Kako preveriti, koliko minut je ostalo na MTS: vse načine

Z nastankom tarifnih načrtov, ki so vključevali številne storitve, se je pokazalo, da morajo naročniki mobilnih operaterjev preveriti, kateri saldi na takšnih paketih. Osupljiv primer je linija "pametnih" tarifnih načrtov MTS. Strankam ponujamo vrsto tarif, ki že vključujejo minute pakete, spletni promet in besedilna sporočila. Ne glede na to, katera možnost je izbrana, se ohrani potreba po preverjanju stanja storitev. Konec koncev, če ne boste pravočasno videli, da bo vključen v redno mesečno naročninsko omejitev kmalu presežen, potem obstaja verjetnost odpisa sredstev iz računa. Kako preveriti, koliko minut je ostalo MTS, katera orodja lahko uporabim za to?


Vse metode

Pred podrobno razpravo o kateri od možnosti, ki so najbolj optimalne za preverjanje informacij o bilancah, je treba navesti vse razpoložljive metode:
 • Preostale MTS minute lahko preverite prek standardne informacijske storitve 111 #.
 • Na strani osebnega kabineta boste našli tudi podatke o stanju na paketih, vključenih v tarifni načrt.
 • Pritožba dispečerjem na tehnični podpori.
 • Namestitev programa na mobilni pripomoček, ki je alternativa osebnemu kabinetu na spletni strani.
 • Vnos posebne zahteve USSD.
 • Ugotovite preostale minute o MTS Smart in drugih tarifnih načrtihZagotovite razpoložljivost paketov z vključenimi storitvami v katero koli od zgornjih metod. Razmislite o podrobnostih vsake od možnosti.


  USSD storitev

  Kako preveriti, koliko minut je ostalo na vašem mobilnem pripomočku MTS brez dostopa do interneta? Če se vam zdi, da je način pridobivanja podatkov prek tipkovnice vašega telefona najprimernejši, vam priporočamo, da si zapomnite dva ukaza:
 • * 111 # - ta zahteva je "začetna" in omogoča vnos celotnega menija storitve: vse informacije o številki so na voljo tukaj. naročnika Če želite določiti, koliko minut ostane na urejeni tarifi ali koliko megabajtov prometa je na voljo, izberite ustrezen element v tem meniju.
 • * 100 * 1 # - Ta zahteva je "neposredna" in vam omogoča, da takoj vidite informacije o ostankih tistih storitev, ki so na voljo za tarifni načrt. Na ta način si oglejte količino megabajtov, ki so na voljo odjemalcu v okviru neobvezne možnosti za neomejen dostop do interneta.
 • Za tarifni načrt "Prva" bodo pomembne tudi naslednje:
 • * 101 * 8 # - zahteva je zapustila število "večernih" minut;
 • * 101 * 6 # - zahteva je zapustila število "nočnih" minut;
 • Spletni načini

  Kako preveriti, koliko brezplačnih minut je MTS ob prisotnosti interneta prepuščeno? Če je prejemanje informacij za stranko bolj priročno prek globalnega omrežja: spletnega vmesnika ali mobilne aplikacije, bodo zanj zanimive naslednje informacije:
 • Uradni vir mobilnega operaterja jeČe želite odpreti osebno stran za prijavo, morate določiti telefonsko številko in slediti sistemskim pozivom.
 • Če je na voljo mobilni telefon ali tablični računalnik, bo bolj primerno prenesti specializirano aplikacijo (to lahko storite na katerem koli trgu, ki je na voljo za napravo). To je brezplačno in ponuja vse enake zmogljivosti za upravljanje številke kot osebni urad.
 • Kje iskati?

  In v tem, in sicer, so osnovne informacije o številki na glavni strani spletnega mesta /aplikacije. Če si želite ogledati število minut na MTS, je dovolj, da preidete preko povezave "Paketne bilance". To bo pokazalo ne samo informacije o tarifi, temveč tudi dodatne možnosti, ki so zelo primerne. Mimogrede, osebni kabinet (vključno z mobilno aplikacijo, njegov analogni) bo postal resnično iskanje za tiste stranke, ki želijo v vsakem trenutku prejeti podatke o svojem številu. Dostop do tega načina obveščanja se lahko opravi tako v domači regiji kot tudi v gostovanju - od koderkoli na svetu. Upoštevati je treba, da se pri uporabi interneta izven vašega območja uporabljajo druge cene, pod pogojem, da v tarifi ni določena druga.

  Druge metode pridobivanja podatkov

  Prej smo že opisali načine in odgovorili na vprašanje, kako preveriti, koliko minut je ostalo v MTS. Med njimi priročna in hitra zahteva USSD ne zahteva dodatnih pogojev, kot je internet, in vidno orodje za upravljanještevilka - osebna omara.
  Če naročniki ne morejo uporabiti nobene metode, kako potem preveriti, koliko minut je ostalo v MTS? Druga možnost za pojasnitev preostalih minut je pritožba v tehnični podpori. Naročniki MTS lahko to storite tako, da pokličete številko storitve 0890. Mimogrede, če se čakalna vrsta zdi prevelika za vas in ne bo nobene želje, da "ostane na liniji", čaka na pozdrave zaposlenega, potem lahko poskusite uporabiti glasovni meni. Avtomatiziran elektronski sistem vas bo prosil, da dobite odgovore na pogosta vprašanja, preden se povežete s strokovnjakom. " Če se premikate med elementi menija, lahko najdete preostale MTS minute in druge informacije, ki bodo poslane v besedilnem sporočilu.

  Sklepna ugotovitev

  Vprašanje preverjanja ravnotežja paketov storitev, ki so del tarifnega načrta, postaja vse bolj pomembno z naraščajočim povpraševanjem po tarifah All Inclusive. Upravljavec ponuja več načinov, da je vedno v stiku in nadzoruje status svoje številke, upravlja storitve in možnosti, ki so na njem aktivirane.

  Sorodne publikacije