Kako igrati Lenovo A319: Podroben vodnik

Lenovo A319 - poceni, a zelo praktičen telefon. Ta pripomoček se pogosto sooča s to napako: ko je vklopljen, se lahko začne neskončno znova zagnati ali prenesti blagovno znamko Lenovo, ki pozdravi uporabnika. Toda v resnici se te težave zlahka rešijo s spremembo vdelane programske opreme pametnega telefona. V tem članku boste izvedeli, kako igrati Lenovo A319.

Katera programska oprema je potrebna?

Preden ugotovite, kako igrati računalnik Lenovo A319, morate v računalnik namestiti poseben program, s katerim se bo izvedla zamenjava strojno-programske opreme. Imenuje se Flash Tool.


Druga datoteka, ki jo želite prenesti, je vdelana programska oprema sama. Uporabnik lahko sam izbere. Na specializiranih spletnih straneh ali forumih je veliko stvari za ta model pametnega telefona Lenovo. Če želite izvedeti, kako vklopiti Lenovo A319, morate namestiti Windows in gonilnik za ta model telefona. Najdete ga lahko v omrežjih ali zaupate centru Windows Update, ki bo sam našel želeno datoteko in jo namestil.

Kako igrati Lenovo A319: navodila korak za korakom

Prva stvar je, da izvlečete baterijo iz naprave in je ne namestite, dokler ni dokončana ponovna namestitev. To je predpogoj, ki ga je treba strogo upoštevati. Drugi korak je odprtje nameščenega orodja Flash. Tretjič, pojdite v razdelek Scatter File in poiščite datoteko vdelane programske opreme, preneseno v sistem. Verjetno bo podpisan kot "*" model procesorjaPametni telefon (na primer MT6572) * android_scatter.


Četrto dejanje mora počakati, da se program naloži v program. Petič - morate najti DA DL All s kontrolno vsoto. To je potrebno, da bi ukaz dal program, ki namesti vdelano programsko opremo na telefon brez baterije. Še enkrat, bodite pozorni na prvi korak navodila. Šesti - pojdite na točko "Format", kjer morate postaviti pike na nasprotni strani grafikona Auto Format Flash Format celotna bliskavica. Morate klikniti "V redu" in povezati pametni telefon prek kabla USB z računalnikom. Sedmi procesor deluje sam. On bo oblikoval pametni telefon. Po končanem postopku inicializacije in označevanja diska morate izključiti pametni telefon iz kabla in klikniti gumb Prenos. Osmi - priključite kabel USB na telefon in računalnik. Če gonilnik Lenovo ni nameščen, bo sistem izdal napako (in jo nato moral ročno namestiti) ali pa jo bo poskušal najti in namestiti sam. Deveti - proces nalaganja nove firmware na pametni telefon začel. Ko bo program nameščen, bo program prikazal majhno okno z zelenim krogom - prepletanje je končano. Zdaj ste se naučili, kako igrati Lenovo A319.

Povzetek

Ugotovite, kako se zdi, da je Lenovo A319 lahek. Poleg tega je proces ponovnega utripanja trajal kar nekaj časa (v povprečju enajst minut). Vendar to še ni vse: enako načelo nadomeščajo drugi pametni telefoni. Res je, da ne bi smeli misliti, da je na vseh pogonih firmware nastavljen na enak način. Vsak proizvajalec ima svoje funkcijesistemsko programiranje, ki ga morate upoštevati pri vnovični namestitvi vdelane programske opreme na pametnem telefonu. V primeru Lenovo A319 je to na primer predhodna odstranitev baterije za uspešno spremembo operacijskega sistema naprave. To je treba vedno upoštevati, da ne bi pametni telefon pretvorili v "opeko".

Sorodne publikacije