodki Vice City

V igri "GTA: Weiss City" Ken deluje kot posrednik pri prodaji zdravila Victor Vance, ki ga organizira družina Forelli. Kasneje vzpostavi prijateljstvo s Tommyjem Versaceom in na vsak način prispeva k iskanju moči. Ken postane oseba, ki potegne igralca iz policije in ga seznani z najbolj vplivnimi ljudmi. Ko Tommy doseže vrh v Weiss Cityju, Ken ostaja njegov zvest podpornik.


Čas teče in načini prijateljev se razhajajo v različnih smereh. Ken je poslan, da se zdravi zaradi njegove odvisnosti, vendar Tommy ne poskuša več ohraniti nobene povezave z njimi.

Ken Rosenberg v San Andreasu

V nadaljevanju GTA Ken, Ken začne delati za Don Salvatore Leone in ima vodilni položaj na čelu svojega velikega igrališča. Poslovanje z igrami na srečo v San Andreasu je kamen spotike za več vplivnih družin, ki se borijo med seboj za absolutno oblast in nadzor v mestu. Ken skuša obdržati stran nevtralnosti, hkrati pa tvegati, da bo "koza-run", če ena od družin uspe zmagati. Malo kasneje, v "DTA", se Ken Rosenberg sestane s C-Jayem in mu ponudi več misij, kot priznanje za opravljeno storitev.

Intenzivna nega

Rosenberg je zaskrbljen zaradi svoje redne stranke, ki je bila nedavno hospitalizirana. Obstaja verjetnost, da bodo ljudje prej ali slej prišli za njim, kar pomeni, da lahko naslednji na seznamu postane sam Ken. Obljubimo, da bomo obiskali Johnnyja v bolnišnici in se odpravili po cesti.


Bolje je vzeti motorno kolo za službo, saj morate voziti veliko in hitro. Gremo v bolnišnico in vprašamo o Johnnyju v eni od rednih - izkaže se, da je bil odpeljan z rešilcem. Na naši karti se bodo takoj pojavile tri oznake, tako da boste morali priti do vsakega od treh avtomobilov. Ko se približujemo, hitro postanemo in čakamo na reakcijo: če se bo kabina zdela sanitarna, potem smo naredili napako pri cilju, in če avto ostro doda "plin", potem začnemo loviti. Ustreli jo bomo iz katerega koli orožja, dokler ne gangsterji gredo ven. Še naprej kadimo strelno orožje ali stroj za avtomobil. V tem primeru ni smiselno skrbeti za stopnjo škode na vašem prevozu, saj bo deloval skozi scenarij. Po rednem streljanju se povzpnemo do najhitrejšega vozniškega sedeža in se skupaj z Johnnyjem odpravimo na zakol (na zemljevidu se bo pojavila oznaka). Še nekaj avtomobilov se nam bo povezalo na poti, vendar ta hitrost ne predstavlja nobene posebne grožnje.

Mesni posel

Tokrat nas bo Ken Rosenberg prosil, naj ga spremljamo na zakol, da vidimo, kako se Johnny okreva, in hkrati poskrbimo, da Sandakov klan ne bo poskušal udariti nazaj. Ujemite kateri koli avto in pojdite na cesto.
Johnny je videl obraz CJ in imel je srčni napad. Razbojniki klanca Sandak nas bodo začeli sumiti na namerno ubijanje njihovega gospodarja, zato se od tega trenutka misija misije nadomesti z banalnim "Kill-them all". Ukvarjamo se z vsemi nasprotniki, ki so uredili zasedo v sosednji sobi, in dali Kenu priložnost, da pogasi požar. Še naprej gremo naprej, skupaj z jadralnim padalom z gangsterji. Treba je omeniti, da bo veliko nasprotnikov pobegnilo iz strele, zato boste morali veliko streljati. Očistimo lokacijo (nasvet: v sobi, kjer je veliko zabojev, tudi razbojniki so nameščeni), gremo na ulico, sedimo v avto in gremo v igralnico.

Sorodne publikacije