Vezava telefona na "Warface": vodnik po korakih

Ker igre postanejo več kot le zabava, so napadalci začeli z njimi posvetiti pozornost. Zdaj povsod lahko slišite, da je nekdo zlomil račun, nekdo pa je bil ukraden. Toda v igri denar se prenese, in en račun lahko stane celotno državo, kot je, na primer, v "Warface". O tej igri in bo šel še danes, in sicer, kako poteka povezava telefona z "Warface". Razvijalec je takoj opazil, da je potrebno čim bolj zaščititi uporabniške račune. V nasprotnem primeru bo prišlo do slabih varnostnih pregledov, ki ne bodo najbolj vplivali na ugled same igre. Poleg tega, ko je računu dodan igralni telefon, se doda bonus, tako da je treba veliko tega članka zanimati.


Zakaj je telefon vezan

Kot je bilo omenjeno zgoraj, je povezovanje telefona z Warface potrebno iz enega razloga - da se račun igre čim bolj zaščiti pred krajo. Vendar je vredno pojasniti, kako deluje zaščita. Ko bodo telefonske številke združene z "Warfare", bo sistem spremljal vse aktivne akcije, ki se izvajajo na vašem računu, in če obstajajo taka sporočila, bo na vašo številko poslano sporočilo. Ta zaščita je zelo kakovostna. Oglejmo si primer za večjo jasnost. Recimo, da se je nekdo naučil vašega uporabniškega imena in gesla iz igre. Lahko varno vstopi in igra na vašem računu, toda ko želi spremeniti svoje geslo, da sam dodeli profil igralca, ne bo storil ničesar, ker bosporočilo, da nekdo poskuša spremeniti geslo, in če to poskušate, morate vnesti kodo iz sporočila SMS. Ampak lopov ne more videti te kode, ki mu ne bo omogočil, da trajno asimilira vaš račun.


Kako priklopiti telefon

Govorimo zdaj o tem, kako je telefon povezan z "Warface". To je zelo enostavno, vendar je možno, da bo nekdo imel težave, in podrobno navodilo bo mimogrede.
 • Pojdite na spletno mesto igre, da se prijavite v svoj profil.
 • Prijavite se v svoj osebni račun.
 • Poiščite "SMS-SPOROČILO" in pojdite tja.
 • Sledite navodilom na zaslonu, da povežete telefon.
 • To je vse. Ko pravilno izpolnite vse pogoje, se bo povezal telefon z "Warface".

  Kakšne nagrade dobite po sidranju telefona

  Glede bonusov lahko o njih preberete na povezovalni strani, to je VIP pospeševalnik. Daje se 7 dni. Kdo je igral v Warfaceu, ve, da je ta bonus precejšen. Z njo se bo črpanje znaka včasih pospešilo, kar vam bo omogočilo, da zaslužite več denarja, pridobite izkušnjo karakterja in dobaviteljev.

  Sorodne publikacije