Težavnost, ki prečka raven 343 "Planet draguljev"

Podjetje Nevosoft iz Sankt Peterburga ni prvi dan všeč oboževalcem mini iger naslednjo mobilno aplikacijo. To se je že zgodilo, da veliko ljudi raje igra žanra "tri v vrsti", ker so hkrati preproste in zanimive. Ampak včasih pride do težav, na primer pri prehodu ravni 343 "Planeta draguljev". To bo obravnavano v članku.

O projektu

Igra ni prevzela le elementov žanra. Tu je tudi konstrukcijski vidik. Dejstvo je, da večkratni poskusi, da bi premagali fazo, porabijo igro valute - srce - za kopičenje katerih in gradnjo stavb.


To je samo po sebi ideja "Nevsofta", ki ni tako težka. Preprosto, popolnost igralci raje gredo skozi igro do največ treh zvezd. Napake se pojavijo zaradi omejenega časa ali števila premikov ali kakršnih koli posameznih značilnosti, kot na ravni 343 "Planeta draguljev". Prehod takšnega reda redko povzroča težave. In če so taki igralci, potem za njih obstaja veliko pripomočkov na tematskih virov.

Kratek vodnik po prehodu

343 Stopnja "Planet Gems" se od drugih razlikuje po tem, da je igralni prostor samovoljno omejen na diagonalo od zgornje desno do spodnje leve. Nekakšno "gledališče bojevanja" v zaprtem prostoru, zato se lahko postavi vprašanje o prehodu. Toda težka faza se zdi le na prvi pogled. Prevzem se opravi v štirih korakih:


  • cvet se premakne v levo, bonusi eksplodirajo, prvi črni kamen se uniči;
  • Zdaj morate aktivirati bombo, ki je bila pod uničenim kamnom;
  • Odstranjevanje kamenja na dnu zaslona je potrebno: prvič, totem spodnjega spodnjega dela dna eksplodira, nato zgoraj;
  • V spodnjem delu "gledališča bojevanja" bi morala biti diagonala črnih totemov, ki jo bo aktiviral spodnji bombnik; velika eksplozija bo povzročila padec cvetja in prenehanje nivoja 343 "Planet draguljev".
  • V zaključku
    Skratka, projekt je vizualno zelo prijeten in ne povzroča negativnih povezav. Barvna paleta navdušuje oči in pomaga pri sprostitvi možganov po celodnevnem delu ali v prometnem zastoju. Torej lahko nekatere faze povzročijo težave, a premagovanje takšnih le pomaga ogreti možgane. Kot, na primer, prehod 343 nivo "Planet of Gems".

    Sorodne publikacije