Raven 20 "100 Doors: Seasons"

Med mobilnimi zabavami so izjemno priljubljene uganke in logične igre. Ne zahtevajo sredstev naprave, ne potrebujejo preveč časa za uporabnika. V primeru, da je igralec zelo pozoren in uporablja logiko, dane igre potekajo precej hitro. "100 Doors" je podoben projekt, v katerem je vsa igra razdeljena na ravni. Na vsaki stopnji se od vas zahteva, da rešite nalogo dostopa do odprtja vrat (ključ ali koda). Z vsako zaprtimi vrati se poveča kompleksnost ugank in ugank. Večina teh iger je zbranih na 100 ali več ravneh. V tem članku bomo govorili o logični igri "100 Doors: Seasons". Spodnja stopnja 20 je podrobneje obravnavana v nadaljevanju.


Opis

Če ste dosegli to stopnjo, ste se verjetno že seznanili z načelom prehoda in pridobivanjem ključev. V večini primerov je zaklenjena vrata povezana z uganko, ki temelji na okoliških predmetih in znakih. Če ste se ustavili na ravni 20 "100 vrat", potem niste videli vseh tem in oblikovanja lokacij. Celotna igra je razdeljena na sezonske teme - zima, pomlad, poletje in jesen. Prehod se začne z zimskim obdobjem. Zato so vse uganke na prvih 25 lokacijah povezane s temami in simboli zime.

Kako prenesti stopnjo 20?

Zdaj pa pojdimo naravnost na 20. stopnjo v igri "100 Doors: Seasons". Številni opisi prehoda ravni ne opisujejo podrobnega postopka pridobivanja edinstvene kode za odpiranje vrat,na voljo pa je že pripravljena kombinacija. Lahko jo vnesete v zahtevano polje v igri in nadaljujete, vendar to ni tako zanimivo. Poleg tega bi mnogi radi spoznali skrivnost uganke, če ne bi mogli sami uganiti.


Torej so vrata dvigala pred vami. Na desni strani je plošča za vnos številske kombinacije, na levi pa opis orodja. Prav tako bodite pozorni na tablete s slikami snežink, ki se nahajajo okoli vrat dvigala (po dve na vsaki strani).
Če razumete, o čemer se razpravlja v dvigalu, bo prehod ravni 20 "100 vrat" postal zelo preprost. Krožno gibanje v smeri urinega kazalca nakazuje igralcu, da je treba identificirati iste elemente v vsaki od slik, jih prešteti in urediti številko v pravem zaporedju (to je v smeri urinega kazalca). Če pogledamo natančno podobo snežinke, lahko opazimo le eno skupno značilnost - to so ostri konci. Oblike in velikosti so različne, vendar so prisotne v vseh 4 risbah. Zato jih začnemo šteti. V skladu z znakom na dvigalu je treba šteti od leve spodnje slike v smeri urinega kazalca. Na sliki si lahko ogledate število ostrih koncev snežink. Pravilen odgovor: 8410 6.

Zaključek

Skoraj smo na cilju. Če želite prenesti stopnjo 20 "100 vrat", morate v ploščo dvigala vnesti samo prejeto kombinacijo. Če želite to narediti, kliknite na gumb s sliko interkoma, ubijte kodo 84106.
Dokončaj! Po tem se bodo pred vami odprla vrata dvigala in na tleh se bo pojavila zelena puščica,s katerim morate klikniti. Po kliku boste samodejno prešli na naslednjo uganko. Zdaj veste, kako prenesti stopnjo 20 "100 Doors: Seasons".

Sorodne publikacije