Kuhinjski procesor BOSCH MCM 5529: pregledi, specifikacije in pregledi

Nemški kuhinjski pripomočki, kot so avtomobili, že dolgo zapolnjujejo svetovni trg. Dobro delujejo s svojim ugledom in z veliko skrbnostjo. Bosch MCM 5529 kuhinjski stroj ProfiKubixx ni izjema na seznamu. Kljub temu, da je država - proizvajalec - Slovenija, ta kuhinjski pomočnik popolnoma prepoznal nemško kakovost, sodobno tehnologijo in prefinjen slog. Kombinacija, čeprav ima ogromno funkcij, ne zavzema veliko prostora na kuhinjski mizi.

Kratek opis

Bosch MCM 5529 lahko kupite v večini trgovin za sorazmerno prijetno ceno - do 8.000 ruskih rubljev. Garancija se doda za eno leto od datuma nakupa. Nudijo jim še tri dodatne šobe za rezanje krompirja, krompirček, srednji ribnik in šobo z železnimi kladivi. Druga rezanje vseh tankih rezin.

Ohišje in posoda sta izdelana iz dveh vrst trpežne plastike - bele oziroma prozorne. Na hrbtni strani je posebna niša za shranjevanje kablov. Kaj to daje? Zahvaljujoč takšni konstruktivni rešitvi se kabel ne poškoduje s kablom in traja več let. Na dnu enote so noge na sesalnih posodah. To zagotavlja stabilnost naprave na površini katerega koli materiala. Obe skledi sta opremljeni s pokrovi, da se izognemo poškodbam in tako naprej. Če pokrov ni zaprt, stroj samo ne deluje.

Moč Boscha ProfiKubixx MCM 5529800 W pri porabi 220 V. Enota deluje pri dveh hitrostih, vendar je dovolj glasna. Nekateri se jim zdijo prikrajšani.

Splošni pogled na komplet

Pravzaprav, ko gre za razpakiranje škatle s predelovalcem hrane, lahko dobite vtis, da je bil kupljen Lego oblikovalec - veliko število različnih šob napolni polovico škatle. Boscheve šobe MCM 5529 nimajo več kot 8 kosov. Glavno je seveda kovinski nož za preoblikovanje mesa v mleto meso. Lahko tudi lomijo čokolado, oreške in celo led. Nekateri ga uporabljajo za srednje drobljenje svežega zelenja. Zanimivo je, da se pri rezanju mesa vse žile dvignejo navzgor, z enim lahkim gibom pa jih je enostavno odstraniti.
Z istim nožem lahko lahko testo ne zgledite le na palačinke ali palačinke, temveč tudi na pite in celo pecivo.

Graters

V večini primerov se kupujejo kuhinjski pripomočki, da se ne izgublja čas, ko se drgne različna zelenjava ali druga živila. Celoten sklop te naprave vključuje več vrst grelnikov - majhne, ​​velike in shinkovalnaya.
 • Majhen Rende bo idealen za mletje sira in drugih srednje mehkih izdelkov. Večina pregledov se strinja, da ni primerna za korenje in drugo zelenjavo ali sadje.
 • Prav tako velik amater za amatersko. Ja, razreže vse, kar se srečuje, vendar ne zelo enakomerno. To bo mimogrede tistim, ki se ne ukvarjajo z vizualno komponento.
 • Skrčenje. Idealen je za tanko drobljenje zrezkov in rezanje zelenjave ali sadja na tanke drsnike.
 • Višji pregledi so preveč različni, da bi lahko sklepali, da so dobri ali ne. Vendar pa večinazadovoljni so, čeprav se pritožujejo zaradi odsotnosti povprečne ribe.

  Priključki za vse priložnosti

  Šoba mešalnika vam omogoča brusiti vse za pripravo mlečnih koktajlov, frezij in črt. Pranje je enostavno in enostavno. Kot vse druge pakirne priponke je zelo ostra.

  Šoba brezplačno daje popolne brusočke. Lahko se ne kosi le krompir, temveč tudi jabolka ali zelje. Disk do pretepel je zadovoljen veliko kupcev s svojo trajnost. On bo omogočil ne samo premagati jajca za lahka rit, temveč tudi, da podreti kremo za okrasitev pito, testo, ki se lahko pripravi tudi v tem kombajnu.
  Obstaja tudi Boschev komplet MCM 5529 za jagode in stiskalnico za citruse. Če govorimo o slednjem, potem vse zmeljemo - in pips in pulpe. V bistvu ostane ena skorja iz vseh agrumov. Malo je govora o pintle za jagode, vendar je super za kuhanje sladkorja in tako naprej. Vendar pa obstaja ena šoba, ki se osredotoča bolj pogosto.

  Rezano s kockami

  Ko se je Bosch MCM 5529 ProfiKubixx lansiral na policah, se je začel razstavljati skoraj takoj. Zakaj? Posebna pozornost v oglaševalski akciji je bila namenjena novi funkciji enote - rezanju izdelkov s kockami. In v resnici, oglas ni prevaral - kocke so popolnoma enakomerne in lepe. In to ni pomembno, mehki izdelki ali ne. Posebnega pomena bo ta šoba prejela v domovih, kjer ljubezen okroshka, vinaigrette in olivier.
  Vendar pa te šobe manjka, natančneje - dve. Najprej, kot je bilo že omenjeno, šobazelo ostra Nekateri menijo, da je to prednost, vendar ne v trenutku, ko je bila oprana. In druga pomanjkljivost izhaja iz prvega - med pranjem je težko dobiti ostanke izdelkov iz razpok in kvadratov.

  Skleda in mešalnik

  Glavna posoda na Boschu MCM 5529 je izdelana iz prozorne plastike. Njegova prostornina doseže 4 litre, kar vam omogoča hitro pripravo tudi za veliko podjetje. Če govorimo o materialu, potem je dovolj močna in ne povzroča pritožb. Zmogljivost mešalnika je pol in pol. Ta količina je dovolj za precej veliko število koktajlov.

  Navodila za uporabo

  Kljub dejstvu, da je vse v napravi izdelano v čistih prostorih s popolnoma avtomatiziranimi stroji, potem ko se v vašem domu pojavijo Boschevi kombajni MCM 5529 ProfiKubixx, morate vse snemljive dele stroja temeljito oprati. Hranite jih na suhem mestu v popolnoma opranem stanju. Če želite delati z Boschem MCM 5529, katerega cena je upravičena z velikim številom možnosti, morate izbrati stabilno in čisto površino, ki se lahko enostavno drži na nogah naprave. Skupaj s kombajnom mora biti vtičnica.
  Ne pozabite, da se Boschev predelovalec hrane MCM ne bo vklopil, dokler tesno ne prekrije pokrova in ga ne zaklene v posebno režo. Vso zelenjavo, sadje ali led se lahko naloži skozi luknjo v pokrovu, vendar jo potisne s posebno napravo. Naprava se vklopi s pomočjo regulatorja in prilagodi hitrost.

  Koristi

  Najprej je treba omeniti, da je Bosch MCM procesor hrane močan inpomočnik kakovosti za vsako kuhinjo. To je pripomoček za tiste, ki ne želijo porabiti časa za rezanje izdelkov iz solat, ampak samo pranje vseh sestavin in po obdelavi napravo zlijte z majonezo ali oljem. Naprava ima kratko navodilo za uporabo, kar omogoča veliko lažje delo z njim. Poseben varnostni sistem, ki ne omogoča dela brez pokrova, vam omogoča kuhanje v kuhinji, tudi z majhnimi otroki. Če podrobneje govorite o varnosti, se naprava ne pregreje. Ima vgrajen posebni senzor, ki izklopi napravo, če dvigne temperaturo motorja. Dvojni pogon omogoča kombiniranemu delovanju tudi pri visokih hitrostih. Boschev MCM 5529 lahko reže izdelke na kocke. Za to je naprava zelo ljubila. Vse grozde so lepe, solate pa lahko zlahka zamenjate z restavracijami, kjer je nož uporabil pravi kuhar. Vse dele naprave lahko operete v pomivalnem stroju. Če ne, potem so razvijalci dal v niz mehkih ščetke, ki bodo odstranili diske iz ostankov hrane, ne da bi praskanje njihove površine in ne dolgočasno. Kar se tiče nožev in drugih rezalnih elementov kombajna, je zadovoljna s kakovostjo uporabljene kovine. Po dolgotrajni uporabi se ne spotaknejo. Poleg tega nekateri celo pritožujejo noži, trdijo, da jih ni mogoče oprati brez rezanja.

  Slabosti

  Glavna pomanjkljivost je pomanjkanje posebne škatle za shranjevanje priključkov. Naj to ne vpliva na delovanje naprave, še vedno je neprijetno, ko je tolikoostri predmeti so v odprtem dostopu. Univerzalni nož si je pridobil dvomljivo slavo. Mnogi kupci so opozorili, da če naložite veliko število izdelkov v stroj, potem namesto brusenja lahko vidite, kako se igrajo sestavine v skledi v quachu. Prisotnost "dodatnih" šob in pomanjkanje tistega, kar je resnično potrebno. Nekateri uporabniki se odkrito sprašujejo, zakaj ima stroj nihalno šobo, ki teče znova in znova. Včasih celo v trgovini od svetovalcev lahko dobite priporočilo za nakup res potrebnih pogonov.

  Sorodne publikacije