Stalker: nenavadne ikone albuma (Zlata žogica)

Modeli ne mirujejo. Drugi modifikator za "Stalker: The Shadow of Chornobyl", ki ima polno zgodbo in veliko dodatnih nalog, je prišel ven. Poleg tega je bil kot prijeten bonus za raziskovalce pripravljen nenormalen album, v katerem naj bi bile značke. Te iste ikone bo zbiral protagonist.

Plot

Dogodki v igrah se razvijajo avgusta 2008, ko je minilo le eno leto od druge eksplozije v Čornobilu. Območje se je začelo ponovno roditi, vendar so se nepravilnosti v njem hitro razširile. Na območju cone se še ni pojavila skupina, in tisti, ki so bili v notranjosti, so se imenovali newbies ali skavti. Razvrstitev iskalcev je bila odvisna od njihovih izkušenj in časa bivanja v coni. Takrat bi se lahko nenormalno okolje pohvalilo z majhnim številom ljudi: približno 30-50 ljudi, če ne bi upoštevali vojaške meje. Zalezovalci so se le začeli pojavljati in nihče ni imel predstave o tem, kaj tam živijo mutanti, smrtonosne nepravilnosti in druge nevarnosti.


Protagonist, imenovan Zhekan, se odloči, da bo šel v srce območja in našel skrivnostnega "umetnika želja", ne da bi imel izkušnje z zalezovalcem ali iskalcem. Ko pride v cono, se za njim pošljejo vojaki, Zhekahn pa nima več ničesar, da bi se odrekel. Po treningu v celici se protagonist obrne na vojake in pomaga pobegniti s kontrolne točke. Vendar pa ni časa za raziskovanje ozemlja, saj v dobesedno večMinute morate pobegniti, sicer bo glavni lik ubil ostrostrelca.

Inovacije

Mnoge lokacije na ta način ne vplivajo na ozemlje glavne igre, vendar so podrobne in dobro optimizirane. Poleg novih lokacij si lahko ogledate posodobljeno znamko dlančnika Samsung, ki ima nov sistem dosežkov v igri.


Zbiranje ikon

Prva ikona se pojavi, ko igralec najde podkupnino Mordata, ki se nahaja na območju Cordon, v vasi, kjer je zalezovalec zadel že na samem začetku igre. Za kletjo je nahrbtnik, ki vsebuje artefakt "ньebinny", komplet za prvo pomoč, maščobo in značko "50 USSR". Druga značka je v Corbatovem podkupovanju in Corbut je sam umrl v bližini F /D anomalije, pod mostom. Po iskanju trupla v PDA se pojavi oznaka z lokacijo podkupnine. V nahrbtniku z podkupnino je artefakt "Klub", dve vodki in značko "Odlično". Naslednja ikona zalezovalca je poleg železniškega predora, v katerem je električna anomalija. Tam leži truplo Jacka, vendar pa je treba pristopiti pazljivo, saj ta nepravilnost ubije prvič, ne glede na igralčevo opremo. Takoj, ko se pojavi napis "iskanje trupla", pritisnite ustrezno tipko in poglejte zemljevid Jackovih podkupnih koordinat. Obstaja tretja sovjetska ikona. Stalker med potovanjem po Cordonu vzame priponke. Na cesti je tovornjak in tam je Madison s svojimi prijatelji in vsak ima obtožbo za podkupnine. Samotniki sami ležijo v panju, nasproti kmetije, poleg požganega avtomobila. Vnahrbtnik s tremi medicinskimi pripomočki, poškodovanimi dokumenti in ikono.
V modi "Stalker: Golden Ball." Dokončanje »ikon za iskanje, če sledite navodilom, je zelo zanimivo. Peta značka je podkupnina Martina, njegovo truplo pa je pod železniškim mostom. Možno ga je iskati samo z artefaktom "Explorer", sicer bo igralec ubil nepravilnost. Nedaleč od obrnjene lokomotive, med kamni, je nahrbtnik, v katerem je artefakt železnega orla, komplet za roke, tri anti-radiacijske priprave in ikona "Bobnar". Storkerji iščejo nenavaden album, ki temelji na informacijah o Periosis, ki vodi igralca v koridor na poti do nedokončane v Dolini. Nahrbtnik Periosis najdemo v grmovju blizu nedokončane, v njem pa šesto značko. V iskanju tega dela nenormalnega albuma bo ikona zalezovalca najdena na divjem ozemlju. Sedmo, mimogrede, leži v garaži za tovornjake. Tam bo ognjena anomalija - to je enostavno hoditi, nato pa v kotu bo škatla, in v njej je ikona. Naslednjo ikono je težko najti, ker je ni mogoče skriti. Ta ikona se nahaja na obrobju območja v opuščeni stavbi. Na vhodu, na stropu, bo visela anomalija, morate jo prenesti in iti v naslednjo sobo, ki je nahrbtnik z ikono.

Anomalous album

V "Stalker: Golden Ball" so ikone razpršene po celotni coni. Nenavaden album sam leži v izvirni vasi, v eni od hiš, v katerih visijo anomalije s stropa. Ko je igralec zbral vse ikone, lahko uporabite koristen bonus nenormalnega albuma, in sicer -pretvorite en artefakt v drugega.

Sorodne publikacije