"Planet draguljev". 212 raven: mimo 3 zvezdice

"Planet draguljev" - razburljiva igra "tri v vrsti". Potrpežljivost in logično razmišljanje - to je tisto, kar je potrebno za uspešen prehod. Igra bo prinesla veliko zabave vsakemu igralcu, ne glede na njegovo starost.

Naloga igre

Heroji potujejo po planetu, mimo stopenj. Za vsako stopnjo dobijo kovance, ki so potrebni za izboljšanje. Zanimiva igra v stilu "tri v vrsti" bo dal živa vtis, bo pomagalo, da se čas. "Planet draguljev" vas čaka uganke in vznemirljive dogodivščine. Igra bo zanimiva za odrasle in otroke, ki imajo radi tudi barvite uganke.


"Planet Gems" je urejen tako, da se kompleksnost po vsakem krogu poveča, tako da igra postaja vse bolj zanimiva. Nato se odprejo posebni totemi. Imajo določene sposobnosti. Totemi zemlje, ognja, zraka in vode bodo pomagali pri premagovanju ravni. Včasih je potreben čas, da se mimo faze, igra pomaga razviti logiko. Kaj morate storiti, da premagate raven 212 "Planet draguljev"? Prehod je pravzaprav lažji, kot se morda zdi prvič.

212 nivo

Kako premagati raven "Planeta draguljev" 212? Prehod bo obravnavan korak za korakom. Zaženite igro in nadaljujte. Tri kamenčki, zbrani vodoravno ali navpično, so zlomljeni. Da bi to dosegli, morate premakniti kamne in spremeniti njihova mesta.
V Planetu Gems se stopnja 212 začne s premikanjem bombe, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu. Nato dvakrat kliknite nanjobstaja eksplozija. Če je vse narejeno pravilno, mora biti spodaj tri rumene kamne.


Treba je opozoriti, da se za premagovanje krogov dobro ukvarjajo totemi in bonusi, pridobljeni pri združevanju bonusov. Na primer, horizontalno in vertikalno strelo. Vsak totem ima svoje sposobnosti, med katerimi je odstranjevanje čipov iste barve ali eksplozija njihovega križišča. V "Planetu draguljev" poteka 212 prehod. Levi rumeni kamen se pomakne desno do ostalih dveh. Po tem se odstrani pet draguljev, sprosti horizontalna bomba. Z dvoklikom ga povlecite. Odpre navpično strelo na desno, razstrelitev, ki, mimo krog. Prehod na nivo "Planeta draguljev" 212 je bil uspešno zaključen.

Sorodne publikacije