"Deau-Neccia" avtomobil: tuning, specifikacije in pregledi

Avto "Deu-Neccia", katerega tuning bo naredil skoraj neprepoznavno, njegov videz je deloma posledica nemškega "Opel-Kadeta". Model iz južnokorejskih proizvajalcev se je pojavil leta 1995. Zdaj je ta avto alternativa domačemu VAZ-2110, pa tudi njegovi predniki in stari Ford-Scorpio limuzini.

Glavne tehnične značilnosti

Med glavnimi parametri avtomobila "Nexia", katerega nastavitev bomo nadalje obravnavali, je mogoče ugotoviti naslednje:
 • elektrarna - bencinski pol litrski motor;
 • prostornina /moč - 1490 cu. cm /75 litrov s.;
 • Mejna hitrost - 165 kilometrov na uro;
 • prostornina rezervoarja za plin - 50 litrov;
 • poraba goriva na sto kilometrov - 6 litrov;
 • nastavljena hitrost od 0 do 100 km - 125 sekund.
 • Skupne dimenzije:

 • dolžina /širina /višina - 448/166/139 metrov;
 • kolesna osnova - 252 metrov;
 • razdalja - 16 centimetrov;
 • Teža v stanju delovanja - 096 ton.
 • Videz

  Tuning ("Deu-Neccia") se najpogosteje nanaša na zunanjost in motor vozila. Videz lahko spremenite na več načinov, vendar začnite z optiko. Native žarometi avtomobila imajo preprosto in nezahtevno obliko, in kakovost razsvetljave ni na najvišji ravni. Pred avtomobilom lahko namestite svetlobne elemente z "angelskim" očesnim rezom, kot dodatno svetlobno opremo, v zadnjih neonskih svetilkah. Najprej morate odviti in razstavitipreventivni prekrivni prednji svetlobni elementi. Nato se proizvajajo dodatne luči. V ta namen morate palice z LED-lučkami upogniti v obroče. Potrebno je nekaj večjih predmetov in dva manjša obroča. Podrobnosti se vstavijo v sredino običajnih žarometov avtomobila. Nove elemente je možno pritrditi s pomočjo standardnih ključavnic, pri čemer se spoji dodatno obdelajo z lepilnim sestavkom.

  Priključitev lahkih elementov

  Če vzamete "Nexia" z lastnimi rokami v smislu zunanje razsvetljave, morate pravilno priključiti dodatne žaromete. V ta namen se razstavijo navadni vžigalniki, ožičenje novih elementov se razteza v notranjost in je priključeno na rele vžigalnika. Nato pojdite do zadnjega dela avtomobila. Odstranimo zaščitno steklo, odstranimo standardne žaromete. Kontura se nanaša na tanko plast lepila, na katerem sedijo neonske svetilke. Trak mora biti nastavljen tako, da je nameščen med standardnimi žarometi in smerniki. Izvorna optika je sestavljena iz zaščitnega stekla. "Nexia", ki omogoča preprosto izvedbo osvetljevalnih elementov, je mogoče v zunanjosti izboljšati tudi z lepljenjem odtenkov z barvnim filmom, ki se opira na telo vinilnih nalepk. Da bi avto dobil šport, ne bodo nepotrebni elementi tehtali in krila. Kompakten spojler za vrhunske lastnike bo pomagal dokončati videz.

  Opremljena s kabino

  Notranja oprema avtomobila ni opremljena z nepotrebnimi in novonastalimi prilagoditvami.v primerjavi z najbližjimi konkurenti. V notranjosti se popolnoma prilega udobju petih ljudi. Pristanek v avtomobilu je precej nizek, v nekaterih spremembah je prilagoditev voznikovega stola v višino.
  Nastavitev kabine Neccia se najpogosteje nanaša na oblazinjenje in osvetlitev naprav. Osnovna oprema vključuje radio s štirimi zvočniki. Osebna oprema je tahometer in električna antena. Po izbiri je večina modelov opremljena z električnimi okenskimi dvigali in klimatsko napravo. Pokrov rezervoarja za gorivo in prtljažnik je mogoče odpreti brez avtomobila. Prtljažnik kabine je zasnovan za 530 litrov, kar je dober pokazatelj za takšno limuzino. Predel ne morete povečati, ker zadnji del kavča ni zložljiv.

  Chip Tuning ("Nexia")

  Ker je zadevni avtomobil prvotno zasnovan tako, da porabi veliko goriva z minimalno dinamiko, je želja po spremembi tega razmerja jasna. Najbolj produktivna pri tem problemu je reševanje čipov. Najprej morate izvleči računalnik, ki se nahaja pod armaturno ploščo brisalca. Z uporabo programatorja povežite razširjeno enoto na prenosni računalnik, vklopite vžig, namestite in zaženite program Combiloader. V oknu z nastavitvami morate namestiti novo vdelano programsko opremo in jo shraniti v računalnik, kot v končni mapi. V postopku bo strojna programska oprema zahtevala umerjanje funkcij. Blok je treba prilagoditi glede na želeni rezultat.
  Na primer, prenos je lahkoprilagodite premik drsnika v desno ali levo glede na obremenitev, s katero pogosto potujete. Podobno so utripala tudi druga vozlišča. Avto "Deau-Neccia", tuning skozi EBU, ki se konča z odklopom enote od prenosnega računalnika z izklopljenim vžigom, bo potem na poti, glede na programiranje.

  Prečiščevanje motorjev

  Potrošniška pričevanja kažejo, da je posodobitev agregata Daewoo Nexia najbolj problematičen in problematičen del. Razlog je v samem motorju. Avto je opremljen s šibkim motorjem za 75 "konjev". Potrošnega materiala za tako vgradnjo ni tako enostavno, kot se zdi na prvi pogled. Med najbolj razpoložljivimi rezervnimi deli lahko opazimo samo direktne dušilce in filtre z ničelnim uporom.
  Glede na pričevanje potrošnikov je tuning ("Deu-Neccia") v delu motorja prav tako problematičen, ker je zelo težko najti konjske moči in viličaste bate, s katerimi lahko povečate moč pogonske enote. Ena od možnosti bo nakup kompleta za posodobitev, ki vključuje odmično gred, bate in ročično gred. Ta komplet je na voljo v Nemčiji, zato je cena primerna.
  Če vam je uspelo kupiti ta komplet, lahko naslednjo nastavitev naredite z lastnimi rokami. Potrebno je izvesti vrtanje valjev, povečati prostornino "motorja" na 17 litrov. Po vgradnji motorja se moč avtomobila poveča na 120 "konjev". Druga možnost je namestitev domačega kompresorja. To vam bo omogočilo ustvarjanjebolj produktivno povečanje, rahlo povečanje faktorja moči "Nexia".

  Sorodne publikacije