Mercedes CLA 200: Pregled limuzine

Mercedes ima v svojem arzenalu enega najširših modelov med vsemi avtomobilskimi korporacijami. Kljub visokim cenam so nemški avtomobili zelo povprašani. Na primer, Mercedes CLA 200. To je nova limuzina, zasnovana tako, da zavzame nišo med razredoma A in C podjetja. Gre za njega, ki se spušča spodaj.

Videz

V zunanjosti avtomobila so jasno vidne vse značilnosti in oblike, ki nam govorijo o "rejcu" in pripadajo podjetju Mercedes. Sprednja stran limuzine popolnoma ponovi razred A v svoji obliki. Zadnji del kopira CLA prejšnje generacije. Paradoks avtomobila je, da originalna različica z dvema stranskima vratoma izgleda manj estetsko kot 5-vratna. Sam razred 5-vratnega coupeja je bil zamišljen v podjetju in se je najprej uveljavil v obliki uspešnega CLS-ja, zdaj pa tudi Mercedes CLA 200. Malo je koristno pripovedovati vso eleganco sloga, linije, oblikovanje v ustni obliki. Bolje je, da uživate v fotografijah ali si ogledate to ponudbo v živo. Ko se srečate s CLA, razumete in uresničite visoke stroške modela - pristojbina za vsak premišljen element oblikovalske linije popolnoma opravičuje.

Zaradi tega agresivna in športna oblika standardne izvedbe odlično dopolnjuje paket AMG z agresivnimi sprednjimi in izpušnimi plini. Edini zahtevek za videz kupeja je zadaj. Zaradi ozke medosne razdalje je videz neustrezen in ne ustvarja vtisa športnega avtomobila.

Kaj je notri?

Pojdimo v salon. Tukaj je vse zelo velikoA-razred spominja: sprednja plošča, podloga in psevdo športni sedeži. Vse počuti udobje in plemenitost, vendar ni dovolj agresije s športom. V tem primeru AMG-paket spet pride na pomoč. Če v starejšem A-paketu paket AMG izgleda neprimerno (športni volan, blazinice in sedeži žlice), je ta nastavitev primerna za 4-vratni coupe. Celotno bistvo tega razreda avtomobila je razkrito pri premikanju na zadnjo vrsto sedežev. Spredaj je polno velik kupe za dva. Pristanek in udobje ne povzročata pritožb (bilo bi čudno, če bi trdili o udobju Mercedesovih vozil). In za seboj čutite ves čar razporeditve 2 + 2. Če se želite naučiti, da sedite v zadnji vrsti brez posnetkov glave, boste potrebovali nekaj prakse. Zaradi takšnih malenkosti je avto težko zaznati kot popolno limuzino. Ker pa predal 2 + 2 CLA odlično opravlja nalogo: zmaga na udobju svojih tekmecev z dvema vratoma. In to je še vedno kupe.

O prtljažniku je treba reči ločeno. Njegov volumen zapusti 460 litrov. Komplet ne vključuje prisotnosti rezervnega kolesa, temveč le komplet orodij. Za vsakodnevni prevoz kovčkov ali torb, ta varianta ne ustreza, vendar enkrat na teden, da vrečke ali krompir v državo - dosegljiv cilj. Dolge dolžine je možno prevažati le pri naročanju tečaja v steni prtljažnika za ločeno plačilo. Vendar pa je Mercedes CLA 200 namenjen predvsem udobju voznika in potnikov, ne pa tudi prevozu blaga.

Značilnosti Mercedes CLA 200

Obravnavamo tehnične specifikacije. Na ruskem trguModel je nastal v dveh različicah - CLA 200 in 250. Potem bomo govorili o prvem. Različica 250 se ponaša s polnim pogonom in motorjem s 211 konjskimi močmi, vendar je njegova vrednost blizu vrednosti polnega E-razreda. Torej, za to celoten sklop, najverjetneje, bodite pozorni le na trdo srca ljubitelje modela CLA.
CLA 200 je zadovoljen s skromnimi 156 konjskimi močmi in 8 sekundami pospeševanja do 100 km /h. Te številke ni mogoče imenovati slabe ali nevredne, toda avto še vedno ne ustreza svojemu športnemu in agresivnemu videzu.Kupe je gladka, s klikom na pedal za avtomobil se ne raztrga, temveč postopoma, a samozavestno pridobiva zagon. Tudi v športnih načinih voznik ne bo občutil vožnje in hitrosti. Celoten avtomobil je prilagojen udobni vožnji in ne proti prometnim predpisom in prehitevanju. Upoštevajte tehnične lastnosti in stroške. Uradni trgovci lahko kupijo različice "Urban" in "Sport". Zadnji niz je nekoliko dražji od prvega - 2180000 rubljev proti 2220000 rubljev. Za ta denar dobite 156 konjskih moči, 16-litrski motor (bencin), sprednji pogon in pospešek na stotine v 83 sekundah.

Prednosti in slabosti

Oglejmo si preglede, prednosti in slabosti Mercedes CLA 200. En pregled je težko določiti z izbiro avtomobila. Če pogledamo preglede na Mercedes CLA 200, lahko ugotovimo, da se je večina lastnikov tega avtomobila odločila za nakup zaradi edinstvenosti modela in ne zaradi praktičnih lastnosti ali tehničnih lastnosti. Glede na ocene lastnikov, ki se nahajajo na različnih virih, lahko naredite približen seznam koristi inminusi, ki bodo pomagali pri izbiri.

Navedimo torej prednosti:
 • edinstvena in edinstvena oblika;
 • tehnična oprema in udobje;
 • gospodarski motor;
 • poslušno obnašanje na cesti in mehkost proge, kljub nizko profilni gumi;

 • 4 sedeži v kupeju;
 • Zadostna količina trupa;
 • nizki stroški v primerjavi z razredom E.
 • Ampak pomanjkljivosti so:
 • majhen mercedes Mercedes CLA 200 (125 mm) v paketu AMG;
 • Mnogi opažajo vmesno izolacijo kabine;
 • visoki stroški storitev.
 • Povzetek

  Da bi dobili popolno sliko o obnašanju avtomobila, je priporočljivo opraviti poskusno vožnjo pri pooblaščenem trgovcu. CLA ne bo ustrezala vsem in ne bo vsakdo razumel bistva tega coupeja. Če vam je všeč avto na prvi pogled, potem verjetno ne boste mogli izbrati ničesar drugega.

  Sorodne publikacije