ZTE Blade L5 Plus: značilnosti in opis

Trenutno je poceni, vendar večfunkcijski pametni telefon ni problem. Ponudba je polna raznolikosti. Vsebuje pripomočke z velikimi zasloni na dotik. Praviloma je vsaka opremljena z dvema kamerama. Proizvajalci, poleg glavnih možnosti, poskušajo opremiti naprave z dodatnimi funkcijami.

"Proračuni" absolutno niso slabši od modelov vodilnih modelov. Prav to velja za ZTE Blade L5 Plus, katere specifikacije bodo obravnavane v članku. Prvi nastop pripomočka je potekal aprila 2016. Začetek prodaje je bil uspešen. Kaj točno je pritegnil pozornost kupcev ta pametni telefon? Kakšno "polnjenje" ima? Razumimo.


Videz in dimenzije

Tipičen "proračuner" je telefon ZTE Blade L5 Plus (funkcije kažejo nanj). Zadeva je plastična. Za zadnji pokrovček je proizvajalec uporabil priljubljen mehki premaz. Njegove koristi so očitne. Prvič, naprava absolutno ne zdrsne v roke, in drugič, ni treba trajno brisati nakopičenih odtisov. Držalo je odstranljivo, tako da so reže za sedem kartic nameščene pod njim. Na voljo je podpora za zunanjo shrambo. Mere (143 x 72 x 8,3 mm) so majhne, ​​kar je nedvomno prednost. Toda masa naprave je precej oprijemljiva, saj je 160 p.
Vsaka zunanja oblika telefona, ki ga kupec ne najde. Podoben slog oblikovanja se uporablja za večino modelov tega segmenta. Lahko kupite pripomoček s sivim ohišjem inbele barve


Zaslon

Pomembno merilo za mnoge kupce je zaslon. Uživajmo v interakciji s pripomočkom je njegove značilnosti. ZTE Blade L5 Plus ima velik 5-palčni zaslon na dotik. Narejen je s sorazmerno poceni tehnologijo - Kapacitivni zaslon na dotik. Ločljivost slike ustreza matriki IPS. Gostota 294 ppi je povsem dovolj, da se slika ne sliši na zaslonu. Stanje svetlosti ni dovolj za udobno delo na ulici. Vidni koti niso preširoki, ampak sprejemljivi. Funkcija Multitouch je na voljo, zahvaljujoč kateri zaslon prepozna dva dotika hkrati.

ZTE Blade L5 Plus: značilnosti kamer

Proračun tega modela potrjuje tudi značilnosti kamer. V napravi so razvijalci izvedli dva modula z nizko ločljivostjo - 2 in 8 MP. Slike niso posebej privlačne. Aplikacija ima nastavitev, ki omogoča izbiro optimalnega načina fotografiranja, prilagajanje ravnotežja beline in še več. Glavna kamera je opremljena z bliskavico. Deluje v treh načinih: samodejno, izklopljeno, trajno omogočeno. Privzeta vrednost je prva. Če naravna svetloba ni dovolj, potem je malo verjetno, da bi bliskavica nekaj pomagala. Fotografije, posnete ponoči, mehke, so zvoki in zamegljenost.
Po želji lahko lastniki uporabljajo tudi sprednjo kamero pametnega telefona ZTE Blade L5 Plus za snemanje. Značilnosti tega modula pa so zelo nizke - samo 2 Mp. Fotografije so dolgočasne. Glede na dovoljenje lahko rečemo, da je proizvajalec napovedalsamo za video klice.

Iron

Čas je, da govorimo o strojni opremi. Gadget poganja kitajski čipov MT6580. Naprave blagovne znamke MediaTek se pogosto pojavljajo v proračunskem segmentu, zato je bila ta vrsta železa zelo pričakovana. Procesor ima štiri računske elemente, ki lahko obdelajo 1.300.000 operacij v eni sekundi. O nizki energetski učinkovitosti pravi 28nm procesne tehnologije. 32-bitni sistem ima določene omejitve, na primer nezdružljivost s trenutnimi programi, izračunana na 64 bitov. Po grafu se odziva tudi preprost pospeševalnik Mali-400 MP2. Iz tega sledi, da je v ZTE Blade L5 Plus težko klicati na zmogljivostne lastnosti.
Tudi pri spominu ni vse gladko. Naprava zagotavlja le en gigabajt OPERATIVNEGA pomnilnika in osem ROM-ov. Razširljiv notranji pomnilnik lahko razširite samo do 32 GB.

OS

Lastniki tega modela bodo morali delati na podedovani različici "Android" - 5.1. Če nimate velikega bremena, bo sistem deloval gladko, brez zavor. V tem modelu pa se, kot v drugih pripomočkih te blagovne znamke, uporablja tudi lupina podjetja MiFavor.

Avtonomija

Na koncu pregleda, govorimo o življenjski dobi baterije. V tej številki ZTE Blade L5 Plus ni nujno impresivna. Naprava uporablja baterijo 2150 MAG. V stanju pripravljenosti lahko za posamezne kratke klice pričakujete približno 48 ur. Ko sedite na spletu, napolnite telefontrajalo bo 6 ur. Toda igre bodo popolnoma praznile baterijo za 4 ure, vendar so takšni rezultati dovolj šibki za funkcionalni pametni telefon, zato priporočamo nakup prenosne baterije.

Sorodne publikacije