Kako zaslužiti kovance v Pokemon Go. Vse načine za pridobitev zlata v igri

Igra Pokemon Go je postala preboj v igralniški industriji. V nedavni preteklosti ni bilo mogoče imenovati takega uspešnega projekta, ki bi človeku tudi zameglil možgane. Dejstvo, da je ta igra napisana je dovolj, in ni potrebe, da razlagate, kaj je Pokemon. Zdaj bomo govorili o tem, kako zaslužiti kovance v Pokemon Go. V tem majhnem pripomočku bomo govorili o vseh načinih za pridobivanje te valute in razkrili nekatere skrivnosti igre.

Kaj je poker kin?

Preden ugotovimo, kako zaslužiti kovanec v Pokemon Go, poglejmo, kako je. Pokécoins, kot so navadili klicati te igralce, je igralna valuta, za katero lahko kupite veliko uporabnih in ne veliko stvari. Seveda je Pokemon Go brezplačna igra, ki jo je enostavno prenesti in namestiti brez kakršnih koli prilog. In v prvih fazah igre vas ne bo zanimalo kje vzeti kovance. Navsezadnje so začetni dosežki zelo preprosti in Pokéköinings se akumulirajo sami.
Ampak čez nekaj časa boste občutili ostro pomanjkanje zlata, saj je brez te valute nemogoče nadaljevati igro. In tukaj razmišljate, kako zaslužiti zlate kovance v Pokemon Go? Obstaja več načinov za pridobitev te valute in o njih boste izvedeli še naprej.


Nakupovanje v trgovini

Za ponovno polnjenje rezerve tega dragocenega vira vam bo ugodno ponudila sama igra. Najlažji način, da gredo v trgovino, kjer za zelo skromen znesek lahko kupite nekaj kovancev. Nakup 100 kovancev bo stalo eno in poldolar Če se odločite za nakup zlata v razsutem stanju, potem bo ta posel veliko bolj donosna. Ampak ne pozabite, da boste potrebovali veliko kovancev, zato, če ne želite porabiti pravega denarja za igro, potem bi morali izvedeti, kako zaslužiti kovance v Pokemon Go brezplačno.PokeStop

Kovanci lahko zaslužite v igri Pokemon Go, tako da obiščete pomembna mesta, ki vključujejo zanimivosti in druge kraje množice. Tovrstni portali so označeni na vaši igralni kartici in ko se približajo, spremenijo barve. Z aktiviranjem PokeStop-a boste lahko dobili zelo pomembno opremo, ki je potrebna za Pokemon Go. Če še niste uspeli doseči pete stopnje, potem boste padli ne toliko: nekaj jajc Pokemon in nekaj treh pokebola. Kasneje pa se nagradi dodajo nagrade, srečna jajca, sredstva za dopolnitev zdravja in nekateri drugi predmeti, vključno z kovancev. Žal pa zlato ne pade tako pogosto, kot bi želeli.

Telovadnice

Glavni način pridobivanja kovancev v Pokemon Go je zaščititi ali ujeti telovadnico. Ne boste zamudili takšnih krajev na zemljevidu, ker izgledajo kot visoka stolpnica z voditeljem Pokemon zgoraj. Barva strukture pove ekipi, ki pripada tej sobi. Ali ta hiša pripada nasprotnikom ali zaveznikom, boste lahko rešili le po 5. stopnji. Konec koncev, samo takrat boste lahko določili, kateri ekipi boste pripadali.
Preden izberete skupino zaveznikov, morate pristopiti zelo resno, saj v igri niste večlahko ga spremenite. Vsaka ekipa ima svoje posebnosti in sposobnosti, kar je v veliki meri odvisno od uspeha zaščite telovadnice. Torej, Red ali Valor so specializirani za črpanje močnega Pokemon. Mystic igralci ali modra ekipa dobijo več izkušenj za evolucijo. In rumena ali nagon dobiva bonuse za valilna jajca.

Zajem telovadnice

Če stavba spada v skupino držav, potem lahko z lahkoto postavite svojega hišnega ljubljenčka tam, pod pogojem, da so prostori v dvorani. Če lahko postavite Pokemon, se v spodnjem levem kotu zaslona prikaže ustrezna možnost. Bolje je izbrati najmočnejši pokemon, ki ima visoko raven CP za zaščito dvorane, kar bo povečalo možnosti za uspeh. Tak učenec bo povečal zaščito stavbe, kar vam bo omogočilo, da vsakih 21 ur zberete 10 kovancev, pod pogojem, da ne boste odstranili dvorane. Če vidite stavbo, ki pripada tekmecem, jo ​​lahko poskusite zmagati in prebarvati v barvah vaše ekipe. Možno je, da gredo na napad sam in v družbi zaveznikov. Hkrati se bo zmaga štela po odstranitvi stavbe iz vseh sovražnih lutk. Po tem bo dvorana postala nevtralna in boste morali hitro postaviti Pokemon tam, sicer boste lahko pred lovci.
Ko vaš hišni ljubljenček postane gospodar dvorane, morate počakati 21 ur, nato pa pojdite v trgovino z igrami in dvignite svoj bonus s klikom na mali ščit. V nagradi boste prejeli ne le zlato, ampak tudi 500 enot zvezdnega prahu za vsakegavarovala stavbo. Največ enega igralca lahko zajame največ 10 dvoran, kar je skoraj 100 kovancev na dan. Torej je ta način pridobivanja kovancev v Pokemon zelo koristen. Vendar ne pozabite, da do takrat, ko boste dosegli bolj ali manj resno stopnjo ali boste našli močnega Pokemon, ne boste mogli obdržati sobe sami. Zato je bolje priti do prijateljev, ker timska zaščita in izkušnje dajejo več in olajšujejo zaščito objekta.

Kako zaslužiti kovance v Pokemon Go. Bug, zlo in druge "vabe"

Obstaja veliko ponudb v omrežju za prenos programske opreme Pokemon Go. Toda v večini primerov lahko takšne izboljšave samo poškodujejo vaš pripomoček, saj je Pokemon Go zelo resen projekt in "ljudski obrtniki" je malo verjetno, da bi ga lahko "prekinili" v bližnji prihodnosti. Noben program s prostim poker kinokom zdaj ne obstaja, zato ne tvegajte zaman. Edini način za pridobivanje zlata, ki ga ne potrebujete, je dnevni vstop v igro, ki prinese 20 kovancev na dan. Na tem zaključimo naš pregled in želimo nova odkritja in razburljive dogodivščine v svetu Pokemon.

Sorodne publikacije