Ta raven Spet 3 - mimo

Igra, ki ponovno stopi 3, je nadaljevanje njene serije. Ta preprosta igra je sestavljena iz vrste nalog, ki sledijo drug drugemu. Sprejetje te ravni ponovno 3 in bo predstavljeno v tem članku.

Malo o ploskvi

Zgodba temelji na neverjetni zgodbi naslikanega malega človeka. Skozi potovanje bo skušal rešiti svojega izginilca. Občasno se bodo pojavile različne naloge, ki jih je treba rešiti, da se premaknete na naslednji korak. Hkrati pa morate biti pametni.


Kako prenesti to raven 3

Upravljanje v igri je zelo preprosto. Skoraj vsi ukrepi se izvedejo z dotikom aktivnih objektov ali kontrolnih gumbov. Na vsaki stopnji je nestandardna naloga. Spodaj je seznam vseh lokacij.

Zgodovina

To je prvi nivo, ki je ponovno stopnja 3. Tukaj morate izbrati pravilno ozadje in to narediti tako, da po padcu lik ne pade v jamo. Preprosto je. Potem morate dobiti nadzorne gumbe. Prvo je mogoče dobiti, malo tresenje na kraju samem, drugo pa se izvleče iz menija. Po tem boste prejeli ključ, s katerim lahko zapustite sobo.

Vse v vaših rokah

Če se odpravite na to lokacijo, se morate vrniti malo nazaj in dvigniti ključ od prejšnjega. Potem, po kratkem skoku na premikajoči se platformi, se lahko povzpnete na polico. Ploščo, ki jo lahko izvlečete z vlečenjem, se dodeli levo nad hrbtenico. Ob skoku na znak se bo znak pojavil na novi lokaciji.

Kakobi pritisnili

Na tej lokaciji, ki je ponovno raven 3, morate biti pozorni na strop. Ker je izhod točno tam. S pritiskom na tipko lahko pokličete dvigalo, ki bo igralca dvignilo na želeno točko.


Premajhna, lahko temnejša?

Odločitev v tem prostoru je zelo preprosta - samo zmanjšajte svetlost zaslona. Po tem bo igralec dobil ključ za izhod iz sobe. Res je, da obstaja majhen trik. Če je bila svetlost zaslona tako nizka, se morate rahlo povečati, nato pa ponovno zmanjšati.

Poglejmo, kako se z njo lahko spoprijete

. Nato skočite na to in s pomočjo gibanja na zaslonu navzgor in kombinacije skokov se povzpnemo do ovire.

Potem ne mimo

Ključ do naslednje lokacije je, da prinesete s seboj. Takoj, ko lik ujame zid, začnite nagibati pametni telefon na stran. To bo omogočilo lomljenje krogle, ki bo zlomila zid. Morate biti zelo previdni, ker lahko poškodujete protagonista. Naslednja stena se prelomi s ključem, ki ga nato položite na gumb z zeleno črto. Z dvojnim skokom lahko greš v drugo sobo.

Učenje preživetja

V tej ravni, ki ponovno stopi 3, poiščite ključ in nato vrata, ki jih lahko uporabite, da jo odprete. Če želite to narediti, morate postaviti vedro pod sončnimi žarki. Nato premaknite ogenj v sistem za gašenje požara in odstranite igro. Po nadaljevanju lahko nadaljujete.

April 2016

Na tej ravni morate prekiniti igro, pojdite na nastavitve telefona in nastaviti datum. Posledično se junak pridruži svojemu ljubimcu.

Pripravljen sem narediti vse za njo.

Tukaj morate žrtvovati glavnega junaka. Da bi to naredili, ga morate položiti na trnje, da bi se ljubljeni lahko premaknili naprej.

Delil sem z njo vse

Na tej ravni igre That Level Again 3 morate prenesti ključ njegovemu dekletu. S to pomočjo bo lahko kliknila na gumb in odprla prehod na naslednjo lokacijo.

Besede pomagajo, da se približamo

. Vsa mesta na tej lokaciji so, da uporabite pismo iz besedne zveze za izgradnjo mostu, skozi katerega se lahko premikate skozi prepad.

Vedno obstaja pot do nje

Za ponovno združitev s svojo punco morate uporabiti skrivni prehod, ki je nad mejo vidnega zaslona.

Med seboj se dopolnjujemo

. Da bi dobili ključ, morate posaditi svojega najljubšega junaka na ramo. Nato se premaknite na novo lokacijo.

Izdal sem jo?

Tukaj morate samo klikniti na gumbe. Posledično se bodo liki razpršili v različne smeri.

Zdaj si postavljam svojo pot

Na tej lokaciji morate utreti pot z bloki. To lahko storite ročno tako, da jih postavite v obliki mostu. Treba je omeniti, da se bloki postopoma raztopijo.

Spremenil sem stališče

V tej sobi morate ponovno uporabiti lastnosti pametnega telefona. Samo obrnite ga pokonci. Na ta preprost način lahko pomagate junakuskozi brezno.

Ničesar ne želim storiti

. Samo nekaj časa mora stati na kraju samem. Posledično izginejo konice, ki štrlijo iz tal, kar odpira pot na novo lokacijo.

Naredim vse

Klikni na vse gumbe naenkrat. Vendar pa se bodo vsi zlomili. Če želite nadaljevati svojo pot, morate pametni telefon nagniti v levo.

Tudi ta raven

Hero je bila na samem začetku svojega potovanja. Spet morate izbrati ozadje, dobiti nadzorne gumbe in poiskati ključ. Potem se morate vrniti in ponovno odpreti vrata.

Zdravo!

Če želite iti skozi to lokacijo, se lahko premaknete naprej. V primeru trka s prijateljem se bo lokacija prehodila.

Ovira

Morali boste čim hitreje pospešiti in preprosto skočiti čez prepad. Potem se znajdite v novi sobi.

Verjemi vase

V središču velike jame, ki se zdi, da ne skoči, je nevidna platforma. Ko skočiš čez to, lahko premagaš to luknjo.

Test IQ

Ni treba reševati ugank, predstavljenih na lokaciji. Samo kliknete na napis na vrhu, ki bo gradil skladbo do vaše ljubljene.

Najdi vse rože

Tu morate najti vse predstavljene rože. Obstaja en trik - eden od cvetov je skrit v glavnem meniju.

Okvir

Če želite iti skozi, morate premagati kup škatel. Če želite to narediti, morate telefon obrniti na drugo stran.

Drugi test IQ

Na lokaciji je več številk. Z njihovo pomočjo boste morali dvigniti most skozi brezno in priti do svojega ljubljenega.

Drug način

Če želite priti do svoje punce, se morate premakniti v nasprotno smer. Vse je zelo preprosto.

Ne bom ji dovolila, da bi izginila

. Da bi to preprečili, morate začasno ustaviti. Istočasno se bodo na zaslonu začeli pojavljati artefakti. Ne bojte se ga, samo pojdite skozi vrata.

Zaključek

Na tej srečni zabavi so dogodivščine prikazanega človeka končane. Članek predstavlja kratek tečaj o tem, kako ponovno prenesti to stopnjo 3. Vendar pa je bilo v zakulisju veliko trenutkov, tako da je bil igralec bolj zainteresiran za razmišljanje o nekaterih odločitvah zase.

Sorodne publikacije