Kako metati nož v "COP": navodila

Cybersport Counter-Strike globalna ofenziva je edino orožje v bližini. Ne glede na model in barvo predmeta so isti parametri vedno enaki. Poleg tega igra prepoveduje uporabo celo pesnic, samo nožev, granat ali strelnega orožja. V tem članku se boste naučili, kako v "COP GO" vreči nož.

Zakaj to storiti?

Z vgrajenimi nastavitvami lahko v igro vržete katerokoli orožje. Ta čip se pogosto uporablja v tekmovalnih načinih, ko igralci med seboj delijo topove v ekipi. Lahko tudi poberete orožje ubitih nasprotnikov in z njim začnete naslednji krog. CS GO vam omogoča, da ločite celoten arzenal od noža. To brez pomoči konzole ne bo delovalo. In, ko ste odstranili hladno orožje iz arzenala, dobite čist zaslon, ne da bi narisali roke znaka, kar vam omogoča, da naredite čudovite posnetke zaslona. Prav tako se hitrost gibanja igralca poveča za 10 enot.


Če imate na rezilu lepo kožo, jo lahko svojega prijatelja vržete na tla, tako da se igra med tekmo z novo barvo ali modelom. Nekateri igralci poskrbijo za improvizirano igro, v kateri morate metati rezilo na dolge razdalje in se ga lotiti s strelnim orožjem. Ta lekcija dobro poučuje opazovanje in hitrost reakcije.

Kako metati rezilo?

Zdaj pa poglejmo, kako v ukaz "COP GO" uporabimo ukaz konzole. Če želite to narediti, morate odpreti konzolo (ključ, za katerega je odgovorento dejanje lahko pogledate ali določite v nastavitvah nadzora) in vnesite vrstico mp_drop_knife_enable 1 in pritisnite Enter. Skupino lahko uporabljate neposredno med tekmo ali v glavnem meniju. Po aktivaciji morate uporabiti gumb, ki je odgovoren za metanje orožja na tla. To operacijo opravite na popolnoma enak način kot v kateri koli drugi pištoli. Posledično bo rezilo na tleh, drugi igralci pa ga bodo lahko dvignili. Trenutno lahko ekipo uporabljate v katerem koli načinu, razen ratingov, kjer morajo biti vsi udeleženci pod enakimi pogoji.

Kako izklopiti funkcijo?

Ukaz "COP", s katerim se vrže nož, se uporabi enkrat. Če želite onemogočiti to možnost, morate spremeniti ukazni parameter ukazne mize. Izgleda takole: mp_drop_knife_enable 0. Potem še vedno ne boste mogli vrniti hladnega orožja na tla. Ko uporabljate to metodo, ne morete preživeti za shranjevanje vaših predmetov v inventarju, ker igralec vrže orožje samo za eno tekmo in stvar ne izgine z računa.

Sorodne publikacije