NVidia GeForce 9400 GT Video Capture: Možnosti in pregledi

NVIDIA GeForce 9400 GT je grafični pospeševalnik srednjega cenovnega razreda z dobrim delovanjem. Vsaj je bil v času izdaje. Od začetka prodaje je preteklo veliko časa, grafična kartica pa je postala ultraproračunska rešitev, kar se tiče zmogljivosti, ki ustreza integriranim modelom. Takšen adapter se bo upošteval v gradivu.

Adapter niša. Seznam za dostavo

Kot smo že omenili, je pospeševalnik NVidia GeForce 9400 GT v seriji 9000 California grafičnih kartic obravnaval rešitve srednjega razreda. Spodaj so bili nameščeni adapterji z indeksi 9200 GT in 9300 GT, ki so bili odločitve ekonomskega razreda.


V eni niši 9400 GT je bila 9500 GT, ki je imela nekoliko večjo zmogljivost in visoke stroške. Takšne grafične kartice omogočajo reševanje večine nalog. Edina omejitev v tem primeru je nezmožnost zagona nekaterih aplikacij za igralni načrt z maksimalnimi nastavitvami. V tem primeru so bili vodilni 96009700 in 9800. Naslednji seznam pošiljk je imel rešitve NVIDIA GeForce 9400 GT:
 • Video pospeševalnik.
 • Disk z zabeleženo programsko opremo in dokumentacijo.
 • Navodila za uporabo za namestitev, nastavitev in delovanje.
 • Kupon garancije proizvajalca.
 • Vse to je dovolj za začetek uporabe rešitve.

  Osnovni tehnični parametri

  Polprevodniški čip G96 je bil osnova za NVidia GeForce 9400 GT.Njegove lastnosti kažejo na prisotnost 314 milijonov tranzistorjev. Hitrost tega čipa v nazivnem načinu je bila 550 MHz. Moduli za obdelavo shaderjev v tem primeru so imeli 16 rasterizacij - 8 in TMU-8, ki so delovali na frekvenci 1350 MHz. Vrsta video pufra - DDR2 čipi, ki so delovali pri 800 MHz. Količina RAM-a v tem primeru je lahko 256 MB, 512 MB ali celo 1 GB. Velikost pomnilniškega bita - 128 bitov. Pasovna širina podsistema video pomnilnika je bila 128 Gb /s.


  Cena pospeševalnika. Prednosti in slabosti

  V novi državi takšnega adapterja že ni mogoče kupiti. Od prvega nastopa je že dolgo časa, in paleta izdelkov te družbe je bila večkrat posodobljena. Uporablja se pri uporabi takih adapterjev lahko kupite po ceni 1000 - 1200 rubljev. To je odlična rešitev za popravilo pisarniških računalnikov, ki nimajo vgrajene grafične kartice. Prednosti te rešitve so energetska učinkovitost in sprejemljiva zmogljivost. Glavna pomanjkljivost današnjih standardov je zastarela arhitektura, ki takemu adapterju omogoča reševanje samo najpreprostejših nalog. Tako in zdaj lastniki opisujejo podobne pospeševalnike. Grafična kartica NVidia GeForce 9400 GT mora biti nameščena v režo za namestitev razširitvenih modulov PCI E revizija 16X. Vrata za povezovanje monitorjev so v tem primeru samo 2: digitalni DVI in seveda analogni VGA.

  Sklep

  NVIDIA GeForce 9400 GT je bila za svoj čas odličen izdelek srednjega razreda. Zelo lahko je rešil večjidel dejanskih nalog. Zdaj je grafična kartica zastarela tako fizično kot moralno. Zato se lahko uporablja le v primeru popravila najslabše modernih računalnikov.

  Sorodne publikacije