"Skyrim", labirint Shalidorja: vse informacije o lokaciji

Mazandrski Maze v slavni igri žanra RPG "Skyrim" je skrita lokacija, vhod na katero se ne pojavlja na zemljevidu. Tamnica je zanimiva predvsem za specialne čarovnike, saj obstajajo štabi in knjige z novimi uroki. Za druge arhetipove je območje labirinta priporočljivo za študij zaradi več predmetov in splošnega interesa.

Ime in izvor

Shalidorjev labirint je bil poimenovan po neverjetno močnem istoimenskemu čarovniku iz Visoke šole Winterholder. Pripadal je progresivnim čarovnikom, ki so razvoj in akumulacijo novega znanja postavili nad vse ostalo. On je napisal idejo o izgradnji labirinta, ki je kasneje začel nositi njegovo ime. V starih časih je struktura igrala vlogo preskusa za vse tekmovalce, ki so želeli pasti v takrat vzvišeno mesto Brom'unar. V vesolju igre se imenuje Labirintum in vsebuje skriti vhod v arhitekturni izum Shalidorja.Vhod in opis osebja

Če želite najti vhod v labirint Shadila, uporabite zemljevid neuporaben, ker tam ni označen. Potrebno je približati severne ruševine labirintija na vzhodni strani in se peljati. Samo igralec lahko odkrije potrebna vrata. Ob njej bo truplo z opombo in štiri palice, ki vam omogočajo raziskovanje štirih novih urokov. Palica s klicem čarobnega sveta pripada šoli "Change". "Iluzija" ustreza palici strahu, "uničenje" pa se pojavi pri uporabi orožjaognjene puščice. Zadnje osebje je zavrnitev, ki je odgovorna za element "obnove". V zapisku na truplu je zapisano, da sta na mestu dva dovoda, vendar je le en izhod. To pomeni, da boste morali palice uporabljati v parih. Elementi naj uporabljajo "Spremeni" z "Uničenjem" v enem vratu, v drugem pa šole "Iluzije" in "Obnova". Potem bo lik lahko našel izhod iz lokacije.Kratki prehod

Maze iz Shadila se zdi le zapleteno mesto s kupom ugank. Dejstvo je, da je preprosto - na zaprtih vratih, v zgoraj omenjenem zaporedju, je potrebno uporabiti palice za nadaljnji odhod. Prvi bo "Change" zanj "Destruction" in tako naprej. Na koncu uporabnikovega labirinta se pričakuje trk z dremorjem in dvema atronakoma. Bitka obljublja, da bo zapletena, zato je vredno vnaprej ohraniti in jo pripraviti. Kot nagrado se bo uporabnik lahko naučil Scream "Strah" na steni na skrajnem koncu. Prav tako bi morali vsi ljudje, ki so se odločili za študij labirinta Shalidorja v "Skyrimu", povzpeti navzgor v kraju, kjer so našli štiri palice. Če pridete do zadnje stopnje in greste skozi ograjo, lahko najdete zanimivo skrinjico. Tam boste čakali na predmete na trenutni ravni junaka, kot tudi na zlato in različne vrste orožja. Že zaradi tega mora vsak igralec samostojno raziskovati labirint.

Znane napake in njihove rešitve

Maze of Shadilor v Skyrimu, tako kot mnoge druge lokacije, ohranja veliko število napak. Od prvega je mogočena vhodu se že sooča, saj lahko na truplu manjka opomba, ki uporablja osebje. Če želite popraviti to, boste morali prenesti najnovejše shranjevanje. V nasprotnem primeru te težave ni mogoče odpraviti. Druga znana težava je nezmožnost gibanja v nasprotni smeri v bitki z dremorjem, če sovražnik ni streljal z enim udarcem. Bolje je, da orožje vzamete manj močne ali pa uporabite običajne uroke na začetku bitke. Če vstopite v labirint satelitov, morate biti pripravljeni na dejstvo, da ga ne bodo pustili zapustiti. To lahko rešite z ukazom moveto predvajalnika ali s preprosto teleportiranjem na katero koli mesto na zemljevidu. Satelit se mora samodejno pomakniti za glavni lik in se pojaviti zraven njega.

Sorodne publikacije