Forest Rexay: Priročnik za osnove

Hayd na Rexay v igri "Legge Legge" na glavnih vidikih bo uporabnika osredotočil na najpomembnejše parametre prvaka. Spretnosti, nove rune, pregled pozitivnih in negativnih strani - vse to je prisotno v članku. Prikazana je tudi optimalna kompilacija elementov, ki se najbolje uresničujejo v solo igrah.

Prednosti in slabosti junaka

Če zaženete vodnik na Rexayju iz minusov, bo uporabnik zelo presenečen. Vse zato, ker lik nima živih negativnih točk. Edina pomanjkljivost je kompleksnost razvoja. Igralec bo moral igrati številne tekme, dokler se prvakova mehanika ne doseže do ideala.
Rexay ima tudi šibko kontrolo, ki jo je enostavno zamuditi. Koristi so veliko večje, vključno z visoko mobilnostjo z ustvarjanjem podzemnih predorov. Hero z lahkoto očisti gozd in odkrije sledove sovražnih prvakov na velikem radiju, ko se premika pod zemljo. Poleg tega se oseba enako počuti kot vojak in rezervoar, pomanjkanje manije pa naredi gozdno goro veliko hitrejše.


Veščine junaka

Pregled sposobnosti in vrstnega reda črpanja - osnova hayda na Rexay. Njihova pravilna uporaba je odličen začetek za zmago, saj je mehanika precej zapletena. Pasivna sposobnost Liev ZerzSay nabira enako ime, ko je prvak nad tlemi. Z odhodom pod zemljo se porabi celoten trak in junak obnovi zdravje (ne več kot 190 enot).
Aktivna sposobnost (Q) "Queen's Wrath /Victim Search": nad tlemiRexay začne povzročati dodatno škodo s samodejnimi napadi, strelja energijo pod površino kartice in razkriva vidnost sovražnika. Druga spretnost (W) "Nega in izhod iz tal" vam omogoča, da spremenite stojala. Na površini je standardni prvak, toda po ujetju lahko vidi samo stopinje sovražnikov, vendar na večji razdalji. Vidni so tudi tisti sovražniki, ki so padli v pogled zaveznika. Ponovno aktiviranje spretnosti vam omogoča, da vržete sovražnika in ga poškodujete, če je nad Rexayjem.


Sposobnost (E) "Furious Bite /Tunnel" je odvisna od stojala. Nad zemljo junak naredi ugriz in škodi, ko pa je pokopan, se lahko premika skozi predore in premaga različne ovire. Ultmajet (R) "Juriš brezno" pasivno omogoča, da označite kot samodejne napade. Ko je aktiviran, junak skoči na sovražnika iz razdalje in boli, hkrati pa se ne more ustaviti. Pri vodnikih na Rexayu, v sezoni 7, je priporočljivo črpati prvo Q, nato E, nato pa končno (če je mogoče), zadnji pa W.

Runes pod agresivno zborom

V navodilu na Rexayu se mora izbira novih run začeti z vejo " Natančnost “, ki bo takoj dodala 18% hitrosti napada. Prva izbira je, da sprejmejo "odločno ofenzivo" za bonusno škodo po treh napadih enega sovražnika in oslabijo učinek.
Nato sledi "Triumph", ki bo obnovil zdravje nasprotnika in bo v paketu dal dodatnih 25 kosov zlata. Tretja runa z naslovom "Legenda: Zombie" pomeni umor pobočnikov, gozdnih pošasti inzagovorniki kopičenja stroškov, ki povečujejo hitrost napada.
Zadnja izbira v tej smeri se imenuje "Strike milosti". Poveča izgubo za 10% za cilje, ki imajo zdravje pod 40%. V podružnici "Domination" poskrbite, da boste sprejeli "Dirty Reception" za dodatno izgubo pri ciljih, ki so posledica nadzora. Prav tako vodnik na Rexayu v gozd predlaga izbiro rune "Neusmiljeni Hunter", da bi akumuliral hitrostni parameter iztekanja bitke za ubijanje sovražnika.

Zbiranje za škodo

Hyde na Rexayu v sezoni 7 v gozdu in zadnji aktualni popravek za solo ali duo-uvrščene igre zagotavlja agresivno igro. Prvak je lahko škodljiv, in v tem nakupu objekta za gozdarje "Enchantment: Warrior" bo veliko pomagal. Poskusite jo sestaviti in seveda zagonski "Progress of Mercury", da zmanjšate nadzor nad likom. Jedro celotne zbirke bodo stvari "Black Axe" in "Titanic Hydra". Zagotovili bodo minimalno preživetje v obliki zdravja in ogromne škode.
Odlična izbira za prvo spretnost je Q. Rexay bo imel priložnost, da dobesedno uniči nasprotnike z nizko stopnjo zdravja. Peti subjekt je lahko "Armor of the Dead" ali "Artifact" duhov "situacijsko, odvisno od tega, kdo bolj napada nasprotniško ekipo, je dodatna obramba v bitkah, kjer je potrebno preživeti med arzenalom nasprotnikovega grla. za sebe, nato pa "Test Stream" ali "Angel varuh", da drkati uničiti strelce z čarovniki, medtem ko ne umirajo.

Sorodne publikacije