Kako začeti oddajanje v "VC": podrobna navodila

V letu 2017 ima socialna mreža "VKontakte" novo funkcijo, ki omogoča dostop do drugih uporabnikov v realnem času. Prenosi v živo "VC" so na voljo vsem, ki želijo. Poleg tega se lahko izvajajo ne samo z računalnika, ampak tudi iz mobilnih naprav.

Prenosi v živo VKontakte

Prenosi v živo v priljubljeni družbeni mreži VKontakte so se uradno pojavili aprila 2017, vendar se je zaprto beta testiranje nove funkcije začelo že pred tem. Sprva se je storitev začela jeseni. Sposobnost, da prvič poskusite, je padla na uporabnike igralnih iger, ki delujejo v Rusiji in državah SND. Po rezultatih testiranja so razvijalci socialnih mrež ustvarili posebno mobilno aplikacijo, imenovano VK live.


VK Live

VK Live je uradni program razvijalcev socialnih omrežij Vkontakte, ki uporabnikom omogoča pretakanje prenosov v živo iz mobilnih naprav in tablet. Aplikacija je odlična za vse pripomočke, ki se izvajajo v sistemih Android in iOS. Programsko opremo za svojo napravo lahko prenesete v Google.Play in App.Store. Aplikacija VK Live vam omogoča, da v realnem času poveš tisočim uporabnikom in pridobi popularnost za široko občinstvo. Z njegovo pomočjo lahko začnete oddajati v »VC«, si oglejte »v živo« svoje prijatelje, idole ali samo zanimive ljudi, delite z drugimi uporabniki nalepke in darila tercelo zaslužka glasov (domača valuta "VKontakte").


Zaslužek v prenosih v živo v VK Live

Storitev VK Live vam omogoča, da ne samo govorite o sebi v realnem času za veliko občinstvo, ampak tudi za denar. To se zgodi z ustvarjanjem dohodka od oglaševanja, ki se lahko aktivira po zaključku oddaje. V tem primeru se dobiček, ki ga zasluži ogled oglasa, enakomerno deli med upravo socialne mreže in avtorjem videa.
Poleg tega lahko glasujete preko prenosov v živo VKontakte. Prispevajo na virtualni račun avtorja skupaj z darili drugih uporabnikov. Več daril, višji so zaslužki. Za prejete glasove lahko kupite različne nalepke in "maske", ki se uporabljajo znotraj aplikacije.

Kako začeti oddajanje v "VC"

Razumeti. Najprej si poglejmo, kako začeti oddajanje v »VC« iz računalnika. To je enostavno. Tudi nov uporabnik socialne mreže bo lahko začel oddajati v »VC«. Pojdite na razdelek »Videoposnetki« na glavni strani svojega računa. Tukaj izberite element "Ustvari oddajo". To bo odprlo meni, kjer boste morali izpolniti več polj: izberite naslovnico oddaje, vnesite ime in opis, določite, kdo lahko pregleduje in komentira vnos, in potrdite polja pred želenimi polji možnosti na dnu strani.

Kako začeti oddajanje v VK iz telefona

Če želite začeti oddajanje s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, morateprenesite in namestite VK Live na vašo napravo. Po tem se morate prijaviti preko strani VKontakte in dovoliti programu dostop do vseh potrebnih delov računa. Uspešno dokončali to, vas bomo odpeljali na začetno stran VK Lite, ki prikazuje trenutne strani drugih uporabnikov.
Za začetek lastne oddaje morate klikniti ikono kamere v spodnjem desnem kotu zaslona. Nato morate izbrati, iz katerega imena bo oddajanje (če imate več kot en račun v družabnem omrežju). Potem bodo gumbi vključevali geolokacijo gumbov za vklop /izklop, odpiranje /zapiranje možnosti komentiranja videoposnetka in določanje, kateri izdajatelj naj bo na voljo samo prijateljem ali vsem uporabnikom VKontakte.

Oddaja v skupini "VC"

Če ste lastnik katere koli skupnosti v družbenem omrežju VKontakte, lahko neposredno prenašate neposredno od njegove osebe. To storite tako, da kliknete ikono fotoaparata na dnu zaslona v meniju, izberete ime skupine in kliknete gumb "Začni oddajanje". Zdaj veste, kako začeti oddajanje v skupini "VC".

Informacije o snemanju

Vse podrobnosti o vašem zraku lahko izveste neposredno v oknu za prenos v živo. V zgornjem levem kotu lahko na primer vidite trajanje oddaje, si ogledate, koliko uporabnikov gleda, in si ogledate trenutno stanje. V zgornjem desnem kotu so gumbi za preklop na prednjo /glavno kamero in konec oddaje. Na dnuZaslon bo imel prostor za komentarje, kjer bodo lahko gledalci med seboj komunicirali in neposredno z vami.

Sorodne publikacije