Jahanje Amanskega medveda

Tudi najbolj izkušeni uporabnik ne bo mogel našteti vseh jahalnih živali v World of Warcraft. On bo lahko poimenoval le del vozil, ki jih je pridobil, in to je bogastvo, če je ta borilni medved na Amanu na seznamu. Trenutno se šteje, da je eden izmed najlepših v igri, če upoštevamo samo kategorijo prizemne. Igralci ga lovijo več dni, vendar je način, kako ga dobiti, veliko lažji.

Vrednost jahalnih živali

Sredstva gibanja "Vakrafta" se imenujejo tudi gore. Če pogledate, kako velika je kartica "Vvv", potem se zavestno zavedate, da se bodo potovanja nadaljevala še nekaj ur. Razvijalci najbolj priljubljenih spletnih iger so skoraj popolnoma opustili teleportni sistem. So le v glavnih mestih do petih lokacij, vendar to ne izboljšuje stanja. Na zemljevidu se znaki premikajo le na lastne živali. Kopenske živali, kot je Amani Battle Bear, povečajo hitrost za 60 in 100%, odvisno od črpanja jahalnih veščin. V letu so se te številke močno povečale.Opis gore

Amanski vojaški medved je uporabil Zul'aman klan trolov, da je napadel sovražnika in branil premoženje dolgo pred prihodom Orkov v Azeroth. Živali so zvesto služile gostiteljem in menile, da so prijatelji. Sčasoma je bilo pleme skoraj popolnoma iztrebljeno in v dobi Kataklizme so delovali na strani smrti. Zato so razvijalci predstavili podzemlje Zul'hamana za pet ljudi, kjer soVojaški medved Mount Amani bo padel. Te gizzle precej velikosti zlahka nosijo značaj, tudi v panterjevem oklepu. Na njej je lesen oklep, ki se dogaja v dveh barvah: rdeči in vijolični. Med drugimi zanimivimi animacijami potovanja se izstopa žival, ustvari grozno rjovenje in prestraši videz. Izkušeni poznavalec zgodovine "Warkrafta" ga takoj prepozna kot trollove živali, znake na oklepu in njegov videz, kot so totemi postrvi.


Opis ječe

Pred planinarskim krogom je vredno vedeti, s čim se bo moral ukvarjati Zul'aman, in to je vredno Amani Battle Bear. Vsakdo, ki je začel svojo pot najkasneje v dodatku kataklizme, lahko pove o tem plesu. Za začetek morate vnesti lokacijo »Ghostly Earth« in se premakniti strogo proti vzhodu. Vhod bo tik za ogromnim stopniščem. Pred igralcem je celotna lokacija s prostim gibanjem brez linearnih koridorjev. Za Amani Battle Bear, da se pojavi v žepu znaka, morate ubiti šest šefov. To lahko storite sami, vendar potrebujete znak, ki ni nižji od nivoja 100 in opremite raven 620. Takšni pogoji za udobno pridobivanje Mount od prvega poskusa.

Splošni nasveti

Najprej mora igralec zapomniti, da se bo ta jahalna žival pojavila le, če bo šest junakov ubitih v herojskem načinu težavnosti v manj kot 25 minutah. Pri vhodu je potrebno takoj zaviti v desno in na njem ubiti dva glavna trolaups Nato se vrnite na vhod in se pomaknite na levo stran. Tam je tudi enako število šefov. Po tem se vrata odprejo za petega nasprotnika. Če je vaš lik na 100. nivoju, ne bo nobenih težav z metom in ubijanje bo trajalo nekaj sekund. Nadaljujte most do zadnjega šefa in ga uničite. Po tem, sprosti iz ujetništva, bo tajkun KaiShi začel prekiniti vazo v sobi, in eden od njih bo padel Kaisha Bag. V njej boste našli element, kot je Amani Battle Bear. Po aktivaciji bo jahalna žival dodana v zbirko drugim in bo na voljo za izbor. Ta gora je pogosto izbrana za potovanje na bojišča, da bi udarila sovražnika.

Sorodne publikacije